Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
bety spune:
MamiFlori - povestea ta imi suna fffff cunoscuta...cand am facut HSG-ul in august, mai erau 2 paciente, dintre care una mi-a povestit cam ce ai spus tu ca ai patimit, dar ... in Germania; nu cumva sunteti una si aceeasi persona?! Si ea avea o fetita si mai vroia un bb! Eu eram impreuna cu nasa/prietena mea, iar dupa ce mi-a spus dr. vestea ca HSG-ul e varza si ca urmeaza a 3a laparo si in final FIV daca nu reusesc cu inseminarile, am iesit din cabinet
puternic si nu am putut sa spun celor 2 decat bafta si atat...
Ar fi culmea sa fi tu!
In cazul asta, ai cel mai mare
din lume, de la mine!
Teo - lipseste pentru moment, dar va reveni...si-a luat un mic concediu, dar ii voi spune eu ca intrebati de ea, la telefon!
Liana - pusule - iti voi scrie (asa te alintam)! Daca cotrobai pe la laparo, paciente - subiecte din arhiva (prin septembrie), vei redescoperi povestea mea.
WE placut tuturor!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
se pare ca nu mai trebe sa cotraobai...
pusu multumeste frumos cu mult
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Doamne, Mamiflori, prin cate a trebuit sa treci... ai toata admiratia mea pentru curajul si puterea de care ai dat si dai dovada. Dumnezeu sa-ti ajute, ai grija de tine si de scumpetea de fetita!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
mamiFlori spune:
Bety, exact!! Esti slabuta, si erai cu nasa ta care are sotul marinar! Mamaaa! Chiar e fain!
Cind am facut HSG nici nu stiam de "desprecopii" sau abia il descoperisem...
Ce intilnire!
Ce mai faci? Inseminari in continuare?
Te pup pe amindoi obrajii! 
Liana, sint bine, mai putin psihic, dupa cum ziceam, sunt cam dezamagita. Cred ca totusi nu o sa trec la tratament hormonal.
Insa azi am avut o mare surpriza de la sotul meu: dupa ce i-am batut un apropo discret despre adoptie, azi imi zice "Hai sa vedem un baietel!' Am crezut ca lesin! Nu imi pot reveni! Ce fericire! Cine stie, poate infiem un baietel si apoi daca D-zeu vrea si va mai veni un bb natural, cu atit mai bine!
Va iubesc si va pup pe toate!
Acum ma duc sa hranesc gurile flaminde!
Florina
Liana30 spune:

mamai Flori...cat ma bucur ..ma rog la doamne..doamne sa reusesti pup io fata curajoasa si agitata![]()
![]()
Amely si pe tine fatooooo te pup
..hoooo..nu sari in sus ca mine
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Amely, Bety, Ingeras, Liana, fetelor, multumesc pt suport si incurajari! E asa bine sa stii ca mai exista cineva care iti intelege problemele!
bety spune:
MamiFlori - asta da, intalnire!

Cat ma bucur!
Atunci, chiar mi-a parut rau ca am reactionat asa, cu valuri de
, eu fiind in general o tipa tare.
Ce fac: am facut laparo nr. 3, acum am facut a3a inseminare si ultima, pentru ca nu mai am cu ce...nasul+finul sunt 2 buc. veritabile de
si finul vine la sfarsitul lui ian. 2006; deci - daca nu iese luna asta, in februarie-martie fac FIV si de fapt si de drept, totul e la voia Domnului!
Ai un sot super...de cand mi-ai povestit, am inteles ca este trup si suflet pentru tine! Cum a reactionat acum...e fara cuvinte!
Sa ma tii la curent cu tot-tot, ca daca ne-am reantalnit asa, inseamna ceva!
Liana - pusule...cum sa nu te indrum...doar te-am dus de manuta si la inhectie, prima data, la Giulesti!
Daca as avea, asa, o putere imensa...v-as transforma pe toate in mamici!
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
betycoooo in ziua aia pe care nu o sa o uit niciodata..mi-ai purtat noroc..acum la laparo imi vei purta din nou..
ete ca plang

..poate ca e mai bine asa...ma mai descarc si io ca prea am strans in mine multe...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
veronici spune:
Hai sa va povestesc !
M-a chemat d-na dr.sambata la spital sa fac echo si poate duminica inseminare. Eu eram sambata in ziua 12 si fiecare inseminare nu mi-a facut-o mai devreme de ziua 14. La echo a spus ca eram in plina ovulatie,nu a avut ce folicul sa-mi mai masoare si ne-a trimis urgent acasa sa "recoltam" si inseminare urgenta la cabinet. Asa ca am scapat sambata,ultima inseminare din viata mea .Si asta....prima fara pregnyl :))
Am vorbit despre FIV cu d-na dr.,ne-a spus ca ma apuc de tratament pt.stimulare la sfarsitul lui ianuarie si FIV in februarie. Am vorbit si despre preturi,despre echipa cu care lucreaza.....despre aproape tot.
Bety am vazut cum arati,cred ca ne-am mai intalnit pe la dr.,stii ca si eu am o catzelusha tot puddel dar a mea e argintie.Poate ma inveti si pe mine cum sa pun poze. Mi-ar placea sa stim cum aratam ca atunci cand ne intalnim la dr.sa nu ne mai privim cu raceala(sau indiferenta)
Va pup si mai vorbim!
bety spune:
Veronici - bravo pt. inseminare! 
Ne-am intalnit pe la dr?!
Eu mereu am limbarita si nu cred ca am fost rece/acra...sau cine stie?!
Iti timit un pm, in care-ti voi scrie cum sa pui poze; abia astept sa le vad, ca sa te vad!
Zuza mea = Sara si e puiul meu, enervant de rasfatata de toata lumea...inclusiv de mine!
Liana - poti sa
, sa te descarci, dar sa nu-ti plangi de mila! Capul sus, ca doar esti "drak de olteanca"! Ce....... (punctele le interpretezi tu cum vrei)!
Beatrice
Poze dragi