Religia in scoala!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

irina, roxana, oare de ce sunteti singurele care s-au sesizat?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

aaaaa, deci cand ne batem joc de Biblie scriem arta?
imi pare rau da niste chestii se bat cap in cap, discriminarea si bataia de joc fata de Biblie.pai eu daca mi-as batea joc de el in scris ca e ateu ar fi arta sau discriminare, ei?
cat despre scrisul meu de culoare diavoleasca. imi pare rau, dar intreci orice limita. nici mie nu-mi place scrisul tau dar sa zic ca e de culoare diavoleasca, mai am mult pana acolo

p.s. comentez doar ce vreau eu din acest subiect, despre fata aia chiar nu ma mai doare capul, iar tie daca nu-ti place scrisul meu nu esti obligata sa citesti ce scriu eu, poti sa treci peste, cine nu te lasa?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by inaioana

[b][green][font=Comic Sans MS]Irina, daca esti asa de frustrata in privintza educatiei sexuale, te rog sa deschizi un topic pe aceasta tema si sa nu deviezi acest subiect din nou! Multumesc frumos!
Da,mey,sunt vinovata,deviez frumusetze de subiect .Nu de alta,dar ma tem ca o sa mobilizezi multa lume si o sa scoti religia din scoli.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by denizel

irina, roxana, oare de ce sunteti singurele care s-au sesizat?" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Cu privire la ce?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Damn, ce repede sari! Na ca-ti raspunsesem, dar nu pot, manca-tz-ash, sa scriu mai multe chestii in acelasi timp. Raspund si io cronologic cum le vazui!

pai is rapida ca n-am de lucru si stau pe forum da shi tu esti rapida stai linishtita, acuma ne certam si pt asta? care-i mai rapida?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana
si mi se parea alt subiect. Dar, il putem discuta daca vrei.

Vad niscai discriminare aici.Adica tu ai voie sa deviezi de la subiect ,iar eu nu?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by denizel

irina, roxana, oare de ce sunteti singurele care s-au sesizat?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Cu privire la ce?

Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Pai de asta m-am si legat,de modul in care este prezentata informatia.Am spus clar,nu ma deranjeaza educatia sexuala in sine,daca e facuta obiectiv si fara inovatii de ultima ora,gen"homosexualitatea=normalitate".

Pai, atunci de ce mai aduci asta in discutie, care e paralelismul cu religia? In privinta religiei, problema e ca unii oameni considera ca ea nu are ce cauta in scoli, pentru ca vorbim de scoli publice care tin de un stat laic - deci nu ii deranjeaza modul in care se face, ci insusi faptul ca se face. Deci?... Unde-i clenciul la paralela cu educatia sexuala?

Ok, lasand asta la o parte, va intreb, voi, care sunteti duminica de duminica in biserica, de ce nu militati pentru infiintarea unor scoli cu caracter religios? Presupun ca asa cum se pot aduna bani pt alte si alte biserici si case parohiale, se pot aduna si pentru scoli, nu?

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ingerash, nu , nu ne mai certam pt nimic. Imi pare rau ca te-am bagat in seama pana acum. Poate ca dialogul nostru va fi folositor pentru cine citeste , ca exemplu. Pentru tine , nu are nici un sens. Esti atat de indoctrinata incat nu mai ai capacitatea de a sesiza o gluma nici semnalizata indelung (ma refer la aia cu culoarea scrisului tau!).
Omul ala isi batea joc (daca o fi facut-o, acum io vb ipotetic!) de o carte nu de o persoana. Cum ar fi cazul tau care ti-ai bate joc de el. Poti sa-ti batzi joc de Sartre (ateu) de exemplu cat vrei, este dreptul tau.
Si, in final, nu e normal sa comentezi doar ce vrei asa cum spui. Iar exprimarea la este de mahala.Parca te si vad cu mainile in sold : "Si comentez ce vreau io, daca nu-ti place..bla-bla". O adevarata academiciana!
Si acum am incheiat orice discutie cu tine!

Irina, esti penibila. Glumele tale sunt patetice. Daca nu poti fi on-topic, mai bine abtine-te!

Cum pot unii sa strice un subiect , sa faca din orice lucru o mahalageala in care sa se simta bine. Incredibil. Sper ca daca voi ignora aceste persoane sa le dispara pofta de lupte in noroi cu poalele suflecate.

Ioana 15 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

inaioana

dca si irina e mahalagioaca...poti sa spui ca e ortodoxa indoctrinata etc....orice, dar mahalagioaca??? luipte in noroi? cum iti permiti? tie nu-ti e rusine??

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput