Mamici din Arad...???(38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, la multi ani si pentru ieri si pentru azi!
ma bucur ca nu ati ajuns cu fetita la operatie.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

LA MULTI ANI NICO!!!

Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor,multa fericire alaturi de familia ta!!!

Pupici!!!

P.S.- Ne bucuram ca a scapat micutza de operatie.

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
LA MULTI ANI NICO! Multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Hai va rog ajutati-ma cu idei de cadouri pentru gradinita, pentru educatoare. Poate fetele care aveti copii la gradi, Cristina, Nico...va astept cu idei. Chiar nu stiu ce s-ar potrivi mai bine pentru doamnele de la gradi.
Azi am fost in oras si am cumparat o gramada de cadori pentru niste prieteni din Oradea ca mergem sambata la ei.
Mergem si la un bb la Oradea si am cumparat si hainute.
Ma duc sa fac mancare si revin mai tarziu.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Wow, pe pagina 3 ????
Nimeni pe-aici?

Noapte buna fetelor, pe maine!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

LA MULTI ANI NICO

Am pus poze noi de la Arieseni.

Alina nu stiu ce sa-ti zic de cadouri, chiar nu stiu.

Sa va spun ce-am facut. Al meu sot e Dinamovist si nu scapa nici un meci. Nu scapa in general, dar mai ales cele cu echipa lui favorita. Asa ca am intrat pe site-ul lor si am gasit lenjerie dubla de pat cu Dinamo. E rosie cu alb si negru. Am comandat-o pe net luni si ieri mi-a si ajuns prin curier. Abia astept Craciunul sa schimb hainele de pat cu astea, problema ii ca nu stiu cum o sa fac eu asta fara sa vada el . Gasesc eu o solutie.

Cristina, ai dreptate ca mai bine nu ma mai obosesc cu iconite si culori si etc. Dar ma irita. Daca tot e asa bun programul cum mi-l lauda cineva de ce nu merg chestiile astea simple?

Eu sunt socata. A murit ieri iubitul unei prietene, fosta colega de liceu. Cica era groaznic de constipat si il durea burta, iar dr nostrii nu au descoperit ce are si se pare ca era o boala a intestinelor, i s-au desprins ceva membrane, ... A murit in bratele prietenei mele . Eu o sunasem ieri sa vad ce face ca trebuia sa se opereze si sa-i scoata o tija pe care o are in picior si ea parca era in transa. Vorbea cu mine de parca vorbea despre moartea altcuiva ... Doamne ciudata e viata asta ... In momente din-astea ar trebui sa constientizam cat de firavi suntem in fata lui Dumnezeu si ca ar trebui sa-i multumim pentru fiecare clipa pe care o petrecem alaturi de cei dragi ......

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola fetelor!

Iarasi pe pagina 3! Trezireaaaaaaaaaaaaaaaa!

Flavia acum ma uit la pozele de la Arieseni....si-mi fac pofta cu specialitatile de acolo(pulpele alea cu mamaliguta??) si zapada , si peisajul....foarte frumos!
Si mi-a placut ideea ta cu setul de pat cu Dinamo, Ovi e stelist si aia n-au asa ceva pe site, asa ca trebuie sa ma gandesc la altceva!
Si sincere condoleante pentru prietena ta....m-am cutremurat citind despre pierderea ei!Doamne fereste!

Alinush habar nu am ce cadouri ai putea sa iei....dar asa se obisnuieste(eu sunt tare pe dinafara la capitolul shpagi sau "cadouri" )!

Clau voi ce mai faceti?Cum e la lucru?Raul cum s-a obisnuit fara tine?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Are dreptate Ioana fetelor, ce sa intamplat cu voi??????????? Acuma stiu ca Gabi si Clau au inceput lucrul, dar restul????

Diana cum mai esti, ati scapat de varicela? In cate saptamani esti?

Am fost aseara la Cuibul Cocorilor si au pus aranjamente de Craciun pe masa, niste chestii atarna din tavan si au un brad artificial, dar foarte frumos acolo.

Trebuie sa plec acum, dar mai intru daca pot.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, ti-am vazut pozele. Superrrr! Mi-e dor de munte. las ca mai un pic si mergem si noi. Nu stiu daca vi-am zis ca mergem la Predeal de Revelion, dat fara kinder cred ca o sa imi fie tare dor de el 5 zile
Eu tare l-as lua cu noi, dar atunci nu o sa putem schia, sau cel putin eu. Plus ca din 15 cati suntem numai noi avem copil.
Flavia, imi pare rau de prietena ta. cati ani a avut prietenul?
Frumos cadou ii faci lui Sorin
Alina, asa e modelul la gradi cu cadouri? sa stiu si eu cand o fi vremea. sa ne spui si noua daca ai gasit ceva.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca nu numai eu n-am chef de scris.
Am reusit sa gat in mare curatenia, mai am baia si balcoanele, dar baia n-o pot face inca , mai au de lucru tata si sotul la izolatie.
Sunt franta de oboseala , Vladut e trezit de la 7 si nu a dormit decat 45 de min dupamasa! Ma termina. De vreo cateva zile imi mananca si urechile si nu stiu ce sa-i mai dau de mancare...
Ioana, bine ca ati scapat de operatei!
Nico, la multi ani si multa sanatate fetitei tale!
Flavia, scrie la semnatura, am 16 saptamani . Da, cred ca am scapat de varicela. N-am idee de cadouri...
Alina ce mai face Dragos? Ce minuni mai face pe la gradi?
Gabi, e bine ca mergeti fara kinder, va relaxati si voi un pic.
Clau??????

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (16+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana ce harnicuta esti!Bravo tie!Bine ca poti! Cum te simti?Cand vad ca te plangi ca esti obosita ma apuca groaza.....ca si bazucu meu doarme extrem de putin!...si ma gandesc ce m-oi face anul viitor cand o sa am burtica daca o sa fiu tot asa somnoroasa cum eram cu Alesio la inceputul sarcinii.....!
Ziceai de operatie, ca bine ca am scapat, nu e vorba de noi ci de Paula lui Nico!

Gabi lasa ca nu va strica un pic de relaxare si voua!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput