Berbecutzi din toata lumea... la apel!(7)
Raspunsuri - Pagina 4
Rufus spune:
Pai daca esti buna...trebuie sa faca treaba cineva...
http://community.webshots.com/user/tora97
KUKI spune:
Mai, o fi ceva scris in stele ? Ca si io-s un berbec cu ghinion. Trebuia sa am concediu (planificat de la inceputul anului ) de pe 22 decembrie pana pe 9 ianuarie. Si acu cica nu se poate, trebuie musai sa fiu la munca. Si nici macar nu mi-l plateste, cica sa mi-l iau anul viitor. Merci frumos, in februarie, nu mai are nici un farmec.
Iulia
KUKI spune:
Tot eu ! Rufus, ai grija ca suntem nascuti in aceeasi zi. Sa n-o patesti si tu, uite-asa sa moara si capra vecinului ! Da' parca tu n-ai sef, nu ?
Iulia
CristinaT spune:
:)) Am inceput sa-mi caut in alta parte. Am de pus CV in 4 locuri. Nu mai am nici o scapare maine ma duc cu cererea. Joi am serbarea Oanei si vineri, samabata, marti, miercuri test+ 1 proiect si un referat. Doamne ajuta... dar nu cred!
6 ani -14 februarie 2006
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by miag
Cicuta, sanatate puiutzilor.
Fetelor, Roli a stat azi singur in picioruse si a facut 2 pasi nesustzinut.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
Felicitari si la mai mare
6 ani -14 februarie 2006
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Tot eu ! Rufus, ai grija ca suntem nascuti in aceeasi zi. Sa n-o patesti si tu, uite-asa sa moara si capra vecinului ! Da' parca tu n-ai sef, nu ?
Iulia
Neata, KUKI.... sunt alaturi de tine.... cum Rufus nu are sef???? Pai, sa-i facem rost de unul....
6 ani -14 februarie 2006
KUKI spune:
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by KUKI
Iulia
Neata, KUKI.... sunt alaturi de tine.... cum Rufus nu are sef???? Pai, sa-i facem rost de unul...
6 ani -14 februarie 2006
Corect !! Sub genericul "orice nas isi are nasul" urmeaza, implicit si varianta "orice sef isi are seful".
Iulia
CristinaT spune:
nu am dat inca cererea va vine sa credeti??????
sunt mototoala!!!!
6 ani -14 februarie 2006
KUKI spune:
Aaaa, nuuuu, unde ai vazut tu berbec "mototol" ??? Da' eu n-am sa recunosc asa ceva in ruptul capului ! Dar maine, nu-i asa ca iti iei inima-n dinti si duci cererea ? Succes, iti tinem pumnii.
Iulia
Rufus spune:
Dragele mele, n-am sef si nici nu intentionez sa am, cu toate ca uneori era bine cand suturile le lua altul, chiar daca erau pe bani mai multi...
Cat despre ziua de nastere...mie mi-a purtat noroc mereu, este o zi importanta, cati se pot mandri cu asa ceva?
Dar berbec mototol nu am vazut. De la un timp, varsta m-a calmat, dar nu-i bine sa incerce cineva sa vada pana unde duce acest calm.
Asa ca o amarata de cerere este un prag prea mic pentru a impiedica un berbec.
http://community.webshots.com/user/tora97