Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 9
INDY spune:
Bună fetelor!
N-am mai apărut de mult, e adevărat, dar v-am citit... v-am citit...
Carmen.cita - mă bucur pentru foliculii tăi, dar cu spermograma... e o adevărată problemă. Chiar dacă ți-au ieșit 22 mil. la Medsana, eu știam că minim ar trebui să fie 40 mil.. Nu vreau să te sperii, mai ales că Dr.Moisa este specializată în andrologie, deci v-a găsi un remediu... sigur. Doar că o să mai dureze tratamentul... deci răbdare multă. Tu câți ani ai?
Bety, optimista mea Bety, dacă Dumnezeu ar vrea să facă o minune de sărbători, atunci ar trebui să o facă la tine ...
. Cu atât mai mult cu cât soțul tău este plecat atât de mult timp.
Fetelor, nu prea înțeleg... Galidarodica are bebe în burtică?
Eu sunt bine, astăzi merg din nou la control, mănânc mai mult (și dulciuri - deși n-aș prea vrea), și m-am cam rotunjit. Dar asta este... văd eu ce fac după...
Vă pup pe toate!
Carmen.cita spune:
INDY, eu am implinit 34 anisori
... stiu ca spermograma este problematica, pt ca si cea de acum un an facuta la medsana are diagnostic oligoastenospermie... dar nu ma asteptam totusi sa fie atat de putini acum... Oricum, am mare incredere in dr., i-a dat de facut analize si in functie de rezultate ii va da tratament... sunt doar mai linistita ca stim in ce directie de indreptam si ca sunt pe mana unui dr. profesionist...
Ma bucur ca sarcina decurge bine, si nu-ti face probleme cu rotunjirea, are bebe de unde sa-si ia toate cele necesare. 
M Oana spune:
Carmenico anul trecut spermograma noastra arata 18 milioane
, iar testosteronul si prolactina erau date peste cap. Anul acesta am descoperit adenomul hipofizar la sot, am testat periodic prolactina si am tratat-o, am tratat stafilococul alb gasit de Moisa in primavara asta in spermocultura, iar spermograma noastra la inseminare a aratat la 3 zile de abstinenta, 35 milioane
.
Deci ceva eforturi in cautarea si tratarea infertilitatii masculine au fost si au fost cu imbunatatirea situatiei lui, desi tratarea sotului a insemnat luni bune de batut Parhonul si de asteptat sa se imbunatateasca valorile.
Anticorpii antispermatici i-am facut si eu si el si ambele valori au iesit si la noi tot 5, adica problema nu este acolo.
Hormonalele tale din ziua 3 sunt foarte bune, iar in ceea ce priveste hiperstimularea.............
Poate era cazul sa apelezi totusi la estrofem, daca reactionezi atat de puternic la o doza mica de stimulare.......
Bety noi suntem inseminate la numai 2 ore distanta. Eu inca astept verdictul linistita, fara nici un semn de CM si fara sa fac nici un test............ La tine care este situatia?

Liana30 spune:
INDY nu iubita rodi inca nu are bb in burtica ..doar ca..a reusit sa infieze un bb-el minunat Serbanica si ..a reusit sa il ia acasa..acum sunt amndoi fericiti si se iubesc mult..si io ii iubesc mult pe amndoi..
oana
bety io nu uit maine e ziua cea mare..cu toate ca sunt cu gatu in pioneze io tot iau un test..pe bune..![]()
carmencita lasa mama ca va rezolva ea Moisica ai sa vezi..dar poate ca nu o sa mai fie nevoie poate ca...poate ca o puii..de un pui chiar de la prima IA..
mamiFlori
ce mai faci??
MRL iubita tu ne-ai parasit da'tot???????
teo nici tu nu mai zici nika??????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
ingeras26a spune:
Fetelor, in z11 (joi, ca azi e z8) ma duc si eu pt prima data la Moisica. Sper sa aiba mana buna...este posibil sa fac si o inseminare luna aceasta (ar fi prima), dar sa vad ce-mi zice. Voi cam cat ii dati pt o consultatie? Dar pt inseminare??
Sar'na frumos, Ingeras
Amely spune:
Inge, stiu ca o consultatie la cabinet era 500.000, iar o eco 300.000. ISA nu stiu cat este, cred ca fetele stiu cel mai bine, oricum ceva in jur de 2 milioane...
Apropo de mana buna, eu am ramas din prima luna cand am fost la ea, dupa aproape un an de incercari... Am pierdut sarcina dar nu din vina ei...
si bafta la Moisica!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Buna dragelor!
Sper sa aveti surprize placute la noapte!
Eu, ce sa zic: am luat tesul (m-a mancat in
)...am facut testul...negativ (l-am aruncat direct in cosul de gunoi) bineanteles, dar cum vesti de cm nu-s, maine dimineata (am vorbit cu dr si mi-a zis ca faza cu testul nu e concludenta) voi face hsg-ul la Giulesti.
Deci...asteptarea continua.
Si cum afara e o ceata sa o tai cu cutitul, sunt exact ca magarul in ceata!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Carmen.cita spune:
Onutoooo
![]()

![]()
, habar nu ai ce am asteptat sa vii... sa aud parerea ta... Imi pare rau pt sotul tau, si eu sunt o stricatoare de masini, acum cativa ani aveam o masina lovita in fata (ca am intrat intr-o alta masina), pe laterala stanga (ma harjait unul care m-a depasit pe contrasens in timp ce eu faceam stanga) si in spate (de un camion)... cand m-a oprit un politist mi-a zis " masina asta a trecut prin razboi?!"... eram si eu incepatoare... acum nu am decat cateva zgarieturi, dar cam o data pe an tot o busesc... Tu esti in asteptare acum, nu? Tinem pumnii! Si tie iti tin pumnii, Bety, lasa-l incolo de test negativ ca nu la toata lumea se pozitiveaza asa devreme!
Pe mine m-a trimis dr. pe 22 dec. (daca nu vine cm) la giluesti sa fac betahcg.
Ingeras, bafta multa la eco si la inseminare
, fara teama sa te duci, eu eram foarte speriata pt ca nu suport deloc durerea, sunt tare 'senisbiloasa', si vreau sa-ti spun ca a fost floare la ureche totul. Nu stiu cum reuseste dr.Moisa, dar face ca relatia medic-pacient sa fie excelenta, intotdeauna are o atitudine pozitiva. Inseminarea este 2.500.000. Pe mine m-a impresionat mult ca vine chiar si in weekend pt inseminari, nu stiu cati medici fac asta.
Liana
, mercic mult pt urare, tare mult imi doresc un pui, dar in conditiile de fata nu prea am sanse.![]()
Hai va pup si sa auzim numai de bine!

gabiu spune:
M-am hotarat azi sa merg la Moisa pentru inseminare dupa ce dr.T ma trimisese la dr. Matei. Am sunat-o azi si mi-a zis sa ma programez pentru maine la cabinet, dar eu sunt in ziua 3 (!!!) si binenteles ca nu mi-au plecat rushii. Eu speram sa ma cheme in ziua 11 ca pe tine ingeras, dar mi-a zis sa vin in z.3 ca sa vada ovarele in repaus. Si vin de la Tulcea....., dar n-am ce face, daca trebuie, trebuie!
Carmen.cita spune:
Stai linistita, Gabiu, ca si pe mine luna viitoare tot asa m-a chemat, in primele zile ale cm sa vedem daca nu avem vreun chistulet, caci eu am facut-o lata luna asta cu ova-mit-ul luat 'dupa ureche'