Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 11
Carmen.cita spune:
Betysor, stiu prea bine povestea ta, si a tuturor fetelor de aici... nu stau de vorba decat dupa ce cercetez bine imprejur... dar si noi suntem dupa multi anisori de incercari, si am sarit si eu binisor de 30 ani... facusem planul sa incerc 6-7 inseminari si apoi FIV, dar dupa ultima numaratoare cred ca voi grabi pasii... ceasul biologic ticaie asurzitor...
bety spune:
Simt pe pielea mea, chestia cu ceasul!
Si asa am sperat sa nu ajung la FIV!!!!!!!!!
Iti dai seama, ca sincer, ti-am spus sa gandesti pozitiv si zau de zau: nu-mi doresc sa ajungi la FIV.
Poate-poate vine
si atunci...dai prajitura lui Beatrice...apropo...Utocatalina maine-poimaine naste si mi-a ramas datoare cu prajiturica!
Cata -
si pe tine si pe Bianca!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
offff mey Betycooooo si cat m-am rugat sa vina Mosul la tine...da pana nu vin scarbele inca mai e o speranta..nu?
mamiFlori io te iau de mana si io sunt pe antibiotic..si pe moldamin cat de curand...
carmencita
MRL
oana
teo te astept cu drag
hai mey ca va pupacesc pe toate ca ma doare mana de la injectii sa va scriu pe toate

fetelor la voi a venit Mos Nicolae???
mie mi-a adus antibitic de luat 5 zile si moldamin 3 la 7 zile...
vai stiti cat m-am bucurat ia uitati

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
RO ANA spune:
Buna fetelor,
De luna aceasta ma inscriu si eu in clubul vostru(vreau in ianuarie sa fac inseminare).Intrebare: daca o parte din analize le-am facut cu Mihalache (
) si Matei(ultima spermograma a sotului)are sens sa i le arat? Se uita peste ele?
Liana30 spune:
Bine ai venit printre nooi.... RO ANA.

