Fetele din America (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Zapacila si Siminia, felicitari pentru bebei, si sa va traiasca copii, sanatate. Vreau sa vad si eu poze.
Zapacila, unde ai nascut, la Mary Birch sau la Spital Militar?

Salutari din Romania. Aventurile sant la inceput. Ducem lipsa de zapada, am speranta sa ninga in curand.
Astazi am savurat o gogoasa
La cumparaturi nu cred ca mai ajung prin Carfour. Imaginati-va ajun de Thanksgiving in supermarket, dar de 10 ori mai aglomrat. Am stat la o coada de jumate de ora sa platesc ce aveam in cos. De ce or cumpara asa cu disperare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult de urari, desi cu intirziere, ca nu mai gaseam subiectul.
Despre cum e, si time management....... desigur, cu placere, cind am timp...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Am nevoie de sfatul vostru.
Peste 3 zile aterizez in SUA si vreau sa le duc prietenilor mei cateva cadouri : sticla cu vin, ciocolata si halva (ambalata). Stiu ca sunt restrictii la a introduce mincare in SUA, oare ce aduc eu este permis??? Sau exista undeva o lista pe care este specificat ce ai voie sa introduci in tara si ce nu???

Multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si eu o rugaminte...
In feb vom ajunge in Florida (forth Lauderdale) si vroiam sa va cer niste sfaturi despre apartamente, case, de inchiriat (pe termen lung)
Pe ce site-uri am putea sa vedem preturi informative, in cine sa avem incredere si cum sa ne orientam?
Multumesc!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

ariciu, nu stiu care e lista completa a produselor alimentare care pot fi aduse si care nu, dar din experienta mea ce nu e ok este carnea. in rest eu am intrat cu vin, ciocolata, chec, branza (declarate toate). in orice caz, e bine sa declari tot ce ai comestibil, cel mai probabil cele enumerate de tine sunt in regula, iar daca ceva nu e in regula, ti-l opresc dar fara sa te penalizeze in vreun fel. insa, daca incerci sa bagi in tara fara sa declari un produs interzis si te prind, din cate stiu eu amenda e destul de mare (ca multa lume face asta oricum, e altceva).

sinzi, va mutati aici? eu cand imi caut de inchiriat sau am nevoie sa subinchiriez folosesc www.craigslist.org (dar daca voi vreti intr-un complex sau ceva mai formal, poate e mai bine sa o faceti printr-o agentie, aici nu ma pricep).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Zapacila si Siminia, felicitari pentru bebei, si sa va traiasca copii, sanatate. Vreau sa vad si eu poze.
Zapacila, unde ai nascut, la Mary Birch sau la Spital Militar?

Multumim pentru urarile de bine. Am nascut la Balboa Naval Hospital.

Mergi la inceput

Sanca, multujmesc si eu de urari. Poze am tot vrut eu sa pun la albumul meu de pe DC, dar da eroare tot timpul!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, Lai, ne mutam...sotul meu are o oferta de job in Florida, desi eu si David cred ca vom sta putin (pana ne gasim un ap convenabil pt toti) in Chicago...
Daca totul merge cum ne-am propus, ne vom muta prin feb...si vom schimba steagul

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sanzi, felicitari pentru job si pentru relocare, incearca www.rent.com cu apartamente de inchiriat. o sa fim vecine, desi nu-s chiar atat de aproape de tine cat o sa fie Elenalove. :-)

iubibubi, AC,lexi si celorlalte pasari rare revenite la cuib ->

Mergi la inceput

Sinzi, nu te speria de eventualele preturi prea mari de pe rent.com, in realitate sint chiar mai mici!

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput