Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre,Sim se pare ca vom fi colege de suferinta inca cel putin o luna.
Irinel

Pup pe celelate mamici fara deosebire.

Rosa,michial,vasce,iulia,pako,andreea,acd2you,shian,laura,laurici si celelalte pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roandreasa este..nu am inca intarziere...
Sim menstruatia trebuie sa-mi vina pe 16 Dec.
Cu temperatura asta bazala care e faza?
la mamici!!

PS:Acuma...vazand ce frumos e pe la voi pe-aici..vazand ce sentimente si ce frumos vb. de sarcina si BB-lushi...parca mi-ar placea si mie sa fiu..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Hai sa va zic si eu ce am mai facut. Am reusit sa merg la analize si control general pana la urma (physical se zice aici). Rezultatele vineri la sange, iar la pap, abia peste inca doua saptamani.
Chestia e ca acuma ma framanta vaccinul asta de chicken pox (varicela). Nu am avut boala si ma gandeam sa fac vaccinul, dar am inteles ca apoi trebuie sa mai astept inca 3 luni pana sa ma apuc de bb2. Asa ca m-am cam intristat. Dar na' poate e mai bine sa mai astept decat sa risc.
Numai bine la toata lumea.

Mergi la inceput

Biscu am uitat dar de ce trebuie sa faci vaccinul?

Mergi la inceput

Asi, pentru ca daca raman insarcinata si in timpul asta iau si varicela (ceea ce nu e imposibil pentru ca baietelul meu e la gradi), am inteles ca e nasol. La prima sarcina mi-au facut test ca ai mei nu mai stiau daca am facut sau nu si a iesit ca n-am avut.
Daca s-ar putea sa-l ocolesc tare m-as bucura. Dar nu vreau nici sa risc.

Mergi la inceput

Varicela e pojarul?

Ai dreptate mai bine faci vaccinul si nu risti.

Mergi la inceput

habar n-am daca e pojarul. abia am aflat ca chicken pox e varicela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre...inseamna ca iti cantam La multi ani zilele astea? Incep eu cu o urare: de nu va fi sa fie acum, sa-ti dea Domnul sa pasesti cu bine in noul an si sa primesti un test cu doua liniute! Hai, spune, cand te sarbatorim?

Asi eu sigur mai am de stat pe aici cel putin 2 luni, pentru ca una va fi de pauza si tratament, dupa care ma apuc iar de treaba daca ies analizele bune. Ce mai face Razvanel? I-a trecut supararea?

Zozela eu as zice sa astepti pana pe 16 si daca nu se arata uratii, atunci sunt sanse mari sa fie bebe. Dar de ce oare am eu impresia ca tu ai o oarece temere de a fi mamica. Gresesc? Ar fi primul puiut? Teama sa nu-ti fie pentru ca lucru mai frumos nu cred sa existe pe lumea asta decat sentimentul de mama. Nimeni si nimic nu-ti poate da ceea ce-ti da puiul tau cand se uita in ochii tai si gangureste sau cand ti se agata de gatul tau si iti spune: te iubesc, mami a mea! Eu drept sa-ti spun iti tin pumnii sa fie samburel in burtica, daca asta iti doresti!

Biscu spun si eu ca Asi: mai bine sa faci vaccinul ca nu stii cand trece vreo epidemie prin zona si e mai bine sa nu mai ai emotii. Bebe stie ca trebuie sa vina si va veni sigur. Important e sa fii tu bine ca sa-l poti primi asa cum trebuie.

O seara placuta tuturor!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, multam de urari. Duminica, pe 11 dec este ziua mea...iar dc era sa fie bb cica pe 13 dec trebuia sa fac primul test.
Eu tot cu dureri de spate mai mult in asteptarea invaziei...

Varicela este varsat de vant si e periculoasa in sarcina. Pojarul este rujeola. Cititi aici despre pojar si despre varsat de vant
Eu credeam ca nu am facut-o si am intrebat-o pe mama si spune ca am avut. Acum tre sa caut analizele de la prima sarcina sa vad ce mi-a iesit si atunci sa ma linistesc ca tare sunt nelinistita mai ales ca vecina mea de pe palier are varicela de cateva zile.
Eu Alexiei ii caut Varilix sa-i fac vaccinul cat mai curand.
Nu e de joaca totusi cu asta.

Zozela, e minunat sa fii mamica! iti doresc totusi sa fie asa cum vrei tu si crezi ca e mai bine!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor !

Asi:
varicela = "varsat de vant"
rujeola = "pojar"
rubeola = "pojarel"

va pup pe toate si bafta la facut bebei !

Mergi la inceput