"Diamonds are the girls best friend"
Raspunsuri - Pagina 4
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
http://www.vancleef.com/en/index.html
Uitasem sa va trimit undeva cu totul special: van cleef and arpels. Aaaaaaa.............
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Scarmanus
, site-ul acesta e o opera de arta!si m-am hotarat-cand voi fi milionara in dolari, imi voi lua bijuteriile din "Colectia Hawaii"!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
AC spune:
Mey, eu ador New York-ul si vitrinele de la Tiffany..si interiorul dar acela e cam scumpicel pentru mine....
Ia uitati-i vitrinele de Sarbatori...
http://www.fashionwindows.com/windows2/windows_tiffany0012.asp
Si diamantelele le iubesc din copilarie...Tata a sortat ani de zile diamante ...ce-i drept arificiale. Si-mi plac diamantele cu perle negre... sau simple...
Si smaraldele de Ural... au cel mai frumos verde din lume... pur, stralucitor si neincarcat cu luciri galbui... Am vazut la Kremlin ceva superb...un colier de briliante semigid cu un smarald central...
Andreea si galusca
si brotacelul 
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by scarmanus
http://www.vancleef.com/en/index.html
Uitasem sa va trimit undeva cu totul special: van cleef and arpels. Aaaaaaa.............
Scarmanus, site-ul acesta e o opera de arta!
si m-am hotarat-cand voi fi milionara in dolari, imi voi lua bijuteriile din "Colectia Hawaii"!
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Teodora, io de cate ori vad cate o reclama in revista la bijuterii Van Cleef ma cuprinde asa o reverie...Ieri m-am uitat toata aseara la site-ul ala si cand l-am inchis toata lumea mi s-a parut urata pe urma

Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by yank
Diamonds never made a LADY
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
ah, ce usurata ma simt!
Courage spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu sunt bolnava dupa bijuterii...in special cele cu diamante.As da toti banii pe diamante, dar stiu ca ar divorta sotul de mine. Asa ca ma multumesc cu uitatul prin vitrinele magazinelor si astept cu nerabdare ocaziile speciale ca sa mai primesc ceva. Acum mosul mi-a adus un lant cu un diamant micut...e foarte frumos.
Corina
Albumul meu
Hhihih, "Diamanatino' ce ma fac eu cu tine ca iti sclipesc ochii ca la stancute cand vezi pietre stralucitoare...
Bogdan Gheorghe
http://www.softpedia.com
Allure spune:
It is true, diamonds never make a lady...They complete her!
Bijuteriile cu gust, asortate si nu in exces, sporesc frumusetea si sarmul femeii care le poarta.
Iubesc perlutele pentru sidefiul lor pur si rotunjimea lor feciorelnica... Ce frumos se aseaza ele la baza gitului unde nu sint sfidate decit de obraznicia decolteului si rotunjimea celorlalte 2 "perle" ! ![]()
Diamantele...focul care nu se stinge niciodata... Ce sublim stralucesc ele in noapte, la lumina lunii, de-o parte si de alta a fetzei...
A diamond girl forever.
(currently owning some of the above mentioned and not mentioned items)
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
chatonel spune:
si eu am virusul bijuteriilor, chiar ieri am luat 2 cercei noi de pus in nas: un triunghisi o luna. Inca nu am bratara de picior si nici inel "intre degete", dar proiectez sa iau, cind mi-o face ceva deosebit cu ochiul.
Atit la bijuterii cit si la haine, merg pe principiul "coup de coeur". Tre' sa-l aiba pe vino-ncoace!
La bijuuri, cea mai tare achizitie e un iamant negru de un carat jumate, montat de mine in aur alb, e o minunatie.
Toulouse, la ville rose
Elise spune:
quote:
Originally posted by chatonel
si eu am virusul bijuteriilor, chiar ieri am luat 2 cercei noi de pus in nas: un triunghisi o luna. Inca nu am bratara de picior si nici inel "intre degete", dar proiectez sa iau, cind mi-o face ceva deosebit cu ochiul.
da' ce are bratzara la picior?
eu nu port nimic la gat si nici bratari pe mina, in schimb am primit un lantisor de glezna mic si finutz si cu ala n-am probleme.
am avut si cercel, dar m-am lasat pagubasha cind m-am angajat, ca se uitau astia prea lung.... imbracata business si cu cercel in nas. Nu prea mergea, intr-adevar.
Elise