"Diamonds are the girls best friend"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by chatonel

La bijuuri, cea mai tare achizitie e un iamant negru de un carat jumate, montat de mine in aur alb, e o minunatie.

o poza cu inelul nu s-ar putea sa pui, sa-l admiram si noi?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

poze in care se vede umpic am, dar poze bune, nu :( din pacate aparatul foto e la reparat, iar cu webcamu iese asa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Chatonel, din pacate nu pot vedea nimic, imi apare "nu sunteti autorizat". :(

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

ok, incearca acuma:

http://img423.imageshack.us/img423/405/13ka1.jpg

http://img423.imageshack.us/img423/4758/28vj.jpg

http://img405.imageshack.us/img405/165/37lu.jpg

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

da,am reusit! inelul e super si i-am vazut si proprietara cu gropite-n obrajori!

Mergi la inceput

:) tnx

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

mda mumos, un vot pentru proprietara intai, s-apoi pentru inel

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

ABcde :) merci. Tu cind iesi la admirat?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si mie imi plac bijuteriile.....amo manie sa le cumpar......dar nu prea le port. Nu stiu de ce.........ori pentru ca mai tot timpul sunt la munca..........ori pentru ca ies cam rar....Pana acum nu am nici o bijuterie cu diamant. Dar cum acest an ma casatoresc.......mi-am cumparat verigheta cu diamante.......e aur alb cu 5 diamante. E splendida. Cat ma duc sa le iau(ca am dat comanda) am sa pun o poza sa vedeti.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

mi-a luat sotul de craciun un inel cu diamante gen verigheta 30milioane,si am constatat ca fac o dermatita sub el eu acum ce sa fac sa nu port inelul sau sa stau cu diamante si cu dermatita.sotul face misto de mine ca sunt alergica la diamante ca mi-ar lua un colier dar o sa fac bube la gat

fab

Mergi la inceput