Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

jadi ai intrebat daca ia vreun bebe vitamine,Dennis ia vitamina D de la varsta de 10 zile,si mult timp de acum incolo ,asa ne-a zis tanti dr.(pt oase si dinti).
pupici mihaela si Dennis 20.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor, sa iesim si noi putin la "raport". Suntem foarte bine, azi am fost la consultul lunar si doctorita ne-a confirmat ca Alberto merge super bine, are acum 5,700 kg, 57 cm (nu uitati ca e singurul bebe din acest grup nascut prematur in sapt. 32!). Deja de aproape o luna isi tine bine capusorul, gingureste, se rostogoleste "periculos" de bine si singur de pe o parte pe alta sau pe burtica iar risul e chiar in hohote citeodata. Docotrita si azi mi-a spus ca e un copil foarte precoce, scuze daca a sunat totul a lauda dar e pura realitate.
Sa precizez si eu ca Alberto papa numai lapte Nenatal 1 cam de o luna si ii merge tare bine si asa neavind deloc probleme cu constipatia desi se spune ca in alimentatia arificiala aceasta problema e des intilnita pare-se noi suntem exceptia care probabil confirma regula.
Am citit ca ati discutat despre timpul in care un bebe isi termina de supt sticla de lapte, eu am citit niste corelari intre acest timp si semnificatia pentru alimenatia bebelusului intr-o carte care e echivalentul cred ca ccea ce mentionati voi CC parca daca nu gresesc. A mea carte ar avea titlul (tradus) "Primul an din viata" si daca va intereseaza pot scrie mai in detaliu despre aceste corelari si sfaturlie pentru alimentatia bebelusului.
Va salutam si toate cele bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Dana Lucia, pe mine una ma intereseaza detalii si sfaturile despre alimentatie din cartea ta. Poate se mai anunta cineva si ne scrii. Daca nu, poate imi dai pe PM.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa scrii pe forum, daca poti Dana Lucia.
Si multumim.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu ma anunt interesata, Dana Lucia!! Multumim!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

I-am dat sa paape cei 100 ml mulsi si a adormit mancand. Am tot trezit-o pana i-a papat pe toti. (mi-a mancat la 2 ore jumatate).
Nu stiam de ce tot trage asa din tetina. Am patit si eu, cand m-am uitat la sfarsit era S. I-am dat tetina cu care ii dau ceaiul (ca e mai fluid) in loc sa i-o dau aia M.
Acuma ma gandesc: oare a adormit ca s-a obosit sau ca s-a saturat?!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

FETELOR,nu stiu cand o sa reusesc sa va prind din urma cu scrisul. Pe mine va rog sa ma-ncadrati la categoria ARTIFICIAAAL incepand de ieri.Pana ieri am fost MIXT.
Hilde,da-i maxim 30 picaturi de Sab pe zi.Si incearca ori cate 15 dimineatasi seara,ori inainte de masa cate 5..vezi tu.
Noua nu ne trec bubitele de pe fata.Nu stiu unde sa mai merg cu BB.Laptele e clar ca-i prieste ca se vede pe el..dar daca ii face rau in alta parte?? Mai are cineva bubite pe fata?? Si daca da cum arata si de cand ;le are.Voi cu ce le dati BB-ilor pe fata??

Ana Maria si Radu-Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna Ancris! Alex a avut bubite pe fata timp de 2 saptamani. Sunt mici si tari, le simti de parca ar avea fata f aspra daca pui pana pe fata ei. Sunt apropiate una de alta si rosiatice. Pot avea varful mai albicios. Avea peste tot pe fata, practic. Singura solutie gasita si nu stiu daca asta a fost cauza, a fost sa o ung cu un pic de laptic de la mine in timp ce sugea. Doctorul mi-a zis sa o las in pace ca-i dispar si ca nu e bine sa dam cu nimic pe ele pentru ca ele apar, dispar si daca folosesti ceva va crea rezistenta la subst. respectiva. Bunica m-a invatat faza cu laptele, la inceput n-am vrut dar pana la urma m-am gandit ca rau nu are cum sa ii faca, e pe post de crema. Am dat cu un strop si am intins usor pe obraji doar. Cam in 3 zile i-au disparut. Nu bag mana in foc ca nu ar fi disparut oricum, am inteles ca astea apar si dispar.

Si cu funduletul raportam ca in sfarsit ne-am revenit. Am alungat bubitele nesuferite si iritatia suparatoare. Nu cu Bepanthene si alte creme moderne ci cu o reteta folosita de pediatri inca de acum 50 de ani. E preparata in farmacie cu oxid de zinc, pudra de talc si alte 2 chestii- e ca o crema. I-a trecut a doua zi dupa ce ne-am chinuit 3 saptamani cu funduletul rosu. Daca vreti reteta ziceti-mi si vi-o transcriu. V-o prepara cica orice farmacie (ba chiar o stiu si ei pe de rost).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutare,

Fetele care vor sa slabeasca va rog sa va uitati pe B1 tv.

Pupici

Anirim si Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

KRISTINUTZA SI EU ALAPTEZ EXCLUSIV SAN
JADI,EU AM CUMPARAT HEXAUL CU 1500000,DE LA DR.PEDIATRUVA DORESC O NOAPTE LINISTITA

ege

Mergi la inceput