Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-81
Raspunsuri - Pagina 14
simonette spune:
Ingerasule, eu am luat cate 2/zi, 5 zile si le-am terminat luni, deci de 4 zile! Vad ca se cam arata, dar deocamdata cu un aspest de mizerie, care ma scoate din minti! Cat despre Gynex, garantat te scapa de toata sacosha de tincturi, ca le are pe toate in componenta! Ai vazut si tu! Da' bine ca mi-am adus aminte de el... nu se pune pb. de dereglare ca ai vazut, el regleaza!!!
colega mea de amenoree si unde mai pui ca si intinereste!!!
ingeras26a spune:
Pai, mai Simo si eu tot 2/zi am luat si maine dim le termin. Azi este z44 CM 
. Am si eu o curiozitate: daca Gynex ti-a dat rezultatele miraculoase de ce nu ai continuat? Erai obosita..."psihic", dupa care ai uitat, sau, pur si simplu nu ai facut legatura?
Eu cred in Mos Carciun 
asa ca azi cand plec ma opresc la farm si-mi iau Gynex, ca incercarea moarte n-are...atata timp cat exista speranta :)
Pupicei, Ingeras
ingeras26a spune:
si fetelor...m-am hotarat si i-am comunicat si lu'barbatelu': daca pana in iulie nu raman gravi, fac FIV, nu mai astept:)
Ingeras
simonette spune:
Mai ingerule, dupa ce am pierdut sarcina, am fost devastata, pe urma...am luat-o de la capat dar, curetajul, laparoscopia...histeroscopia...refacerea si monitorizarile mi-au scos total din minte [redGynexul[/red]! Norocul meu ca aseara cineva a intrebat ceva de tincturi si deruland filmul, mi-am adus aminte de asta! Nu mai stiu daca am facut sau nu legatura
Stiu ca nu prea se gasea...sper ca acum se gaseste!
si s-auzim de burtici!!!
Laura Ioana spune:
Fetelor mai stiti ceva de DanaP? Avea EU? E bine?
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
simonette spune:
DanaP, vine astazi la Bucuresti, sa vada daca s-a eliminat sarcina! S-o 

ajute Bunul D-zeu!!!
Laura Ioana spune:
Simonette
multumesc pt raspuns. Draga de ea, sper sa se refaca intr-un timp cat mai scurt si sa o ia de la capat cu mai mult noroc, de data asta!
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Liana30 spune:
aparui cu scarbe cu tot
..mama..lor..
avusasi dreptate simo ca de acolo ni se trage rasu...da io tot nu ma las mai dau o tura de ras poate ca-i intorc din drum

pupici la toate

si sa nu va aud cu pareri de rau ca va bat la

da venira la fix meyyyyy..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Buna fetelor!
Simonette...eu sunt rrrupta! Am pus-o de-un chef aseara la birou, am avut un sarbatorit...si pentru ca azi conduc si nu pot sa beau....am baut aseara ...si am condus!![]()
![]()
![]()
Am mancat o gramada de bunatati, ca si-asa sunt grasa, nu mai are ce sa strice...a mancat si Lucky tot ce nu are voie (cred ca o sa-i plesneasca ficatul la cate a bagat in el) si acum... ii trag cu iaurt si cafea...sper sa-mi revin total pana ma vad cu Vale... te sunam inainte. ok?
simonette spune:
Mai olteanco, poti sa ma bati, doar nu ti-oi spune ca-mi pare bine! Mama lor de scarbe

Bravo tie, ca nu pici! Ce ai de gand sa mai faci in continuare???