Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Asi, as mai scrie eu dar nu prea am ce...si la noi ploua de ieri...si m-am plicti in casa...la plimabre pe jos nu pot ca ploua, cu masina nu pot ca n-am benzina...si n-am nici bani cash...am pe card, dar nu stiu daca au pos la benzinarie...chiar, ce stiti, au?
in rest, eu z 24 si usoare firishoare maronii...care nu stiu ce smnificatie pot avea...astept

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare dragi mamici!

Eu vesti noi nu am...sunt in ziua 36, ovulatia a fost in ziua 28 asa ca mai am de asteptat.
Oricum mari sperante nu am luna asta...si v-am spus de ce. Totusi speranta moare ultima!
Noi ne pregatim sa mergem maine la prima intalnire cu Mosu a bebelinei mele si tare sunt curioasa cum va reactiona, dc se va speria.

In rest, vremea asta de kk ne tine in casa si ca vrem si ca nu vrem.

Va pupam!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dragele mele!
Ce dor mi-a fost de voi! Astazi am ajuns si noi acasa.Nu am apucat sa citesc ce ati scris dar o sa o fac.
Am fost azi si la doctor,punctuletul meu e bine,de fapt se vede sacul si ceva foarte vag inauntru insa doctorul a spus ca e normal,avand 5 saptamani si m-a chemat din nou peste 2 saptamani.
Eu ma simt foarte bine deocamdata,foarte rar am greturi,in schimb am pofta de mancare la greu,presimt ca iar o sa ma fac cat casa.
Am fost foarte ingrijorata din cauza drumului ce l-am facut astazi,am ridicat foarte multe greutati(o valiza de 40 de kile),plus cat l-am carat pe David in brate dar Dumnezeu a fost cu noi si mi-a aparat samburelul.
Sper ca am fost coerenta,jumatate dorm pe mine,ma duc sa ma odihnesc si mai povestim !
Aveti grija de voi! Va ppup pe toatwe!
Noapte buna!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

stefania, bine ati revenit sanatosi acasa...si sa ai grija de Patricia

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi mie imi spui? Eu eram macul rosu sau fata mijlocie a imparatului pe la serbarile de la gradi. Asa ca fie-mea imi implineste visul de a fi pentru cateva minute printesa. O sa am niste emotii cat casa, sper ea mititelu sa se tina tare.

Iulia cum a fost la Ambasada? V-ati simtit bine intre romanii de acolo? Pe la noi s-au aprins beculetele de Craciun (am vazut doar la TV aseara), asa ca abia astept sa dau o raita prin oras sa vaz minunatia. Sper sa iasa bine analizele lui Tommy.

Eliza pupam veverita si tinem pumnii stransi sa stie poezia! Vorba ta, cu toata viteza inainte si tre' sa iasa soarele si pe strada noastra.

Roandre mie mi-a intrat bine de tot in cap ce zicea Cornelia: ii musai sa speri pana in ultima clipa. S-a mai vazut treaba asta cu firisoare sau chiar pete maronii care au incetat sa mai apara.

Stefania bine te-ai reintors! Ia zi-ne cum te simti acum ca esti iar mami ?

Mamicilor cu samburei, nu uitati: fiti fericite si bucurati-va de perioada minunata care va este data sa o traiti pentru a doua oara! O parte dintre voi ati promis deja!

Va pup si va doresc o seara frumoasa la caldurica.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, asa e...trebuie sa speram pana in ultima clipa!

Stefania, noi aveam acelasi UM luna asta...tare o sa-mi fie drag sa va urmaresc cum va creste burtica si cum vine pe lume bebele! Pupici multi si totul o sa fie bine pana la capat!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Sim, ne-am simtit destul de bine la receptia organizata de ambasada. Am ascultat-o cantand pe Veta Biris, ne-am delectat cu sarmalute, carnati cu fasole, somon afumat si tot feluri de dulciuri si fructe.

Pe de alta parte, eram pe punctul sa nu mai mergem, caci ieri am avut o conversatie cu asistenta pediatrului lui Tommy, conversatie care m-a facut sa toata ziua. Analizele de sange au iesit bune, dar ne trimit totusi la un chirurg, pentru consult. Nu spune nimeni ca este grav, nu ne spun nici macar ce este... Se pare ca nu stiu exact si, ca sa treaca raspunderea pe umerii altuia, ne trimit la un chirurg de la spitalul de copii. Am fost complet ratacita ieri, intreaga zi. Pana marti, cand aflam ce are chirurgul de spus, nu mai sunt om.

