Bebelusi de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Irina, tu cand treci la Humana 2? Noua ne zicea deja sa facem trecerea!

Albinutza- Tu ziceai de trecere la nr 2 si ziceai ceva de o mas si jum. O mas si jum pe zi sau la fiecare masa?

Multumim frumos! Pupici!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, eu acum vreau sa comand Humana 2, dar mai stau pe 1 pana pe la 4 luni si ceva... pediatrul meu e cam de doi lei, nu ma pot baza pe ce spune el... am renuntat sa-l mai intreb, mult mai bine ma informez de pe forum. As vrea sa-i bag cereale seara ca sa doarma si ea mai bine...

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu imi dau seama exact de la ce e Ingrid asa de agitata.Toata ziua a fost f agitata,nu a avut chef sa se joce sau sa zambeasca cum o stiu eu,maraie, e f agitata..daca ii dau tzatic papa putin si apoi tipa..si asa am tinut-o toata ziua.Nu imi dau seama e treaba cu gingiile inflamate sau colici??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Vroiam sa raspund in ordinea postarilor,dar vad ca ai nevoie de o parere,anisCred ca e posibil sa aiba ori ceva la gatut,eventual rosu in gat,ori vreo afta in gurita,ori ceva la urechi.Sa nu fie racita cumva,febra.Fugiti la dr.Ca pe Oana o manaca gingiile imi ia mana mea si o musca,dar papa.
Sanatate

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis si eu am patit la fel cu zuzuca mea zilele astea. Din cate mi-am dat eu seama e din cauza ca nu doarme suficient in timpul zilei. Daca nu prind momentul cand ii e ei somn ca sa o pun sa adoarma nu mai doarme ore in sir si e super obosita. Asa am patit cateva zile la rand iar seara dupa baita aveam parte de niste urlete de cred ca ne stie deja tot cartierul, nu vroia nici sa mance, nici sa stea, nici sa doarma...nimic. Trebuia mai intai sa o potolesc cu plimbat prin casa, strans la piept si cantat "un motan cat un pisoi" si "copacelul" ( din motive care ma depasesc astea sunt melodiile ei preferate ) Abia apoi manca ceva, dar mai putin decat normal, dupa care pica rupta de oboseala. Ieri a dormit mai bine in timpul zilei si a fost prima seara linistita dupa o perioada zbuciumata. Azi iar a dormit cu tzaraita si am emotii pt cum va fi la culcare. Tineti-mi pumnii sa fie liniste.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Intre timp a adormit papand la san.Din cate am studiat eu, pare mai degraba a fi o indigestie, e mai degraba feeling, sau din faptul ca trage parturi acm multe.
O sa vad cum e cand se trezeste.I-am dat niste smecta.
O sa ma uit si la urechi .

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina multumim

Simona
, este o masura juma pe zi, si eu am ales, masa de seara, ca sa pot avea un control. Plus ca masa de seara e mai mare, adek mananca 250ml.

Dede, ca de obicei, foarte interesant ce spui tu...mai vrem...Si mare dreptate cu pasatul...aviz care vor introduce fructele, legumele, am patit-o cu Luca:
a venit masa de mar, si nu vroia...deloc, binenteles ca era pasat cu furculita, copt marul....am vazut ca nu vrea, i-am facut banana, tot cu furculita, tot nemek...atunci i-am dat din borcanas...si surpriza l-a halit imediat...atunci mi-a picat fisa, si l-am bagat la robot, iar acum papa baiatul meu de rupe

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Simona- ai un grasunel.Bravo lui!Mersi de info despre febra.
Kulta-scumpi amandoi.Ma bucur ca i-a mai trecut lui Sebisor bazdaceii.Si nu esti singura cu uratii.Nu am mai avut de la UM 2oct 2004
Katink-o dulce Emma.Si noi avem poze cu Oana citind o carte asa studioasa ca a voastra,dar am atatea poze cu ea ca nu stiu pe care sa le pun.
Ankak-si noi am luat apa termala spray de la Avene la recomandarea dermatologului.Sunt f scumpe.Mersi de complimente,cercelusii i-am luat din avion cand se plimba cu taraba
Dede-Ankak zicea de astm ca i-a spus dr.Si da am inteles explicatia ta.Dr dermatolog la care am mers cu fata mi-a spus tot ceva de genul asta:"for those infants that are at risk of developing atopic disease it is advised to breastfed and delay weaning until 6 months. For these infants the type and timing of the introduction of weaning foods should be advised by a dietitian or other healthcare professional."Si in plus ca nu are voie mancarica la borcanas,nu are voie grasimi, ci doar mancare sanatoasa facuta de mine pana la 3-4 ani cel putin pt ca dermatita se poate inrautati daca nu vom respecta o dieta sanatoasa si fara grasimi.
Asteptam retete
monical-mersi.
Lory2004-util site-ul.
Tia-ma bucur ca mai dai si pe la noi.Multa sanatate lui Alexandru.Vei vedea ca va papa dupa ce ii trece.Simpatic pletosul cu ciuful prins motz

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Multumim monicaI, nicoll_mada si Caterina 71 pentru urari. La multi ani si pentru Alexia. Va dorim multa sanatate si sa va creasca frumosi si sanatosi bebelusii.
Lory 2004 despre diversificare si noi avem primit de la o prietena o carticica in care am gasit meniu cum ai scris tu. Baiatul prietenei mele a crescut foarte bine este sanatos, vesel si foarte bine proportionat.
Am inceput si noi diversificarea (la recomandarea d-nei dr.) cu suc de morcov, apoi morcov+mar; morcov+mar+portocala si pireu de mar si banana (separat), Alex mananca doar cateva lingurite (3 - 5) inca nu am inlocuit nici o masa de lapte.
Marti mergem la vaccin si vedem ce ne spune d-na dr. pentru ca luna aceasta Alex a crescut doar 400g.

Corina si Alex (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetele, ati vazut ca apar modificari referitoare la CIC incepand cu 1 ian 2006? Se pare ca nu mai primim banii de firma, se depun cereri la primarii, ne plateste Admin Financ. Pentru neuronul meu e prea mult, dar deja ma tem de cozile de la primarii.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput