In aceasta seara, in timp ce vizionam un subiect, BB al meu de 1.5 ani a apasat ceva taste - una sau mai multe, nu stiu - din coltul din stanga-jos a tastaturii.Dintr-o data s-au marit toate: litere, chenare, tot, ca si cum as fi dat un zoom (x2).
Am iesit si am intrat la loc, dar "setarile" nedorite s-au pastrat. Cel mai ciudat arata prima pagina, {atunci cand intru deci}, in sensul ca benzile cu reclame din stanga si din dreapta nu par schimbate, dar toata zona din mijloc parca a explodat, dreptunghiurile in care se incadreaza diversele articole nu numai ca sunt mult mai mari, dar se incaleca si trec si peste banda de sus pe unde se intra in forum.
Ca sa intru am scris sus la adresa: "forum".
Ce s-a intamplat si cum pot reveni la normal?
Este ff enervant si incomod. Ca sa pot citi o pagina in intregime pe orizontala trebuie sa misc mereu pagina stg-dreapta, iar scrisul este infiorator de mare.
Multumesc frumos cui se va indura de mine.
Vizitati bazarul de la umanitare.Puteti astfel cumpara lucruri frumoase si ieftine si in acelasi timp sa ajutati un copil in suferinta
Probabil baiatul a apasat tasta Ctrl cind erai cu mina pe scrolul de mouse. Tot asa poti reveni la dimensiunile anterioare, cu Ctrl+scrol de mouse.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi
Multumesc din suflet, m-ati scapat de belea!
Vizitati bazarul de la umanitare.Puteti astfel cumpara lucruri frumoase si ieftine si in acelasi timp sa ajutati un copil in suferinta