Baietel de 6 ani care se joaca numai cu papusile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Giulia, inteleg ca tatal este foarte ocupat. Dare pe langa faptul ca este foarte ocupat, din ce descrii tu, el pare si destul de putin disponibil afectiv pentru copil. Faptul ca nu respecta niste decizii pe care tu i le comunici sau pe care ar trebui sa discutati si sa le luati impreuna indica si un anumit grad de iresponsabilitate. Este distructiv sa critice copilul in maniera in care o face si deci e normal copilul sa nu fie apropiat de el si sa nu il ia drept model. Si tatal trebuie sa stie aceste lucruri despre dezvoltarea psihologica si sa se implice adecvat pentru ca baiatul are nevoie de acest model pentru a-si putea dezvolta o identitate corespunzatoare sexului si nu opusa.

Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Va multumesc pentru sfaturile pe care le-am primit din partea voastra. Sincer nu ma asteptam sa-mi raspunda atatea mamici intr-un timp asa de scurt!
Am incercat sa "sintetizez" propunerile voastre si in concluzie am avut o discutie lunga si sper eu roditoare cu taticul lui, in care l-am rugat sa-si ia in serios atributiile "masculine" referitoare la educatia fiului sau. Am luat in considerare si celelalte aspecte ale vietii, referitoare la dimensiunea timpului petrecut cu copilul nostru si aici...din pacate nu depinde numai de noi. Oricum va voi tine la curent cu "evolutia masculina" a copilului meu.
Tineti-ne pumnii si ..."CU DUMNEZEU INAINTE"!
Bineinteles ca nu abandonez nici ideea de a ma adresa unui psiholog, daca situatia o va impune

Mergi la inceput