Preturi meditatii?

Preturi meditatii? | Autor: Fiquelle

Link direct la acest mesaj

Imi spuneti si mie va rog, cei care va meditati copiii, cat va cer profesorii de romana si de limbi straine(engleza, in special) pentru meditatiile copiilor vostri? Si eu sunt profesoara, specialitate romana-engleza, si as vrea sa stiu cum iau alti profesori la meditatie, in functie de varsta/ciclu de invatamant. Multumesc.

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu luam pt toti la fel 2h 200 sau 250.000 (acum un an jumate cand faceam meditatii si la engleza si la romana); acum am vazut pe net ca sunt cam 350-300.000 2 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Multumesc, Porumbita. Unde anume ai vazut pe net? Este un site "special"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Cum, nu ai vazut relclama: "...Am vazut pe net!!!"???

descarca exercitii callanetisc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

daca dai cautare dupa meditatii engl/rom sau ce vrei tu o sa gasesti destule site-uri.. sau te uti in ziar la mica publicitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Cunosc un caz : studenta la engleza, ultimul an, 150.000 ora, elevi cls 1-4, la domiciliul elevului, in Militari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalaandreea spune:

si eu am terminat pedagogicul (cu atestat de predare engleza), si sunt studeta la engleza si iau la meditatii 150 000- pt prescolari si 1-4 pt
daca va intereseaza ma puteti contacta la 0722 461 056

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Romana (V-XII), 2h - 2 1/2h = 350.000, cu deplasare la domiciliul elevului.
Care e criteriul? eu, de obicei, fac individual, cu cate unul, nu cu grupa. Multi fac grupe (3-4-5) cu copii de aceeasi clasa. Parerea mea este, insa, ca, in cele doua ore de lectie, nu ai timp sa te ocupi de fiecare dintre cei 5 elevi. Plus ca, dintre cei 5 (am dat exemplul maximal, ca sa fie mai bine inteles ce vreau sa spun), exista macar 1 care este fie peste nivelul celorlalti (ca inteligenta, ambitie, exercitiu, putere si viteza de concentrare) - si atunci trebuie sa il cobori ca sa fie in rand cu colegii lui (mai inceti, mai dezinteresati) - , fie sub nivelul celorlalti - si atunci pierde mult, dat fiind ca se lucreaza, cu cei 4 ramasi, peste puterea lui de a intelege, el fiind din start depasit de "situatie".
Repet, e doar parerea mea!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Multumesc mult de raspunsuri....asa este , pe Google gasesti de toate, nu m-am gandit...

http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Readuc in atentie acest subiect cu intrebarea: mai aveti idee cam care sunt preturile la meditatii engleza in prezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzana95 spune:

Depinde mult de ce vrei sa inveti. Din curozitate, m-am uitat pe site-urile de oferte limba germana si m-am crucit: absolventi de liceu german, medici rezidenti cu atestat de la Institutul Goethe sau persoane care au studiat cu totul altceva in Germania ofera lectii de limba germana, nivel incepator sau mediu, cerand intre 30-40lei ptr. 2 ore. Nu am gasit pretul profesorilor cu grade didactice. Acum, oricine are un atestat de lb. straina, se arunca la meditatii; parca inainte de revolutie nu erau asa multe oferte in Bucuresti. Succes in a gasi persoana potrivita!

Mergi la inceput