Calendarul ovulatiei si fertilitatii !!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lasa iubita ca te reglezi tu si pa urma sa vezi ce-o pui de bb

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Simonette,eu am avut ciclul neregulat si mi-a dat diane sa iau o luna si acum il am fix 29 zile.De ce nu incerci sa vb cu un doctor de lucrul asta?Poate ti se potrivesc si tie dianele si ai putea sa incerci.Da-mi de veste.PUPICI!

Mergi la inceput

madaluta,nu stiu daca e bun testul daca ai ciclul neregulat.trebuie sa sti in primul rand datele ultimelor trei cicluri.Incearca sa-l faci si vezi ce-ti va da.Bafta.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nicol, acum am vazut mesajul tau. Eu am cautat pe google seria la Ovulation calendar si am gasit mai multe coduri. Iti dau ID-ul meu pe PM.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lucia,esti o dragutza...multumesc mult, dar am luat shi eu DIANE, cu diferite ocazii [ovare micropolichistice...etc], la mine e greu cu reglatu'

Mergi la inceput

punct ochit punct lovit...e bun calendarul...
mi-au venit scarbele....mama..lor...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana30,imi pare nespus de rau ca ti-au venit"nesuferirii".Cred ca avem mult de lucrat la capitolul .eu de luni incep analizele alea care se fac pt a vedea ovulatia(daca am).nu stiu cum dracu se chiama,ca sunt asa multe de facut incat am uitat si cum ma chiama.Tu ce ai de gand sa mai faci in continuarie liana?eu nu stiu ce sa mai incerc pana in ianuarie.Pana la urma ma iau de ,ca tare suparat sunt.Pupici!

Mergi la inceput

lasa mama..supararea si TOT INAINTEeeeee,,,,
eu ma programez sa fac laparoscopia...daca se poate chiar luna asta...
am facut 3 IA si acuma vreau laparo...
om vedea ce o mai fiiii...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

asta e liana.mergem inainte.eu am facut operatia asta acum doi ani jumate.o trompa era infundata si una un pic intoarsa.Mi le-au reparat ei,dar poate s-au infundat la loc.Doctorul a zis sa stau sub observatie la el doua luni si daca nu raman nici asa,sa-mi mai faca inca o data operatia de trompe.Doctorul nu stie ca eu vreau sa fac al doilea FIV,ca daca ii spuneam nu imi mai facea nimic.Eu incerc ca proastade toate,cu toate ca la mine sunt sanse putine sa raman,deoarece sotul meu are niste tare puturosi.Ce sa mai seamana cu el leit(adica puturosi).Iti doresc multa,multa bafta si sa aud cat mai repede de bine.PUPICI!

Mergi la inceput

'multam..
si tie multa baftaaaaaaaaaa!!!!! lucia

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput