Constanta la apel! (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Oana spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
acu ai putea foarte bine sa ii faci combinatul....daca deja exista anticorpi ptr rubeola si rujeola...asta e.
Roxa, ia trage un ochi la subiectu' asta : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62764
Acolo o mamica sustine ca: "Ceea ce uita multi medici de dispensar este sa avertizeze parintii ca daca copilul a avut deja rubeola si este vaccinat, se expune la un risc sporit."
Ce zici de asta? Sa fie adevarat?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
ela2004 spune:
Buna fetele mele dragi..
Imi pare rau ca nu am mai scris demult, dar la servici am mult de lucru, iar acasa se pare ca internetul merge cand vrea el ...nu cand vreau eu...
Oricum am reusit sa va citesc si mai ales am vazut si pozele care sunt frumusele, cu niste copii reusiti..Sa va traiasca...
Trebuie sa-i spun bine ai venit si lui Ege si sa-i traiasca puiul mic cu un nume frumos..
Jone ..imi pare rau de ceea ce ti se intampla si mai ales inteleg foarte bine situatia, stiind ca sunteti si fara tatic acasa...Sper sa se rezolve cat mai repede situatia...si .
Corne sa stii ca si eu o sa ma uit dupa papusi cu ochi caprui dar parca am vazut la metro bebelusi..si nu stiu daca erau cu ochi albastrii...Oricum dulci pentru Maria si Stefan.
Despre mine nu pot spune prea multe...se apropie ziua plecarii sotului meu si tare greu mai e...Tu stii mai bine Corneliani... si tie .
Va urez o seara buna..
roxanaz spune:
Oana, fraza aia mi se pare neadevarata. odata ce sunt creeati anticorpii ptr o boala contactul cu virusul nu poate decat sa ii activeze. e ca si cum ai fi facut vaccinul si esti in comunitate cu epidemie. imovax mumps vad ca au cei de la victor babes, in bucuresti. telefonul este 317.95.03
Fiquelle spune:
Buna seara fetelor!
Am terminat si eu prima zi de scoala de dupa greva...greu!~si-au iesit copiii din ritm, sunt galagiosi si neastamparati...au promis ca pana maine isi revin
Oana, este putin, evident, 11,83 %, caci se aplica la salariul de baza, care e 6160000 brut, la care se adauga alte sporuri, apoi se scade impozit, CAS etc, cert e ca ramane mai putin decat salariul de baza, pe octombrie am luat 5550000...asa ca...ce-am avut si ce-am pierdut? Singura veste buna pe ziua de azi este ca se vor plati orele din greva daca vom recupera materia.
Tatiana, cred ca maine seara pe la 18 suntem la Kids.
Vic, scump tare Sebi...mi-a placut faza cu pupatul. Imi pare rau ca la intalnire nu prea am avut timp sa stau mai mult sa vorbim si ma joc cu Sebi...Mai nou vreau si eu un baietel si sunt cu ochii dupa baietei!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
dadi_t spune:
Mai fetelor ce harnice ati fost...abia am avut timp sa citesc
Jone, tare rau imi pare ca treci prin asa ceva....Bafta multa la negocieri..daca nu tot raul spre bine!
Adina, astept detalii!Pupici!
Madamsadamy...ia uite aici o poza ca m-a dat pe spate:http://community.webshots.com/photo/514102905/514102905TrtieS Sa-ti traiasca nepoteii, sunt super reusiti!
Eu sunt solo...fara Costin, pana joi. E plecat la Bacau sa taie una bucata porc si una bucata vitel!Cat de suparata eram pe el inainte sa plece, pe atat de dor imi este de el acum...of...dragoste cu nabadai...E buna si despartirea la ceva...Fetelor cu sotii navigatori, n-aveti de ce sa va plangeti...ca si daca erau langa voi tot greul tot pe voi era...pe cand asa....miam, cand se intorc din voiaj abia va vad si ar face orice sa va intre in voie...si-asa nu-i rau si-asa nu-i bine!
o seara buna!