Si tocmai de Mos Nicolae ne-au trimis si ei la doctor. Poate este semn bun si ne aduce Mosul ceva vesti bune.

Va imbratisez pe toate! Un weekend placut!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iulia, draga de tine! Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav. Te rog mult sa ne dai vesti dupa ce mergi la consult. Stiu ca e groaznic de greu, dar incearca sa fii tare. Trebuie sa-i transmiti starea asta lui Tommy.

Eu n-am apucat sa va mai povestesc prin ce am trecut exact inainte sa plec in State. Plecasem la Focsani sa-mi duc Ruxandra la parinti si nu stiu ce a mancat seara ca a doua zi a vomat timp de 3 ore la fiecare 15-20 de minute. M-am panicat rau si am sunat toti doctorii pe care ii stiam. In sfarsit, m-au sfatuit sa merg la spital ca nu cumva sa se deshidrateze copilul (ca nu primea absolut nimic, nici macar cate o lingurita de apa plata). La spital am ajuns la urgenta - pediatrie, unde doctorul (culmea norocului!) o cunostea pe mama (fosta asistenta in pediatrie) si s-a purtat foarte frumos cu noi. Ne-a internat de urgenta si au inceput: analize (3 eprubete!), tratamente in vena, glucoza...tot tacamul. Nu va mai spun ce conditii ingrozitoare sunt in spital, cata saracie lucie si ce personal lipsit de orice motivatie te trateaza... Am crezut ca traiesc un adevarat cosmar. Insa Ruxandra a fost mai curajoasa ca niciodata: nici un scancet la intepatura, nimic. Draga mamii, draga, stia ca e spre binele ei!

O alta problema era plecarea noastra: a doua zi dimineatza aveam avion. Cum sa-mi las copilul in spital si sa plec?! - asta era in capul meu. In cele din urma, dupa ce am vazut ca puiul se simte mai bine (starile de voma s-au oprit imediat ce am ajuns la spital), iar medicul a promis ca o lasa sa doarma acasa am plecat. Cu inima indoita si vai de sufletul meu, dar am plecat. A vrut bunul Dumnezeu de s-a stabilizat starea ei si toate au intrat in normal in saptamana aceea.

Ce este in sufletul unei mame atunci cand isi vede puiul bolnav nimeni nu are cum sa banuiasca. Insa este bine daca nu sunt probleme serioase si copilasul isi revine repede.

Imi pare rau daca v-am intristat cumva, insa m-am gandit ca ar putea fi de folos, in cazul in care (Doamne fereste!) vi se intampla sa treceti prin asa ceva.

Va pup si va doresc un we linistit!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Va multumesc, mai cu intarziere, pentru urari...calc meu s-a cam stricat si am pierdut mesajele pe care am incercat sa le scriu de vreo 2 ori.

Noi am fost azi la dr. Sotul si Sebastian si-au facut vacc antigripal , iar eu ROR.Trebuie sa imi fac rapel peste 3 sapt.
Si dupa aceea pauza 2-3 luni la bb, dar nu ma stergeti de pe lista.Am zis ca asta ar fi o buna ocazie ca dupa sarbatori sa ma apuc serios de slabit ca daca mai adaug 30 de kg peste greutatea de acum(atat am luat la prima sarcina) o sa ma dau de-a dura.

Sim , ma bucur ca ramai langa noi.Cred ca toate trecem la un moment dat prina semenea stari.

Asi ma bucur ca Razvan este bine.

Iulia ii doresc multa sanatate lui Thomas.Sunt sigura ca nu-i nimic grav, altfel s-ar fi agitat dr mai mult.Si dr de pe aici sunt "secretosi", dar eu insist sa vad foaia cu rez analizelor, intreb de 100 de ori pana imi e clar...asta cand e vb de Sebastian...ptr mine parca nu-s asa de stresata.

Mamicile cu burtici aveti grija de voi si tineti-ne la curent...ca cine stie, poate se ia!

Un week-end placut va doresc.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata mamici!
Iulia eu zic sa tai linistita ca e foarte posibil sa nu fie nimc grav.A mai sangerat sau a fost un episod trecator?
Andreea spor la slabit!Sa ne mai scrii cum merge.
Sim te inteleg .E groaznic sa iti lasi puitul in convalescenta si tu sa pleci peste mari tari.Totul e bine cand se termina cu bine.

Eu am fost la coafor ieri m-am facut frumoasa si am dat o caruta de bani.Dar a a meritat ca s-au purtat delicat mai ales ca mie nu imi place sa mi se umble la cap si par.

Mergi la inceput