Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, nu fii suparata, sunt convinsa ca Lia nu stia si nu a spus-o cu rautate, cred ca sublinia ideea de nedreptate in cazul Rodicai...Apropo Rodi sper sa ai nervii tari si sa nu te lasi, eu sunt convinsa ca il vei lua pe Serban acasa si va veti bucura impreuna de Craciun...

Liutz, cu prima ocazie voi cumpara brataruca pe care o voi purta (cu mandrie) de fiecare data cand voi merge la dr. D-zeu sa-i ajute pe bietii oameni sinistrati.

Ratusco, dupa semne ne dai mari sperante ca in curand vom avea motive sa te felicitam de Doamne-ajuta!

MOana, care-i bibliografia, sau daca poti te rog spune-mi si mie cum ar tb. sa iau cele 3 tincturi... pe prospectul tincturilor intr-adevar nu scrie in ce perioada a lunii trebuie luate... eu am luat zi de zi, dim. pranz si seara... In tratamentul Liviei CSor si Mug de Zm se luau zilnic... iar mastodynonul l-am luat idem, prin asociere. Cred ca am facut o prostie, asa-i?

Mai fetelor, pana la urma stiti sa fi ramas vreo fata luand plante si tincturi, ca eu una nu am auzit pana acum de nimeni concret, in afara de subsemnata, care din pacate a si pierdut sarcina...

Vreau si eu o incurajare, cat de mica!!!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Daca va intereseaza studii amanuntite si serioase despre efectul plantutelor cautati-le dupa denumirea in limba latina (sau engleza) in site-ul:
www.ncbi.nlm.nih.gov

Prospectele sunt facute...nu se stie pentru ce. Interesant a fost pentru mine cazul Tincturii de coada soricelului despre care scria pe prospect ca "se administreaza 30 de picaturi intr-un pahar cu apa" , nici de cate ori pe zi, pe luna, pe an. Era un fel de doza unica...daca ma-ntelegeti.

Eu am gasit zeci de studii cu Vitex agnus castus (chaste tree) care m-au convins. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, eu acum am putut sa intru caci iar am avut super treaba!
Rodica, imi pare tare rau de faptul ca nesimtitii astia nu te lasa sa-ti iei baiatul acasa, iti tin pumnii sa fie bine!
Amely, daca vrei sa citesti o poveste super despre o fata care a ramas numai cu plantute intra la subiectul tratamente naturiste postat de Livia. O sa gasesti povestea Karinei care pe mine m-a impresionat foarte tare si in acelasi timp m-a facut sa sper.
Cate un pupic pentru fiecare

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Simonetto!!!!
Azi nu ai intrat deloc!!! Sper ca esti bine!
Ce e cu tine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely eu una nu as astepta minuni de la plantute, tincturi, ceaiuri, homeopate.........
Acestea sunt doar o varianta mai save la medicamente si vin sa amelioreze anumite probleme pe care le avem, in functie de cum raspunde fiecare organism in parte.
Problema e ca luate total aiurea si fara niste cunostinte elementare, pot deregla, in loc sa ne regleze.
In primul rand, daca o iau pe o logica simpla, ma gandesc ca orice persoana care recomanda plantutele, ar trebui sa recomande si analize hormonale, caci fiecare plantuta stimuleaza o anumita functie din organismul nostru. Cantitatea de plantute trebuie iarasi stabilita in functie de multe criterii: gravitatea problemelor, reactia organismului...........
Daca dai pe GOOGLE o cautare simpla vei vedea ca acel mugur de zmeur are efect progesteronic, deci nu trebuie luat decat dupa ovulatie, dar deja incep sa ma repet........
Plantele pot remedia anumite disfunctii ale organismului sau ne pot regla, dar, in acelasi timp, pot si deregla foarte usor. Cel mai bine ar fi sa testezi fiecare plantuta pe propriul organism in doze mici, iar daca obtii efecte, atunci sa continui si eventual sa cresti dozele.
Bunul meu simt asa spune, acum fiecare face cum considera.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

seara buna la endometriste
eu z22...maine e ziua cea mare...
oana

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by lachione

Simonetto!!!!
Azi nu ai intrat deloc!!! Sper ca esti bine!
Ce e cu tine???

Daca te uiti pe pagina 3 vei vede ca simonett a intrat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cine a zis ca nu am intrat deloc??? E un mesaj postat de mine, dimineata! Bine? Am avut shi io neshte treaba...am fost shi io putzin plecata...shi iar am avut neshte treaba!Da iou va uibesc shi daca nu scriu, nu inseamna ca nu va cetesc! In perioada asta chiar nu prea am ce sa va zic...suntem cam la pamant cu finantele deci o sa amanam deocamdata proiectele, ca pizzeria asta ne-a secatuit de tot... nu se mai termina odata!

Bugnarel, ce idee originbala aia cu bratarile! Fata inteligenta!!! Shi ai dreptate si in leg. cu avorturile si abandonurile de bebei! Sunt doua lucruri total diferite!!!

Iube, greturi de dimineata!!! Mmmm...ma pui pe ganduri! Ce frumos ar fi sa fie bb! Hai poate ne dai o veste buna peste cateva zile!

Liano...olteanco... ce ti-ai pregatit tu rpd ochelarii...sa-i dai fetii ca nu te-a vazut!!! Ai vazut ca te-a vazut? Zii rpd, ai ceva simptome??? Ca ma gandesc mereu la tine?

Marrina, mi-a fost dor de tine! Ce zici de faza mea lutheala cu TB ridicat de 30 si ceva de zile? Esti bine?

Amely, am ramas io, cu tinctura de marar, BU, Gynex[cred], luate zi de zi, ca habar n-aveam cum se iau! Din pacate nu a tzinut mult fericirea!

Iou iar pup pe toata lumea, ca altfel iar ma intind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Apropos de "Gynex", ati auzit de acest medicament? Eu l-am folosit si am ramas insarcinata! Acu, nu stiu daca era numai de la acest medicament! Daca va intereseaza, intrebati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mey simo..mey vrei si tu ocheleri?
pai mama eu iti raspusai da sa nu ma intrebi unde ca dehhhh..batranetea mea...dupa ce ca's oarba mai sunt si surda..a nu uituca..da io zic si din nou ca nu'i bai..
ete mama ca nu am simptome...ioc...doar ma cam doare spatele putin..ee..vezi tot am ceva... ghidi..ghidi..nimic...ca luna trecuta tare ma mai ghidila

ia ziiii mama de :Gynex" ca eu nu am auzit..si vreau sa auz

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput