FUMATUL SI SARCINA 2
Raspunsuri - Pagina 14
olguttza spune:
Ziua buna, colegele!
Ma bag si p-aci in cele din urma, caci va urmaresc din umbra de ceva vreme. Si io-s fumatoare, sunt in 7 saptamani fix, si nu pot sa ma las de tigari ferit-a sfantu! De cafea reusisem sa ma las, n-am baut vreo doua saptamani, dar am avut reactii organice: ameteala, dureri mari de cap, tensiune 8 si lesin. Am trecut de la tigari normale (1 pachet jumate/zi) la ultra lights - bleah! Urata trecere! Fusei ieri la control si doctoru imi spuse ca (,) cafeaua nu e contraindicata, ba dimpotriva daca exista probleme cu tensiunea, si ca o cana-doua pe zi nu face rau. DAR sa raresc tigarile, ca alea sunt problema, adica sa fumez maxim 10/zi. Fumai 8 deja pana acu...si ma gandesc ca mai sunt atatea ore pana diseara! Pana si sotul meu nu mai fumeaza de fata cu mine! asta ca sa nu ma ispiteasca...dar nu pot! nu depasesc cu mult norma de 10 (adica 12-13), da parca am un ghimpe. Mi s-a spus ieri, intr-adevar, ca singura problema ar fi greutatea copilului, care n-ar depasi 3000 grame, adica 3 kile. Nu'sh cum s-o mai scot la capat, da nu ma pot mobiliza nicicum...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
raalucutza spune:
OLGUTZA STAI LINISTITA ca nu esti singurica!si eu la fel am facut!tigari mai slabe ,mai putine!dar continui sa fumez!acum cand ma gandesc ca fumam un pachet si ..pe zi nu inteleg unde intrau atatea!ca acu mi bine doar cu 10-11-12!tigara ucide vitamina C din organism de cand lumea!si vitamina asta e importanta pt organism ca ii da elasticitate!prin urmare si placentei!si pt ca sa nu faci riduri este recomandata vit C!se poate lua usor din usturoi-cea mai mare concentratie de vit C la 100 de grame-citrice,lamai,etc,etc!pupici pe burtici
raluca
erika24 spune:
buna fetelor
ce drept am reusit sa ma las de fumat de cand astept
si citid mesajele voatre mi-ati facut pofta
si m-am dus si mi-am luat un pachet mic de tigari litghts. si fumez cand nu e acasa sotul
ok vam
sarcina usora si aveti grija de voi.
erika25+
cypocs spune:
ERIKA, pai de ce facui o asemenea prostie , lasa-le frate , prima tigara e cea mai mare prostie , daca vezi ca se poate tot ai sa mai vrei .Noi ne chinuim sa le lasam nu vrem sa te stimulam.
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
raalucutza spune:
ERIKAAAAAAAAAAAAA ce-ai facut mai????noi suntem aici ca suntem vai capul nostru dependente si nu am fost norocoase sa ne fie rau sa nu suportam fumul de tigara!!!dar tu????care ai putut sa te lasiii???????????cred ca nu mai scriu niciodata aici ca nu vreau sa creada mamicile ca daca noi ne consolam cu gandul pot si ele sa fumeze!!imi pare nespus de rau!
raluca
a.cicel spune:
Buna fetelor
si eu fumez, din pacate si am o sarcina de 5 saptamani. Dar de cand mi-a iesit pozitiv testul recunosc ca am mai scazut nr tigarilor pe zi, dar si asa ajung la 5-6. Inainte fumam cam 10-12.
POZE
inaioana spune:
Aaaa, pai tu nu esti fumatoare. Daca as putea fuma doar 5 tigari pe zi as fi un om fericit. Cred ca la ritmul asta iti va fi foarte usor sa te lasi de tot!
Sarcina usoara si bebe perfect!
Ioana
18 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
puiudana2004 spune:
dragutzele mele ce dor mi-a fost de voi.De azi dimineata,de cand tot citesc mamicile de mai-iunie,ca de,am avut de recuperat,am fumat vreo 7 si de 2 sapt de cand nu am mai aparut am cam tot fumat,multe ce-i drept,dar nu am ambitie,vointa si alte cele.am vazut ca nici voi nu ati fost prea cuminti,dar eu cred ca v-am intrecut,15/zi.
-RUSINICAAAAA!
Dana
17+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
N-am mai intrat de mult, am tot avut treaba cu sarbatorile, ba sa-mi cumpar brad, ba dupa una-alta pt bebelusha. Dar am reusit sa va citesc acum. Eu am cam depasit norma de 5/zi, am fumat si pana la 9, dar promit sa ma "cumintesc" ![]()
Stiti cum e cu Craciunul, multi musafiri...
Cicel, subscriu la pozitia Ioanei: nu esti fumatoare inraita si pt binele bebelului poate te lasi.
Erika, ce greseala ai facut! Acum iti va fi de doua ori mai greu sa te lasi. Noi incercam sa fumam mai putin sau sa ne lasam, iar tu...
In ce luna esti? Daca esti in lunile mici, ar fi mai bine sa lasi pachetul ca se formeaza copilashul si e important sa nu aiba influente nocive.
Olgutzza, si pt tine am acelasi sfat: lunile mici sunt f. importante. Poate reusesti sa te lasi, ar fi super! Oricum, intra si ne mai spune cum o duci
.
Raalu, tu cum o mai duci? N-ai scazut nici un pic?
Fetelor, sapt. asta, vineri e continuarea la documentarul "In pantec" pe National Geographic la ora 11 si la ora 16. Nu stiu daca sunt 2 chestii diferite sau reluarea se da la 16. Oricum, cred ca e vb de sapt. 30-40 (cred). Uitati-va, ca e important sa stim cum se simte copilul acolo, cu sau fara tigara.
Va
cu drag pe toate (Ioana, Alia, Dana, Dolcebaby, Toanca),
Ingrid S
31+
Ingrid S spune:
Sorry, am uitat de alte fete
: Annaisa, Mariana, Crisu, Cosmmy, Carminabulina si July si pt voi un
maaare!
Sarbatori fericite la toate va urez si un Craciun cat mai frumos si cu cat mai multe daruri!
Ingrid S
31+