Monica Barladeanu joaca in serialul LOST

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by joxy

Eu am vazut serialul, m-am uitat si pe pagina lor de net... NU apare Monica.

Cica de-abia a plecat la www.hotnews.ro/articol_37448-Monica-Barladeanu-in-cel-mai-tare-serial-american.htm" target="_blank">filmari...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Si cand ne gandim ca a plecat dintr-un bar obosit din Iasi ... Si eu zic bravo ei, e frumoasa (sau cel putin mie imi place mult), nu stiu prin ce mijloace a ajuns acolo sus, dar daca e numai prin talent, atunci toata stima. Ma indoiesc, asa cum multe o facem, ca drumul ei n-a fost incununat si de compromisuri.

daca nu esti copil de milionar sau copil de actor e normal sa pleci " de jos " in actorie. A ajunge undeva " prin forte proprii " e relativ. Nimeni nu-i contesta frumusetea. Fata da bine pe ecran. Sunt sigura insa ca faptul ca locuieste intr-o vila de lux in america , ca se imbraca cu cele mai scumpe haine, ca merge la cele mai selecte petreceri , au ajutat-o sa se faca remarcata. E mult mai usor sa prinzi o auditie cand deja ai fermecat pe jumatate producatorul la o petrecere mondena.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am citit si eu in ziar. Mie imi place Monica Barladeanu. E frumusica, spontana si fata de alte starlete de pe la noi pare chiar modesta si cu fite rezonabile. Dar asta cu plecatul de jos si ajuns mare star la Holywood, exclusiv datorita norocului si talentului ei nemaipomenit, n-o cred nici in ruptul capului !

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai normal ca au contat banii lui bobby paunescu. dar daca ea nu era frumoasa si telegenica n-o baga nimeni in seama.

Michelle 7

Mergi la inceput