Dupa avort spontan, cand pot sa mai incerc?

Dupa avort spontan, cand pot sa mai incerc? | Autor: chris

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, din nefericire, am venit aici, de la lista mamicilor de iulie-august 2006.
Astazi s-a dus bb... Aveam cam 5 saptamani...

Dar nu disper, deja ma interesez ce si cum pot sa fac sa vina iara, alt bb. Inca nu am ajuns la doctor, dar ma voi duce curand sa vad daca nu a mai ramas ceva inauntru si sa am probleme pe viitor.
Eu mai am o fetitza de 2 ani si 8 luni, dar imi doresc al doilea copil, si se pare ca nu prea am noroc de data asta.
Stiti cumva: dupa cat timp pot sa incerc iarasi?

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

De unde stii ca s-a dus bb? Trebuie sa mergi cat mai repede la dr. nu e de joaca!!! In primul rand, poate nu 's-a dus', poate doar s-a dezlipit si ai sangerat de la decolare sau poate ai avut vreun hematom! Dupa ce se stabileste lucrul asta, trebuie sa te cureti, prin chiuretaj sau medicamentos, nu poti lasa lucrurile asa! Apoi, in functie de cat de repede se reface organismul, poti ramane din nou gravi! Eu totusi sper ca bb nu "s-a dus"!

Tzin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

S-a dus sigur. L-am simtit si l-am si vazut.
Acuma ma simt "goala". Nu mai am dureri, sangerari aproape deloc.
Sigur ca o sa ma duc la doctor cat mai iute...

Cristina

Mergi la inceput

Sa ai mare grija de tine! Eu te pup pe amandoi obrajorii, ca sa treaca!Sa ne tii la curent!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Simo draga mea, ne vedem la "aspirante optimiste".
Asa imi place sa cred ca sunt.
Pupici!

Cristina

Mergi la inceput

Asta si suntem atata timp cat nu renuntam la lupta! Avem nevoie de toate armele din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Chris, dupa ce te duci la doctor si iti face eventual un chiuretaj ca sa curete tot ce a mai ramas acolo, poti ramine insarcinata dupa primul ciclu menstrual. Stiu ca unii recomanda sa astepti vreo trei luni, dar mie doctorul mi-a dat voie dupa prima luna. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Chris,

Sunt alaturi de tine si ma bucur ca poti imparti aceasta durere cu noi.
Am tecut prin aceasi experienta ,eram la mamici din aprilie 2006 dar m-am ridicat din nou de la pamant si merg mai departe cu ajutorul acestor minunate fete de pe DC;
Iti recomand sa faci cateva analize dupa ce te vei simti mai bine si sa se determine cauza pentru care ai pierdut sarcina,poate fi o deficienta de Progesteron sau alte complicatii endocrinologice.
Daca ai un doctor bun asculta-i sfaturile.
Eu am asteptat 2 luni pana la venirea CM ,acum sunt reglata si pe 27noiembrie voi avea din nou ovulatie,deci se poate sa incerci din nou daca s-a eliminat orice problema hormonala etc.
Curaj

Mergi la inceput