centrala termica....HELPP

centrala termica....HELPP | Autor: esty

Link direct la acest mesaj

are cineva central termica WESTEN QUASAR 24F?sunteti multumita de ea?face fata la apartament cu 3 camere.va rog lamuritima.a avut cineva probleme cu ele?va multumesc

timmmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esty spune:

plsssssss sa imi raspunda si mie cineva.........facetiva mila de minee.....astept raspunsurile voastre stiu ca le voi gasi sunteti cei mai buni prieteni care nu lasati omul la greu...

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Se pare ca nimeni nu are centrala Westen... Vreo problema cu ea? Vrei sa cumparati?
Noi avem centrala Ariston. Foarte buna.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

un patron de la magazin unde are si centrale e prieten cu noi si ne`a recomandato centrala asta si voiam sa stiu daca e buna daca face fata la apartament cu 3 camere ca nu as vrea sa nu am caldura la atatia bani investiti.dar chiar sa nu stie nimeni nimic despre firma asta?plsssssss cineva trebuie sa aibe.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Este marca mai slaba promovata de Baxi.
Fiind intrata in Romania de aproape 2 ani...cunoscuta mai putin.

Mergi la inceput

e slaba .....dar are cineva ,face fata?suteti multumiti de ea.?multumesc

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

fACE FATA LA ..CE?
cE PUTERE VREI SA IEI?
Ce volum vrei sa incalzesti?
Ala vinde doar centrala? Nu ti-a zis ce putere ti-ar trebui, ce-ti recomanda?
A...nu stiu ce tip de Westen cumperi, dar sa nu iei cu "flacara de veghe", ca-ti consuma in 24 de ore cat ar incalzi o centrala cu aprindere electronica, intr-o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuc spune:

Daca e promovata de Baxi, ar trebui sa ai grija. Astia au 8 ani garantie, dar au contractul facut in asa fel incat tu esti vinovata de orice s-ar intampla cu centrala, si in consecinta trebuie sa platesti reparatiile in perioada de garantie. Si in plus, intai te pune sa platesti, abia dupa aceea iti arata contractul sa il semnezi. Am o cunostinta care dupa ce a vazut contractul nu a mai vrut sa ridice centrala, dar apucase sa o plateasca deja, si banii nu i-a vazut nici pana in ziua de azi (si a trecut jumatate de an). Raspunsul lor este ca ii vor inapoia banii dupa ce o vor vinde, si de atunci nu a solicitat nimeni modelul ei.

Manuela si Costin (care nu mai e bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

n-am asa ceva, adica am centrala dar nu e marca asta...
uite insa aici un alt thread, foarte mare si foarte bun unde poti gasi informatii sau eventual sa intrebi despre marca asta...doar ca trebuie sa stai sa citesti cam tot...eventual poti baga un search sau sa intrebi acolo ce si cum...daca vrei, pot intreba eu pt tine numai da-mi pm cu ce vrei exact sa stii...si cu date cat mai exacte, putere, model, pret...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

va multumesc tuturor de raspunsuri......centrala este westen quasar 24fhttp://www.casitherm.ro/detalii_ro_2_11_14_8_promotie-5.php,exact ca si centrala de la adresa ce am dato.......mar interesa daca face fata la un apartament de 64mpatrati,si cat rezista in timp...daca nu creeaza probleme....si se merita investitia..........va multumesc ptr ca aveti rabdare cu mine.sa aveti parte numai de bine si fericire.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mai mult ca sigur ca va face fata la un apartament cu suprafata aia...
acum, daca nu e izolat ca lumea s-ar putea sa trebuiasca sa mearga mai mult ca sa mentina o temp de 22-23-24 grade dar in conditii normale nu ai probleme cu una de 24 kw la 65 mp...
eu am tot una de 24 kw la un apartament similar 65 mp, 3 camere, 6 calorifere de otel si instalatie de cupru de 1 mm...
despre fiabilitate nu stiu sa-ti zic, intreaba pe link-ul dat de mine mai sus, sunt acolo multi oameni priceputi care te pot ajuta cu sfaturi bune...pretul, iara nu sti ce sa zic, eu o am pe a mea de un an si asa ca nu m-am mai interesat de preturi...
uite www.vital-instal.ro/produse.php?cat_id=19" target="_blank">aici un alt site cu preturi si centrale...
ar trebui sa afli daca poti cateva detalii tehnice mai amanuntite despre ea, ce tip este schimbatorul de cadlura (placi sau bitermic) producatorul pt vana de gaz, electrodul de aprindere, pompa de recirculare si alte elemente care ti-ar putea da mai multe detalii despre cat de calitative sunt componentele folosite...

hai ca am intrebat eu pe alt forum despre ea, poate aflu ceva...
urmareste discutia de aici

bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput