Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Biiine Lachy, ramane de vazut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

GYNEX -http://www.energy.sk/ro/vyrobky/gynex.asp
ADMINISTRARE -http://www.energy.sk/ro/vyrobky/ADMINISTRARE.asp

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!!
felicitari noilor gravidutze!!
am citit si eu prospectul de la gynex...voi ce parere aveti? o avea contraindicatii? oare cat o costa? as vrea sa iau si eu. sunt cam stresata si ma gandesc ca m-ar ajuta.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai asa ramaneeeeee...zic si io

multam' frumos annaa ca pana imi spunea simo mai imbatraneam putzin

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bravoooo Annaa, exact asta vroiam eu sa fac dar nu stiam cum!
Fetelor, eu treceam in revista ce anume am luat eu in luna din-ainte de-a ramane insarcinata si, mi-am adus aminte de "Gynex"! Este miraculos! Am gasit articolul pe care l-a postat Annaa, dar fiindca nu stiam cum sa-l "pun" aici, l-am copiat cuvant cu[,] cuvant, pe o agenda, urmand apoi sa-l scriu aici! [Ce prostuta sunt in ale PC-ului] Eu faceam o munca grea si care necesita un timp relati lung, cand puteam s-o fac in trei miscari!

Ideea e ca eu am luat Gynex, vreo luna si apoi am ramas! Acum l-am gasit si am vazut de ce e in stare! Acum sunt convinsa ca datorita lui am ramas! Mi l-a recomandat dr. Oprescu de la Polizu! O dulceata de dr-ita! Chiar ea mi-a facut rost de el si mi l-a adus...pb. e ca nu pre se gaseste, sau cel putin nu se gasea atunci!

Maine ma si duc la farmacie sa-l caut si sa mi-l iau! E un fel de tinctura, se ia la fel ca oricare dintre tincturi [n picaturi la 1/2 pahar cu apa], inainte sau dupa masa cu 1/2h. Ciudatenia e ca se agita de 21 de ori ca sa se amestece f. bine componentele! Sau se mai poate lua sublingual, dar e mai neplacut la gust!

Cine mai vrea? Atunci cand am luat eu era 850 000 lei!

Mergi la inceput

Ce sa fac OLTEANCO, daca sunt un picut mai prostutza! In loc sa apreciezi faptul ca l-am scris de mana pe tot!!! Si mai urma sa-l scriu din nou aici!!! Ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Tabita, daca promit ?, cu siguranta insa vreau sa-mi promiti si tu ceva...sa te prezinti cu || la unul din Mosi, nu conteaza care...
Liana, tinem pumnii la fata!
Marinna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ha?????????tu prostutza???????fugi mama de'aci ca nu esti...
da ia ziii e rau la gust?????
ca eu am luat BU si faceam fete ..fete..mi-l baga grasu pe gat ca eu ma tineam de nas..si mai inchideam si ochii sa nu'vaz...brrrrr tare neplacut era...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Eu as manca si kk daca as sti ca raman! Gynex nu e chiar asa de rau! Are un gust ciudat, dar e ok! Unde mai pui ca io l-am tinut sub limba pana mi-a zis dr-ita ca pot sa-l pun si in apa...dar il terminasem! Oricum eu nu am pb. cu asa ceva! Daca e de bb, fac orice imi sta in putere! Ti-am mai zis...as manca si kk!!!!!!!!

Mergi la inceput

Da' as manca numai daca e garantat 100%

Mergi la inceput