... sper sa stai cat mai putin si sa fugi la gravidutze...
nu conteaza unde ai facut analiza poti sa i le arati pentru ca numai daca ea va considera ca va fi cazul o veti face din nou..nu tine cont ca altii ca daca nu's facute la ea nu le citeste...
multa bafta!!!
betycooo
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Liana - ce speranta?????????
Ar trebui sa fie un miracol de miracol si la mine...slabe sperante: munca si naduseala pana fac ceva pentru mine!
Partea "distractiva" e ca nu e nici o veste ca ar venii rusii, iar altadata, veneau cu turle si trambite; iar acum, cand trebuie sa incep iau ... ginova aia...ioc rusi.
Pusule...mi-e o mila de tine!!!!!!!!!
Imi inchipui cum e
tau ciuruit - eu mi-am tras de ieri o vanataie pe vena de la mana stanga, de mai bine-mi vedeam de treaba si asteptam rusii linistita.
Maman si fratelo mi-au zis ca nu-s zdravana cand au aflat ce am facut la Bucuresti si au vazut si vanataia de pe mana.
Ro Ana - bine ai venit, dar iti urez sedere cat mai scurta p-aci!
Si am am ceva: am vazut ca M_Oana a scris pe la "Oligo..." si era suparata - daca vorbeste cineva cu ea la telefon: un
special pt. ea, de la mine ....olteanco draga - parca tu mai vorbeai cu ea!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
M Oana spune:
Betysor multumesc frumos!
Am trecut printr-o perioada tare intunecata in ultima vreme, dar incep sa intrevad o raza mica de lumina, asa ca in urmatoarele zile promit sa revin la forma pe care o stiti. In momentele grele ma cuprinde o tacere adanca
, dar ceata se ridica destul de repede, acum depinde si cat de grele sunt loviturile, iar in ultima vreme au fost cam adanci......
Azi sunt deja in ziua 2, ieri refuzam sa mai incerc luna asta ceva, dar dimineata m-am trezit cu un nou plan de atac in gand......
utocatalina spune:
Buna fetelor...eu inca nu am noutati, abia luni ma duc la T...asa ca pina atunci va zic ca sunt relativ bine: vesnice dureri de solduri noaptea in pat, dureri de burta ca la ciclu...dar astea sunt distractiile de trim. III asa ca le suport cu stoicism...Bia este activa cind vrea muschiul ei...in special seara, dar si ziua daca are chef...sper ca luni cind merg sa aflu ca a trecut de 2,5 kg...va pupic pe toate si va tin pumnii in continuare!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
ingeras26a spune:
Va pupic pe toate!
Va multumesc pt raspunsuri! Am vb si cu MOana azi si mi-a spus ca inseminarea este 2500, iar eco 300.
Bety, promit ca dau si suc si prajitura daca-mi aduce Mosul ce l-am rugat!!! si nu o sa uit!
Utocata, parca mai ieri erai la endometru ... sarcina usoara in continuare, pup-o pe Bia si ... nastere usoara si la termen! 
RoAna, bine ai venit!
Gabiu, ooooauuu! ce spermograma ai? pai de ce Dzeu nu ramai
? ai vreo pb tu?
MamiFlori, tare!!! Bravo Moisica!
Amely, sa dea Dzeu sa aiba si la mine mana buna Moisica! Tu ai facut ISA atunci?
Carmen.Cita, asa este, eu am luat legatura cu ea dupa ziua 3, i-am spus ca fac stimulare si mi-a zis sa vin in z11 sa ma "vada"...
Liana 
Eu azi, z10, maine ma duc la Moisa si poimaine la dr meu. Eco in ambele cazuri si sa vad daca zice Moisa ca-i vrea ISA. Asta ar veni cam pe we, daca e sa fie. Daca nu,
la liber si speram!
Mi-am luat ieri o parte din rezultatele de la analizele anuale (care la mine's cincinale...) si sunt toate f bune (intre limite, nu prea aproape nici de lim inf, nici de cea superioara. Citomegalovirusul a iesit neg . Mi-au iesit ok: VSH, transaminaze TGO, TGP, colesterol, fibrinogen, creatinina, uree, VDRL, hemograma, glicemie, uree etc.
Mai astept: estradiol, FSH si LH, progesteronul, prolactina, toxoplasma, EBV, HIV, chlamydia (era ok data trecuta).
Sunt tare fericita, ma simt perfect si am inceput sa intru in atmosfera Sarbatorilor mele preferate...si daca nu e luna asta bb, tot o sa fie o luna frumoasa :)) vreau sa ma duc la schi, de-abia astept!
Pupicei multi pt toate fetele scumpe, Ingeras
Liana30 spune:

betycooo eu am vazut de cum a scris la oligo... da nu am avut puterea sa o sun...
de mine nu trebe sa'ti fie mila pentru ca io fac haz de necaz si tot trec mai departe..nu ma las io asa usor...
si sa stii ca pe bune sunt bine...stii ce mi s'a intamplat ieri??????
asa cum ti'am promis am luat un test si l'am facut..ce crezi...mi'a iesit cu 2 liniute si sunt in z13 da asa am io norocu in zi de 13![]()
i-am arata lu grasu si a inlemnit...saracutzul ii era teama sa nu cumva sa fiu dupa atata antibiotic bagat in noi...
ei ce zici betycooooo mare e gradina domnului...ce parere ai de asta?
am sunat-o pe dc.. sa'i spun si a crezut ca fac misto de ea..m-a chemat azi urgent ...cu inca un test sa-l facem acolo la cabinet...ii este teama ca nu cumva sa fie o EU...io am banuit da m'am abtinut la comentarii...
om traii si om vedea....
ingerasa multa bafta
cata
pe burtici..
Amely
mamiFlori

pe toate fara exceptie
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"