Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
mamiFlori io sunt bine...nu mai am vesti...am hotarat ca luna asta sa iau o pauza..trebuie sa ma refac pentru ca sunt foarte slabita...
asa ca Mosul pe la mine nu va trece.![]()
va pupacesc pe toate

gabiu bine ai venit

inca nu am ramas toate dar nu mai avem mult![]()
io sunt prezenta ca de fiecare data ..daca vrei sa ma intrebi..cu multa placere te voi lamuri..daca imi va sta in putinta..
betycoooo 

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
carmencitoooooo buni foliculii pt ziua aia...stai muica linistita ca va fi bine..ia neste pupici sa te linistesti

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
Multumesc Liana, am o gramada de intrebari dar astept sa-mi vina mai intai si apoi te bombardez.Oricum am o stare proasta incepand de ieri( specifica la mine cand se apropie venirea rushilor) dar o iau apoi de la capat cand reincep numaratoarea inversa.
bety spune:
Tutzi...sunt p-aci...da' am multa treaba la servici!
La multi ani celor care-si serbeaza azi ziua; Sf. Andrei sa va/ne ocroteasca!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
LA MULTI ANI urez si eu celor cu nume de Sfinti Andrei / Andreea si multa sanatate!
Sa ne vedem toate visele implinite, in special cel cu 

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
mamiFlori spune:
Nana, multumesc pt aprecieri. Oricum nu doresc nimanui sa-si testeze curajul in felul asta. De fapt, cred ca limitele de rezistenta fizica si psihica a oricui sunt mult mai largi decit isi imagineaza fiecare, numai ca putini ajung sa isi testeze aceste limite (si nici nu e de dorit!). Si tu ai probleme de fertilitate?
Liana, pe Mos o sa-l
daca il prind anul asta. M-a tradat! Si nu numai pe mine...
Bety, iarta-ma ca nu am mai apucat sa vorbim. Pt mine e mai dificil pt ca nu am internet acasa si la serviciu sunt "sub observatie", ca la scoala; nu avem voie sa ridicam ochii din foaie... Oricum eu m-am hotarit pt adoptie. Deja am inceput sa ma informez, sa ma ait. Daca o da D-zeu sa apara si un bb natural, cu atit mai bine!
La multi ani! tuturor Andrei(e)lor!, bebici si mamici!
Va pup! Florina
mari-lu spune:
Fetelor, ieri am fost prima data la Moisica.Eu binee...Era plin d fete faine si ma intrebam care or fi de pe aici...
Sotiorul meu nu e bine de loc:de la 15 milioane
dupa o luna trat cu clostylbegit s-a blegit rau!2 mil!!!Speram sa fie o greseala,dar la Moisica a iesit la fel.Si inca o prostie p care voi sa n-o faceti:i-am facut hormonalele la mai putin d 1 luna d la tratamemt asa ca acu tre' repetate.
Dar vreau sa mai cred in minuni!
La multi ani sarbatoritilor!
Liana30 spune:
mamiFlori daca'l prinzi sa'i dai bine ca poate s'o invata minte si vine si pe la noi![]()
mari-lu..minuni sunt si vor mai fi..cu siguranta una e a ta...
MirelaV io te pupic din nou..ca vaz ca tu nika![]()
betyc
de la acelasi pusulic...![]()
gabiu..m-am pregatit..sunt in armura cu scutul pregatit...astept bombardarea![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"