Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Liana, imi pare rau ca au venit, dar daca tot au venit, bucura-te ca n-au intarziat! Ia gandeste-te ce-a fost in sufletele noastre (a se citi eu+Simo), ca suntem in z44-sau mai mult si nici urma de rushi...sau de sarcina? Vezi, exista si mai rau...bucura-te ca raul tau e mai mic, desi este al tau!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione, ce-ti mai place viata!!! Nu te mai astamperi? Astept sa ma sunati!

Pune si-un pic de sare la cafeaua aia...face bine la mahmureala! Serios!!!

Mergi la inceput

Ce tare esti Ingerasule! Dar asa e...eu, ziua 48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu pic mama.ete ce ma bucur
ce fac???????
pai sa vedem...
deci..trebe sa o sun pe Moisica si sa-i dau veste cea MAREEEEE...
......o sa-mi spuna cand sa vin sa fac laparo...cu toate ca morrrrr de frica...cred ca o s-o fac...da nu stiuu ...ma mai gandesc...deja am inceput...
doamne ce gandita sunt

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ehehehe... viata era odata....cand copilaream si zburdam ca o caprita! Acum am imbatranit, sunt "sub ocupatie" si ce-a fost aseara a fost ceva super domestic...doar ca nu mai rezist...dupa o saptamana de stres si munca ...m-a cam demolat episodul de aseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Unde va duceti voi?? Vreau si eu la urmatoarea intalnire... ca azi nu poci, e ziua lu' cumnatu'meu! si tre' sa mergem la el :)
sau pe mine nu ma vrea nimeni...la intalnire? Na'ca nu pun nici poze, ca sa nu ma cunoasteti :(

Ingeras

Mergi la inceput

Liano, vezi sa nu devii gandac,de la atata gandit! Pune mana si fa laparoscopia aia, daca dr. spune ca trebuie, nu mai pierde timpul ca cine stie ce pb. sunt in burtica, pe care nu le poti depista decat asa! Eu am facut-o si nu e cine stie ce! Iti doresc tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

pai daca zici cu atata foc cred ca o fac..merg si io pe mana ta poate ca ai mana buna

gandac?????hmmmmm..poate ca un drak da mai mare

aaaaaaaaaaaa simo da nu ti-a fost nici cum da la ...sa nu ma minti ca te pap

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

LACHIOANOOOOO! Nu pot sa cred ce mi-au auzit urechile REA-O!!!!!!!

Ingerasule! Eu va invitam pe toate azi la mine, dar e prea in scurt, ca la 17:oo am neshte treaba, nu puteam sa va invit asa pt. 2-3 ore si pe urma sa va zic ca tre' sa plec! Moooama, si am o varza cu afumaturaaaa!

Lasa...data viitoare!!!

Mergi la inceput

simonoooooooo raspunde-mi mama..ca morrrrrr..nu ti-a fost rau dupa de la ??????????????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput