In Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
alinutza00 spune:
ce harnicutze ati fost fetelor..
salutari tizabela si dana7mi
chiar daca nu am scris..v am citit zilele astea..de cate ori m am apucat sa scriu ceva aghiuta al meu ma tragea de pantaloni
si noi ne pregatim de craciun, cadouri, impodobit casa , brad...
deocamdata am terminat cu cadourile ptr david...si uite asa ne am ales cu casuta gen cort, f haioasa...de care nu mai am loc in casa....am avut impresia ca e mai mica
de sarbatori vom sta acasa, dar de pe 2 ian plecam la munte o sapt...nu am mai fost la munte iarna de 6 ani, (primul meu rev cu bogdan...la 12 noaptea ne plimbam cu barca pe vidraru..)
mmm paris...poate la anul cine stie
noapte buna
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
dana7mi spune:
Buna dimineata!
cat de greu este sa vii la munca dupa atatea zile libere ...
Danangie, eu nu reusesc sa vad pozele ... alinutza si tu esti la Milano, poate la o urmatoare intalnire reusim sa ne cunoastem.
www.romania-italia.net
crini spune:
Eu sunt la munca, suparata ca fetita mea e tot bolnavioara, face febra pana la 39.2, i s-au umflat amigdalele si a facut si-o stomatita.
Asta, ultima a spus doctorita azi, cand a dus-o sotul sa o vada. Nu stiu ce-o avea, astia ma termina cu politica lor de asteptare tip "sa vedem daca-i trece pana miercuri, ca poate e o gripa".
Cri, sper sa te distrezi bine, povesteste-ne cand te intorci!
Iri, cum a mers votarea?
Izabela, vad ca am dato-n bara cu Podernone, cred ca acolo era o fabrica-expozitie de mobila.
Dana, si mie-mi place sa dansez, doar ca nu stiu. M-am apucat de un curs de latino, acum 2 ani, la 'maturitate' si a facut asa bine la raportul de cuplu, ca a aparut Andrei.
Numai bine, tuturor!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
danangie spune:
Buna fetelor.
DANA nici eu nu inteleg de ce nu se vad. Nu stiu cum sa fac sa le vedeti....
IZABELA nici eu nu e ca m-am pus in cautarea prietenelor. Dar navigand pe internet am dat de multi prieteni. Si distanta de casa cateodata m-a facut sa-mi vina cheful sa leg prietenii. Scuza-ma nu am vazut mesajul tau initial.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos
danangie spune:
Am facut ceva modificari.......sa vedem acum daca reusiti sa-mi vedeti pozele.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Tizabela spune:
Buna Dana nu am spus-o cu rautate am spus-o doar ca fapt divers daca e vorba de prietenii legate pe net am si eu cu fetele de pe diverse forumuri si tare mult ma bucura lucrul acesta pentru ca cum spui si tu distanta si nostaligia se mai atenuaza in modul asta.Am uitat sa raspund la intrebarea despre vreme.Nu imi pare chiar asa de ploioasa zona din contra in schimb ma scoate din sarite Bora din Gorizia(Bora-Crivatul de la noi)care cand bate cu 140 de km e cam urata.
dana7mi spune:
acum se deschide albumul ... banuiesc ca nu avea acces la public.
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Buna seara la toata lumea ...
Bine ai venit Izabela
Dana am vazut pozele .. ce frumusica esti
Nico imi pare rau ca Thea tot bolnavioara e ... Nu poate fii gripa ( ziceau astia la TV ) ca cica nu ar fii sosit gripa inca - in ianuarie e asteptata. Deci asta se cheama para-gripa ... Amigdalele alea "nenorocite" sunt de vina - si au am suferit pina le-am scos.Dar si dupa ... vreo 10 ani nu am mai racit deloc. Chiar si acum rar de tot.
La noi aici ploua insa mai sus un pic ninge. La munte ningea superb, insa zapada proaspata pe pirtie , eu handibela prima oara in vaiata cu schiurile in picioare .. am luat niste cazaturi insa parca era plapuma de puf zapada - nu am simtit nimic. Nu reusesc sa ma ridic de jos fara sa imi scot schiurile - deci fratilor ce oboseala .. pune schiu' .. scoate schiu'... Miine sa vedem ca daca tot asa ninge mai bine stam acasa ... acolo aia nu au "turtit" deloc zapada pe pirtie si de la 10 pina la 14 iti intrau picioarele cu schiuri cu tot pina la glezne in zapada . Nu alunecam, nu reuseam sa ma intorc .. oricum si eu prostovana recunosc dar si zapada de vina. Apoi drumul pina acolo pune lanturile la masina , scoate lanturile ( pe care le-am desfacut eu de desteapta pina sa se coboare al meu din masina de le-am pierdut prin spatele rotii ...) nu va puteti inchipui .. parca eram in filmele cu "prosti" .. eu care am facut numai timpenii de azi dimineata incontinuu ...
O sa pun niste poze ( fara schiuri ) dar promit sa pun si cu schiurile zilele urmatoare.
Si acum va invit la capitolul 4
adica aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64086
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."