"Diamonds are the girls best friend"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Fetelor eu am "gena" bijuteriilor si a ceasurilor scumpe. Am avut-o de mic copil, cind imi puneam butonii lui taica-meu la urechi si faceam cercei lungi din te miri ce, pina ce s-au indurat ai mei sa-mi faca gauri de cercei in clasa a 3a! Ce fericita am fost! Si si ei, toata copilaria mea mi-au cumparat inele si cercei de la diverse rude/cunostinte plecate in strainatate plus ca am mostenit de la bunica-mea, alta ahtiata dupa bijuterii, lucururi dragute, care nu se mai fac azi...

Personal nu mi se pare ca un telefon sau ipod sau orice altceva gimikc tehnologi c care costa $$$ si miine valoreaza $ merita ca si investitie.

Asa cum spun reclamele aici, a diamond is forever. Eu nu-mi tin bijuteriile la banca ci am acasa un mic seif rezistent la foc. In general cumpar bijuterii cind exista dragoste la prima vedere. AM set de onyx pe care il asortez la haine negre, set de rubin, topaz, safir, perle, perle cu rubine, jad, argint nu mai spun... Eu una m-am obisnuit sa port tenis bracelet (cu diamante) la blugi, high heels si poseta scumpa (asa cum se poarta in California). Asta pt. ca la servici merg in blugi si vreau ca macar accesoriile sa ma reprezinte. Nu port decit 2 inele pe mina, un necklace (lant sau ce-o fi el), o bratara pe mina dreapta si ceasul pe stinga. Uneori port cite o mica brosa. Ultima mea achizitie e o brosa de argint cu marcasite, in forma de soprilita (e luata din mexic, e o dulceata de brosa, mi-e tare draga). Vara port si anklet (la glezna), de aur, argint sau semipretioase, depinde ce port.

Imi plac bijuteriile de la jewlerytelevision.com . Mi-am luat lucururi tare dragute de la ei. Ultima mea pasiune e pt. aurul alb. Fetelor care nu suporta aurul sau verighetele le spun ca ultimul trend aici in materie de verighete este sa fie din titanium.

foarte interesant...imi place stilul tau :) si mi-ar placea sa-ti vad bijuteriile cu perle si rubine...sunt pietrele mele preferate, desi daca stau sa ma uit dupa zodie, cica nu sunt alea ...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Adrienne, am stat cel putin o ora pe site-ul dat de tine, ce minunatii am gasit pe acolo! Printre altele, niste www.keemee.com/prodcat.php?prodcat=7" target="_blank">magnifice coliere de perle si chiar www.bazaarbuilder.com/cgi-bin/icexs/myshop.php?catparid=28&merchant=icexs" target="_blank">pantofi-bijuterii.

edit-Roxana, am gasit si o multime de bratari, de exemplu de www.bazaarbuilder.com/cgi-bin/icexs/myshop.php?catparid=22&merchant=icexs#" target="_blank">aici mi-am ales si eu vreo 3, mai de la coada, nu prea pricep cum de sunt cu diamante si costa in jur de 15 lire sterline, pretul asta mi l-as permite,dar probabil nu vad eu bine la ora asta,trebuie sa fie o smecherie, ori cu lirele, ori cu diamantele.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uaaaau magnifice bijuterii pe link-ul adriennei oh mamma, deja sufar...m-am delectat cu toate, ce-a fost in capul meu....

Teo, chiar asa, le-am vazut si eu... oare care-i shmenu'? ...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

multe sint cu aur de 10k. altele sint in clearance. oricum pretul e mai mic pt. ca nu le vind prin magazin, deci lipseste middle-men... ma bucur ca v-au placut... eu cint sint deprimata sau trista ma uit pe acest site. SInt absolut superbe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

frumos subiect!
si mie imi plac bijuteriile..mai ales cerceii,si tot aia lungi. Si colierele dar aici mi-e si mai greu sa aleg pentru ca nu-mi plac cele stridente,dar nici "invizibile".
Inelele..le iubesc dar sa fie macar din argint.Ador si bratarile,ori una mai mare,ori multe si zornaitoare :) dar din pacatae n-am mai purtat de ani de zile.
Pe scurt nu-mi permit multe acum,dar cele pe care le aleg,chiar daca nu sunt scumpe sunt frumoase si au "ceva" sau mi se pune mie pata:)
Pe de alta parte nu-mi place sa fiu prea inzorzonata si,daca port ,sa zicem,o pereche de cercei lungi si frumosi,eventual cu pietre nu mai pun nimic la gat chiar daca decolteul e mare,nu neaparat in adancime cat in latime.Mie mi se pare foarte fain.

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am primit de la o prietena stirea ca a aparut colectia www.neu.heine.ch/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineCh-Site/de_CH/-/CHF/SH_ViewCatalog-Mode sid=aOdHBbpRh6pPBfnkMWJqJaH9IfHC5szAH_sySwIrc8ntQfgFpJ0Wmwi0QiH33A==?From=Mode" target="_blank">"heine" pe 2006 . studiati tot, bijuterii, haine, accesorii,merita!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

TEO, e super...
sunt ahtiata dupa bijuterii, cred ca o sa imi cumpar ceva in primavara sau de Valentine's Day.
Mosul a fost super generos si nu vreau sa-l supar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Eu am destul de rare ocazii unde se cere glamour la purtator, insa sunt adepta minimalismului. De pilda, port decolteu fara lantisor, insa imi pun cercei in urechi, nu port bratari si atunci imi pun doar un singur inel, care de obicei nu trece neobservat daca e cel de logodna, caci e diamant. in orice caz trebuie sa fie ceva care sa se distinga fara sa fie ostenttiv. Chiar, ia spuneti, de unde se pot cumpara bijuterii cu pietre pretioase relativ ieftine?

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

http://www.vancleef.com/en/index.html

Uitasem sa va trimit undeva cu totul special: van cleef and arpels. Aaaaaaa.............

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mie nu imi plac diamantele, dar imi plac la nebunie perlele si aurul.Sunt un pic bolnava cu bijuteriile.Nu am multe lucruri, dar imi plac lucrurile faine.Am o gramada de cercei din perle, care imi plac la nebunie,mici,din aceia cu surub, port o bratara pe mana dreapta, veriheta, inelul de logodna,si un lant .Astea le am tot timpul.Nu cumpar decat aur de 18k si perle de Mallorca.
Imi plac la nebunie bratarile cu perle, si sper ca anul acesta sa primesc una.Urasc lanturile si bratarile fine, precum si multe lanturi sau bratari in acelasi timp.
Al meu zice ca sunt putin obsesionata de aur, dar sunt de parere ca este o investitie, si o placere in acelasi timp.

Mergi la inceput