Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 8
gabiu spune:
Liana30, sunt in ziua 31, test de sarcina negativ clar , fara nici o umbra de a doua liniuta= dereglare. Am luat UTROGESTAN din ziua 18-27. Sa fie asta cauza intarzierii?
Ciclul meu este de 30-31 zile, azi dimineata mi-am luat temp. care era 37.17.
Am mai patit o data anul asta, tot dupa utrogestan, si mi-a venit la 39 zile, dupa ce anii trecuti luam frecvent Duphaston si nu aveam deloc intarzieri.
MADYN spune:
Gabiu, si eu aveam in ziua 31 temperatura 37.1....si uite ce semnatura am...
4+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;0/st/20060806/k/16cd/preg.png
gabiu spune:
Ma bucur mult pentru tine Madyn, eu am azi 37.09, deci a scazut, probabil ca in vreo 3 zile imi vine. Maine mai fac un test, dar oricum sperante nu mai am.
Liana30 spune:
gabiu poate sa fie si din cauza utrogestanului ..da mai fa un test ca nu se stie...io tin pumniii...
betycooooo parca promisesei ca o comiti vineri???????..ha?..sa ma insel io???io tin pumniii...
MADYN
-ici pe burtici
oana abia astept sa vii luni cu vestea buna..tin pumnii..sper sa te distrezi acolo unde esti...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Pusule...n-am comis-o; m-am interesat in tot orasul unde s-ar putea face testul hsg si peste tot am primit acelasi raspuns...10 zile lucratoare sau 2 saptamani...intr-un singur loc cica s-ar face, dar doar miercurea si joia si cum joi nu s-a lucrat si oricum era prea devreme...m-am decis (vad ca si Oana la fel) sa stau linistita si sa astept fara nici un test...de ce sa fac valuri de pomana?!
Mercic ca esti cu gandul la mine!
Am vazut cum stai la ziua 8 - OK.
Va
pe toate-toate si pe maine!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
betycooo atunci sa asteptam...cand oi vrea tu,,io astept langa tine..te tin de manutza sa stiii..si te tin bine..vezi ca luna asta am avut mana buna si io pe ce pun mana...mama..mama....vezi tu,,,
te pupic dulce...
..fug la endometrioase..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Hei...Superpaciente??????
Visati in continuare sau ati devenit gravidoase intre timp si noi nu stim?????
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
mamiFlori spune:
Salutare! Ve mai faceti dragelor? Eu nu reusesc sa intru decit cind bate vintul pe aici... Va pup! Pe alta data!
Florina
Carmen.cita spune:
Buna, fetelor!
Bety, inteleg ca tu esti in perioada de asteptare, eu tin pumnii sa fie rezultatul cu 2 liniute!
Si al tine, Gabiu
tot la fel!
Galinarodica
, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa te bucuri de el din tot sufletul!
MADYN si ALEXIA, felicitari pt sarcini!

Am vazut ca sunteti 'colege' la mamici de iulie-august. Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si norocosi!
Eu vin de la inseminare acum, din pacate am vesti foarte proaste, in urma centrifugarii au rezultat numai 4 milioane de
dupa 5 zile de abstinenta, de unde rezulta ca spermogramele noastre facute la medsana cu 22 mil. sunt bune de aruncat la gunoi... si puteam incerca mult si bine pe cale naturala...ni s-a dat o lista de hormonale de facut+spermocultura, sa vedem de ce sunt asa de putini 

Tare mi-e teama ca ajung la FIV cat de curand...
Eu am avut 3 foliculi frumosi gata sa 'pocneasca', unul pe o.drept de 21 mm si 2 pe stangul de 22 mm, endometrul cam subtirel 6,7 mm dar suplimentam cu utrogestan de saptamana viitoare.
Am si rezultatele din ziua 3, FSH 6,48 (VN 3,5-12,5) si estradiol 93,63 (VN 46-607), si am facut si anticorpii antispermatici care au iesit 5,5 (VN<14).
Va pup pe toate, Amely, OANA, Mari-lu, mamiFlori, TheaM, MRL, si pe celelalte

, si astept vesti de la voi!