Reclama Pampers

Reclama Pampers | Autor: Gabbriela

Link direct la acest mesaj

Acuma chiar sunt total in ceata.. ma plangeam de reclama cu patratul albastru si ma trezesc cu inca una la apel. Reclama PAMPERS care apare de cate ori dau Subiecte active sau toate forumurile, si se incarca teribil de greu paginile. Am zic ca va disparea in 1 - 2 zile, si am tacut, dar vad ca nu ... nu se poate face ceva sa le inchidem si sa nu mai apara? Sau sa le puneti sus undeva unde sa nu sacaie atata. Cine vrea sa le vada le vede si cand stau cumintele sus in spatiu lor fara sa fie ele centrul atentiei.

O zi buna si sorry de deranj



Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate



Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE