Constanta la apel! (57)
Raspunsuri - Pagina 10
sinzi_ana spune:
La multi ani Andrei si Andree!!!!!
Cornelia am vazut papusa cu ochii negrii (nu caprui) la Tomis, la Diverta, unde sunt jucariile...era un bebelus care facea pipi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Madamsadamy spune:
"SA NE TRAIASCA TOTI ANDREII & ANDEELE". sa fie sanatosi si baftosi.
Distactie placuta azi pentru cei care-si serbeaza onomastica.
Cauta cineva un dentist ,sau ii era frica de el.Am un dentist bun la care pacientul nu cunoaste durerea, am probat eu, il cheama Rezeanu Romeo Caius si are cabinet la camp(intersectia de la marinarul)am si nr de telefon.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
dianamaria spune:
LA multi ani, sa ne traiasca, sa fie sanatosi toti copilasii!
Papusi cu ochii negri au si la Metro.
Diana
ela2004 spune:
"Sa ne traiti cat numele" pentru toti Andreii si Andreele si sa aveti o zi frumoasa si speciala azi...
Jone ma bucur ca s-a rezolvat situatia deocamdata, dar trebuie neparat ca atunci cand vine sotul din voiaj sa va ganditi la ceva si sa nu mai tolerati femeia aia care nu cred ca are pic de inima.. pentru voi doua..
Si eu Corne am vazut papusi bebei cu ochii inchisi la culoare la Metro, asa ca spor la cumparaturi...
Cornenianeli dulci ca te gandesti la mine..O sa profit cat mai mult acum ultima saptamana de sotul meu...si apoi o sa ne plangem una alteia ..da??
O zi buna la fetele mele dragi..
jone spune:
La multi ani Andrei si Andree!!!!!Multa sanatate, liniste, si noroc in viata.
roxana - am vorbit cu sotul meu si ne mai trebuie un ragaz pana ce ne vom muta in casuta noastra.macar o camera si o baie sa facem acolo ca in rest...or sa stea asha pana vor fi bani de ele.si e langa socrela.dar acolo o sa pot sa ii inchid usa in nas daca m-o enerva.
tania ai dreptate in legatura cu sotii plecati.de cand este el plecat suntem mult mai apropiati.cand eram toata ziua impreuna eram amandoi pachete de nervi, ne suparam cu serviciile si refulam acasa intre noi si nu era bine.
acum vedem altfel lucrurile.mai clar.ne este greu despartiti, e greu cnd vine si trebuie sa ne acomodam, e greu cand pleaca.
ela - alaturi de tine.
jo si alexandra
Oana spune:
Buna.
"La multi ani?" pt. Andrei si Andree.
Jone, bine ca lucrurile se vor rezolva pana la urma doar ca trebuie sa mai aveti rabdare.
Roxi, deci daca gasesc Imovax Mumps antioreion pe aici pe la noi sa il cumpar, nu? Dar dupa cum banuiesc eu nu cred ca se prea gaseste...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
roxanaz spune:
Oana, ideea e ca nu prea gasesti nicaieri. de aia ti-am scris ca se gaseste la institut.
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/500241861iAOqVz/1
Am pus si eu cateva poze noi...
Din pacate am uitat aparatul in Tomis si nu am reusit sa fac poze...asa ca depind de voi....
Inca nu am apucat sa vad ce a postat TAnia si Dana...
Madamsadamy, e tare frumoasa nepotica ta!!!! Si desteapta!!!
Jone, deci pana la urma nu s-a rezolvat? TRebuie sa te muti pana pe 1 dec??? Urat din partea ei, mai ales ca e si ruda!!!
Roxa, mai da=mi si mie linkul la pozele cu Patrick cu freza, ca de cand ma gandesc la ele!!!!
Ela, capul sus...ca vine si ziua revederii!!!!
David era tare fericit dimineata la gradinita...si noi ne-am pus pe treaba...Radu face o ciorba si io felul 2...munca in echipa ce sa mai!!!!
E asa haios ca zilele astea l-am dus pe DAvid si l-am luat impreuna de la gradinita...noi - liberi profesionisti - David - stalpul familiei...cu program si tot tacamul!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Madamsadamy spune:
Sanzi, imi pare tare rau ca nu mai facut atenta ca ai uitat aparatul acasa ca ti-as fii facut mai multe poze;la mine esti doar intr-o poza.
Intalnirea pentru mine a fost cam asa : multumesc Domnului ca l-am avut pe Mihai cu mine pentru ca am fost intre cautari de fetze de recunoscut din poze, plansetele lui Andrei care s-a speriat la tomis sus de tragatorul de bile ;mutare jos ,grija de haine la doi copii,vreau pipi,vreau si eu a zis Mariuca,nu o cunosteam pe mami de mariuca -zile celorlalte ca o iau la baie,si am ratat poza cu toti copii prezenti.Cand am dat start la poza de grup toti barbatii au luat copii in brate si s-au pozat si peste grupul de copii am sarit.Asta e poate data viitoare.
De fapt eu am o propunere:nu vreti ca data viitoare sa vina mosul in ajun la Kid,s Paradise?Adica sa rezervam, si fiecare sa primeasca de la clovn un pachetel?Ei se vor juca putin iar noi vom intampina craciunul impreuna, la o cupa de sampanie si cateva piscoturi.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Ontica Camelia spune:
Buna ziua!
"La multi ani!" sarbatoritilor zilei Andrei, Andreea, Andrada etc, multa sanatate, noroc, viata frumoasa si usoara! .
Noi am inceput deja ziua cu petrecere de "pitici", ne-am facut deci "incalzirea" si pt maine la Andrada.
O zi buna si distractie placuta tuturor "chefliilor" .
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)