Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Vad ca bebelusii vostrii nu dorm ziua prea mult si incep sa-mi fac griji.Nu vreau sa-mi deochi kupkilu' da' parca prea cumintel e...Adoarme ce-i dreprt seara cam tarzior,pe la 12.30 dar se mai trezeste a doua zi la 14-15.Binenteles ca se trezeste intre timp de-l schimb si-i dau sa suga dar adoarme in 10 minute la loc.I se inchid ochisorii.De la 15 si pana la 12 noaptea mai fura cate vre-o 3 portii de somn a cate o ora.
Totusi nu-i prea mult?Doar nu mai e nou-nascut.De multe ori ma si plictisesc pana se face ora 3 dupaamiaza sa se trezeasca...

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna seara!

Mamini,Veve e superbaaaa.....Sa-ti traiasca!
Am trecut cu bine peste vaccin.....spre seara incepuse sa faca temp. dar i-am dat un supozitor cu novocalmin si l-am mai "debarasat" un pic de hainutele de pe el si a scazut......Doamne, David e asa de curios.....cand ma plimb cu el prin casa se uita la lucruri de parca le vede pt. prima data......Am intrat cu el o data in baie(pt. prima oara) si se uita el la toateeee ....ca ii tremura caputul....ca nu stia in ce parte sa se uite prima oara.....era sa de comic....imi venea sa-l mananc.....
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Vad ca bebelusii vostrii nu dorm ziua prea mult si incep sa-mi fac griji.Nu vreau sa-mi deochi kupkilu' da' parca prea cumintel e...Adoarme ce-i dreprt seara cam tarzior,pe la 12.30 dar se mai trezeste a doua zi la 14-15.Binenteles ca se trezeste intre timp de-l schimb si-i dau sa suga dar adoarme in 10 minute la loc.I se inchid ochisorii.De la 15 si pana la 12 noaptea mai fura cate vre-o 3 portii de somn a cate o ora.
Totusi nu-i prea mult?Doar nu mai e nou-nascut.De multe ori ma si plictisesc pana se face ora 3 dupaamiaza sa se trezeasca...

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Giana, fericito! Lasa-l fata sa doarma atit cit ii cere organismul! Ai fi fost mai linistita daca dormea numai vreo 8-9 ore pe zi? Hai ca ai un bebe super

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, eu una te invidiez.

Luni mergem la vaccin, dar pana atunci mai avem weekend-ul.
Sa va petreceti toate bine!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna mamici si pitici!
Nu stiu cum se face ca atunci cand ma pun si eu pe incarcat poze, mi se strica netul. Am ramas in urma de tot. N-am reusit sa umplu decat albumul "luna a doua". Sper sa ajung curand la zi. Pana atunci enjoy! O sa-l vedeti acolo cu suzeta, cu bibe. Ce vremuri!

Sunt suparata ca ieri si-a descoperit degetul mare de la mana stanga. Si de atunci tot suge la el. Suzeta nu e buna, dar degetul .
Cu bibe tot nici un progres. Dau suculet de fructe sau legume cu lingurita. Sa vedeti ce o cauta!

Anis, nu stiu ce ai facut tu, ca n-am apucat sa citesc, dar eu am decis sa nu plec nicaieri de revelion. Nu pot sa ma desprind de pitic. Mai ales ca ii dau san si nu vrea bibe.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mamini sa va traiasca frumoasa Veve , e superba. Zici tu ca seamana cu soacra dar la cat e de frumoasa eu m-as gandi ca seamana cu mami

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Cand e multa dragoste...nici nu stii cum s-o dai ca parca tot ti se pare ca nu-i destul de bine.Mi-am revenit

MIHNEA-GABRIEL(Monica Elena),MIHAI(Cris Ciurea) si SEBASTIAN(Kulta),Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti fericiti alaturi de parintii vostrii dragi!!!

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Andre_ea chiar ma gandeam la voi ca ai facut o pauza de la scris. E foarte dulce Tudor al tau si vesel. Asteptam cu interes si poze din lunile urmatoare.

Cami si ANA (17.08.2005)

Mergi la inceput

Giana esti o fericita cu somul piticului tau.!!! Esti boieroaica Auzi acolo, sa te plictisesti pana se trezeste copilul. Pai eu nu apuc sa fac mai nimic, si mancarea o inghit cu noduri ca ma astept dintr-un moment intr-altul sa se trezeasca tipand M-as multumi si cu cale de mijloc ca de aici pana la plictiseala e cale luuunga. Bravo voua!

Cami si ANA (17.08.2005)

Mergi la inceput