cont blocat?
Mi-ati blocat contul? de cateva zile daca reusesc sa accesez DC, daca rasfoiesc 2 pagini imi apare o ferestruica si mi se blocheaza pagina, daca inchid ferestruica mi se inchide DC, deci nu pot sa folosesc, nu ma pot loga, nik...
Raspunsuri
roxana1974 spune:
ai ma iepurila cum sa-ti blocheze contu'? crezi c-a 'nnebunit lupu'? or' ai fi furat vreun morcove din kareva gredina?
...unii dau prea mult din coate ...
slakje spune:
nu stiu roxi, da ca sa pot citi sau sa pot sa pun un post trebe sa intru iar si iar pe DC, direct pe forum, pagina principala ciuciu, si pur si simplu am pierdut vremea ieri o gramada sa incerc sa remediez problema, nu poci, asta se intampla numai cu DC.
Acu ca pun postul asta voi fii iar aruncata afara de pe Dc.
papadie spune:
Sāsāila sterge cookis-urile din compi ca daca erai blokata nu ajungeai nici cu pikamerul pe forum
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
roxana1974 spune:
Mai, just in case, vreau sa stiu si io, unde se aduna frate prajiturelele elea? Di unde le sterjem?
...ce inflatie de matze frate...
papadie spune:
Internet Explorer/tools/internet options/temporary internet files/delete cookies.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?
slakje spune:
papadie fireste ca asta am facut din prima dar nu e nici o schimbare, acu postez si apoi ma va arunca iar afara.
desprecopii spune:
te asigur ca nu e blocat - probabil ca ai o problema cu cookies.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
slakje spune:
Despre copii merci mult de raspuns, , adevarul ca incerc sa rezoilv problema, voi rezolva, important e ca acum stiu ca problema e la mine.
lena spune:
melcusor vezi sa nu fi luat vreun virus ceva...vreun spyware, io m-am luptat vreo zi sa reinstalez tot tacamul la computador...succes
marius spune:
Nu e de la cookies. Ti s-a busit browserul Reintaleaza-l sau foloseste altul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro