"Diamonds are the girls best friend"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Iubika,

daca nu itiplace aurul, cand te casatoresti iti cumperi verghieta din aur alb; eu asa am, caci nici mie nu imi place aurul galben.

cat despre bijuterii - pentru mine,, ele sunt ultimul lucru pe care as da banii. Singura bijuterie este verigheta.

prefer ceasurile - pe astea as da oricat.

si pantofii........

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu am un set de aur cu rubine in forma de inimioare; nu l-as da pe toate diamantele din lume; este extraordinar de frumos (cel putin asa mi se pare mie) si l-am primit de la al meu sot de un Valentine's Day.
Nu am avut in viata mea un lucru la care sa tin si care sa-mi placa atat de mult.
Poate reusesc mai tarziu sa atasez o poza cu el.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Eu am un set de aur cu rubine in forma de inimioare; nu l-as da pe toate diamantele din lume; este extraordinar de frumos (cel putin asa mi se pare mie) si l-am primit de la al meu sot de un Valentine's Day.
Nu am avut in viata mea un lucru la care sa tin si care sa-mi placa atat de mult.
Poate reusesc mai tarziu sa atasez o poza cu el.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite

oooo suna extraordinar vreau poza!!!

...ce inflatie de mātze fraaate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor, vad ca e liniste si pace pe forum, poate aveti chef de o vizita la www.tiffany.com/default.asp?cntry1=3&" target="_blank">Tiffany.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt bolnava dupa bijuterii...in special cele cu diamante.As da toti banii pe diamante, dar stiu ca ar divorta sotul de mine. Asa ca ma multumesc cu uitatul prin vitrinele magazinelor si astept cu nerabdare ocaziile speciale ca sa mai primesc ceva. Acum mosul mi-a adus un lant cu un diamant micut...e foarte frumos.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie nu-mi spun mare lucru...mi se par "reci".

Poate impresia asta e data de faptul ca am mostenit niste diamante de la o bunica care era ahtiata dupa asa ceva - a purtat inelele respective toata viata, apar in toate fotografiile (foto alea alb-negru in care statea lumea intzepenita sa se pozeze).
Evident, bunica-mea e moarta si ingropata, ca si toata generatia ei.
Si cind vad inelele respective, si mai ales diamantele alea impozante, o vad pe ea.
Asa ca nu pot sa le port fara sa ma simt ca o stafie
Nu ma reprezinta....

Anu' trecut chiar am luat decizia sa nu le mai tinem in casa, sa nu ne mai ia si cineva gitu' pentru ele, Doamne fereste.
Si asa diamantele, de-a lungul istoriei, au avut o faima trista....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Diamantele se purtau pe vremuri pentru ca dau o lumina deosebita pielii la lumina luminarilor...

Depinde de taietura, depinde de culoare, de montura...

Diamantul meu favorit este la inelul de logodna. Este un diamant in forma de para flancat de alte doua diamante canar (galben puternic)...montate in platina.

Sotul meu are un gust impecabil la bijuterii si mi-a cumparat multe dar...le tin la banca ca mi-e frica sa nu le pierd...cind mergem undeva ma opresc si le scot pentru ziua respectiva...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Orice femeie adora bijuteriile. Mie imi plac cele foarte scumpe si cu design unicat. Pina cind mi le voi permite pe acelea, port cu mare placere pina si inele din plastic, cu conditia sa fie funky, in acord cu stilul meu de zi cu zi. Pentru ocaziile in care trebuie sa arat "altfel" apelez la gablonzuri.
Cit despre cele mai pretioase "diamante" consider ca sint acelea pe care le-ai primit cadou de la cine ti-e drag, in numele dragostei chiar si daca sint de sticla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor eu am "gena" bijuteriilor si a ceasurilor scumpe. Am avut-o de mic copil, cind imi puneam butonii lui taica-meu la urechi si faceam cercei lungi din te miri ce, pina ce s-au indurat ai mei sa-mi faca gauri de cercei in clasa a 3a! Ce fericita am fost! Si si ei, toata copilaria mea mi-au cumparat inele si cercei de la diverse rude/cunostinte plecate in strainatate plus ca am mostenit de la bunica-mea, alta ahtiata dupa bijuterii, lucururi dragute, care nu se mai fac azi...Personal nu mi se pare ca un telefon sau ipod sau orice altceva gimikc tehnologi c care costa $$$ si miine valoreaza $ merita ca si investitie.Asa cum spun reclamele aici, a diamond is forever. Eu nu-mi tin bijuteriile la banca ci am acasa un mic seif rezistent la foc. In general cumpar bijuterii cind exista dragoste la prima vedere. AM set de onyx pe care il asortez la haine negre, set de rubin, topaz, safir, perle, perle cu rubine, jad, argint nu mai spun... Eu una m-am obisnuit sa port tenis bracelet (cu diamante) la blugi, high heels si poseta scumpa (asa cum se poarta in California). Asta pt. ca la servici merg in blugi si vreau ca macar accesoriile sa ma reprezinte. Nu port decit 2 inele pe mina, un necklace (lant sau ce-o fi el), o bratara pe mina dreapta si ceasul pe stinga. Uneori port cite o mica brosa. Ultima mea achizitie e o brosa de argint cu marcasite, in forma de soprilita (e luata din mexic, e o dulceata de brosa, mi-e tare draga). Vara port si anklet (la glezna), de aur, argint sau semipretioase, depinde ce port.Imi plac bijuteriile de la jewlerytelevision.com . Mi-am luat lucururi tare dragute de la ei. Ultima mea pasiune e pt. aurul alb. Fetelor care nu suporta aurul sau verighetele le spun ca ultimul trend aici in materie de verighete este sa fie din titanium.

Mergi la inceput