Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

si mie mi se pare ca e vorba tot de organza.. si bineinteles, se gaseste si la noi, stai linistita.
Cat despre auriul despre care vorbesti, cred ca mai se numeste si champaigne (ceva de genul asta ), adica mai romaneste, culoarea sampaniei. Nu?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

de prin patuc
Am intrat sa va salut, dragele mele
De simtit...ceva mai bine, tusesc inca, dar, ma tratez

nitzuc, bine ai venit! - sa stii ca ai fost barfita ...chiar ne gandeam cand vei apare, tu, miresica de 2007 si, ca sa-ti raspund la intrebare...in privinta materialului, eu cred ca te referi la tafta - acesta isi schimba culoarea cand te uiti dintr-o parte in alta, se mai spune ca face ape
Ia vezi, e ceva in genul asta?
http://community.webshots.com/photo/276617876/510685943surJCp

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Mersi mult fetelor.Nici nu stiti ce mult ma bucur ca sunt prima miresica de 2007.Sper sa imi aduca noroc.As vrea si eu sa ne grabim pt 2007 dar din mai multe motive independente de noi nu se poate.Tre sa multumim pe toata lumea ,ce sa-i faci? Acum o voi pune pe mamicu meu sa mearga in cautari (era deja dar nu stia cum se cheama) si pe nasica mea (ca deja ii am si pe astia) sa se documenteze. V-am spus ca vreau sa am totul pregatit.Deja Adi saracu nu mai poate sa auda planurile mele.Cand ajung acas si incep sa ii zic "sa vezi ce am citit azi pe site-ul meu" o ia razna, in fiecare zi ma razgandesc cu ceva. Asta este, tre sa ma suporte ca vreau sa fie perfect.Si anu viitor voi fi ocupata. Vreau sa merg la faculta (DIN NOU!!!!!)
Va pup si sunteti extraordinare, mai fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

nitzuc, bine ai venit pe aici, ca pe aici o sa zabovesti pana m,ai apar si alte mirese de 2007!! Subscriu la spusele ooanei, de cand asteptam prima temerara de 2007 sa-si faca aparitia pe forum!!!
Krelia, inviasi?! Baga tare cu ceaiuri si pastile si mai intra si pe aici din cand in cand.
Subscriu la faza cu taftaua. Organza, din cate stiu eu nu se sifoneaza, dar exista acest tip de tafta(ca am aflat eu ca exista tafta de enshpe feluri) care arata...sifonat...are si un nume da' sa ma bati si nu-mi aduc aminte cum ii zice!Si arata exact precum cel din poza pusa de Krelia.Eu l-am vazut pe o rochie la Adelline, dar nu mi-a placut pt ca dadea impresia de punga sifonata...si..scrataia...parca era plastic. Acum sunt convinsa ca exista si ceva mai de Doamne Ajuta, ca aia or fi folosit cel mai ieftin sortiment de pe piata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by nitzuc

Mersi mult de raspuns.Vroiam sa stiu dc exista in ceva colectii Agnes Toma, etc. Eu sunt din Cluj, dar important ii ca ai vazut undeva. Imi place la nebunie materialul si culoarea si cred ca orice as gasi nu mi-ar mai placea daca nu ar fi asa. Cred ca deja am un fix.
Fetelor este careva din Cluj?

Eu sunt nascuta in Cluj,...dar stau in Tg-Mures!

Subscriu la ce a zis Krelia...materialul se numeste tafta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Nitzuuuuuc!!!!!!!! Am gasiiit !!! Se cheama "tafta creponata", da?
Si sa nu spui ca nu e asta, ca si-asa ma ustura ochii de cat am cautat . Uite, intra si tu pe www.christian-philippe.ro si acolo gasesti in colectiile de rochii si explicatii in privinta materialelor din care sunt facute.

Pup la fata cucuiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Fetelor, Krelia mersi mult,asta este, tafta, exact cea din poza Kreliei.Stau ca proasta si ma minunez ca vorbesc cu voi.Sa vezi cand merg acas si ii fac la al meu capul calendar.Imi place la nebunie si tre sa am ceva la genu, dar inca nu stiu cum si ce, dar ajung si eu acolo ca tare harnicuta mai is. El zice ca inca prea harnicuta, ca tre sa am rabdare acas, dar de unde rabdare?! Stiu ca ii fr devreme dar nu prea am ce face la lucru (bine ca ma platesc astia in lire) si abia astept sa treaca timpul,ca dc ma mai gandesc bine cat mai e de mult pana merg acas inebunesc.Dar vine mamicu si taticu in vizita de Craciun, dar numai o ziDar asta este,e bine si asa decat deloc
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Fetili, io as cam pleca acasica pt ca si-asa azi m-am plictisit rau de tot .

Krelia, vezi cum faci, poate pui si tu miresica de 2007 (!!!) in listutza. Asta asa ... ca sa fim noi mai shmekere ca avem si miresica de 2007 .
Si ... FA-TE ODATA BINEEE!!!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Aici sunt, Tigrutz
Cum sunt incepatoare pe aici, am zis sa merg la Miresele anului 2005 ca ele au deja un fotograf, un cameraman ..............
si poate m-a pot sfatui ele in alegerea celor necesare pt nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bun venit Nitzuc!!!
Krelia insanatosire grabnica

Mergi la inceput