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
Tatiana eu maine nu sunt acasa pana pe la ora 16. Poate intru atunci.
Jone, imi pare tare rau ca ai probleme cu alta "soacra"...sunt tare "dragute" , nu-i asa?Sper ca ai rezolvat intre timp. Din pacate nu te pot ajuta cu nimic in privinta inchiriatului, dar sper sa nu ajungeti acolo acum, iarna. Pupicei.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
jone spune:
dragele mele,
multumesc mult de incurajari si sustinere.
multumesc din suflet si cele care au avut rabdarea sa ma asculte.
e bine sa ai cu cine vorbi.
stiind ca am unele sperante in suflet ptr ca voi gasi pana la urma unde sa stau (multumesc celor care m-au ajutat si regret ca le-am incurcat) am avut tupeul sa ii zic la telefon tipei ca daca vrea sa plec, eu plec (aseara fiind foarte necajita i-am plans in telefon ca nu am unde sa ma duc etc.) ca decat cu sila mai bine eu plec ca mi-am gasit unde, numai ca o sa dureze putin.
a intrat tipa in panica ca ii las casa nesupravegheata etcetc.
nu pot sa redau tot ptr ca s-ar putea ca unele dintre voi sa va mai uitati la telenovele si daca eu va povestesc o sa vedeti ca telenovela e minciuna pe langa povestea mea.(fac haz de necaz)
a venit buna ei "prietena si vecina" sa vada ca nu am daramat peretii, ca e chiar varuit, usi vopsite (si numai unghiile mele stiu cat m-am chinuit sa dezlipesc tapetul de pe ele si mai eram si gravida) mobila e tot in casa, e curat, e ordine, nimik skimbat si asha mai departe.
ca am niste cuverturi pe fotolii si pe canapea ca sa le protejez.
ca nu am aruncat in aer bucataria.
si s-a linistit tipa.mi-a tinut lectia la telefon ca sa fiu cuminte si ascultatoare fata de ea.ca ea nu are nimik cu mine si cu "copilul ala"( doar vroia sa ma dea afara si inca nu mi-apicat fisa care era motivul si eu care am crezut ca sunt fata isteata).
si multe altele.
momentan s-a incheiat cu bine zic eu.
sarmanul meu sotz i-am scris si lui si l-am alertat.si e si departe de noi.si doar ce ne vazuse si se bucurase si eu i-am dat in cap cu vestea.
multumesc dragele mele.
voi m-ati sustinut.fara voi ...nu ash fi avut curajul sa o infrunt si sa ii zic ca plec.
ma duc sa fac nani ca nu am inchis un ochi.
ps.nu pot sa imi dau seama daca am fost coerenta in cele scrise mai sus.
jo si alexandra
cornelianeli spune:
buna dimineata,
jone ma bucur ca totul s-a rezolvat si o sa stati linistite de sarbatori
ela sunt alaturi de tine, stiu ca e greu dar trebuie sa gasesti puterea sa treci peste
eu am o saptamana si un pic de cand a plecat sotul meu si abia aseara am reusit sa dorm si eu ca un om normal.....offff
o zi buna
pupici
nunta noastra
roxanaz spune:
buna dimineatza
in primul rand LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor! sa aveti o zi frumoasa si fericita!
draga Jo, chiar daca pe moment s-a rezolvat....parerea mea e sa vorbesti cu sotul tau si sa va mutati. cum adica sa vrea sa te dea afara? si sa vina in control? tocmai cand sunteti singure? mi se pare o nesimtire crasaaaaaa!!!!! si nu ar trebui sa suportati asa ceva. mai ce oameni.....
Mada succes la recuperat ore!
sper sa reusesc sa vad azi ceva poze....ca-s cam ingropata in treaba!
va pupez si sa aveti o zi super!