Buna,
Noi anul asta ne-am mutat la casa, si ma astept ca baietii sa vrea sa decoram casa si pe afara (nu de alta, dar anul trecut au vrut sa decoreze blocul).
Stie cineva, cumva, ce fel de decoratiuni exterioare exista, cum si unde se pun (si care sa nu coste chiar ochii din cap, daca se poate)?
Mii de multumiri, va pup,
Buna,
Decoratiunile de Craciun sint o maaare placere de-a mea, asa ca, de cind stam la casa, in fiecare an mai cumpar cite ceva. In primul rind, atunci cind cumperi sa citesti cu atentie pe ambalajul produsului, sa scrie ca sint ptr exterior.
Eu am de anul trecut niste leduri(beculete mici) pe care le agatz in prun...costa vreo 3-400 000 (am mai avut unele cu un an inainte, au fost f bune, numai ca am uitat complet ca erau prevazute cu transformator si nici nu l-am crezut pe taica-miu care imi spunea acest lucru asa ca le-am bagat in priza si evident ca le-am ars).
Tot anul trecut am luat un tub luminos galben...il pun la etaj, infasurat in jurul balustradei de la balcon...tot cam asa a costat vreo 400 000, cred ca are 5m lungime.
Ptr casa de la munte am luat simbata un set cu 3 Mos-Craciuni...in jur de 500 000 (in Metro si Carrefour se gasesc).
Si tot ptr acasa vreau sa iau un set de globuri colorate, am plantat din primavara un brad in curte si vreau sa-l impodobesc. Am vazut in Carrefour o instalatie formata din vreo 20 de globuri (rosii, verzi, galbene si albastre), costa in jur de 170 000 lei, dar erau destul de mici si nici nu mi s-au parut prea bune calitativ. Inca mai caut...
Multumesc de raspuns, Diana!
Si eu ma gandisem la niste becuri, pe care sa le pun pe la ferestre, dar ideea cu cei tri Mosi Craciuni este gozava, musai ma duc sa ma uit dupa ei.
Merci din nou,