Am mai multe intrebari!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Pentru inceput poti sa incerci testul Narcis.Este mai ieftin decat Clear Blue si e destul de bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

zina ceva noutati??nu de alta dar tare as vrea sa imi dai vesti bune!te pup si sa ne scrii!cat despre teste nu stiu ce sa iti spun.ca eu am facut doar unul si era atat de negativ incat m-am hotarat sa nu mai fac niciodata!si uite asa veni si bebe la noi!BAFTA MULTA!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna fetelor!
Am si eu mai multe intrebari! Iau Logest de 11 luni si ma paste gandul ca de la sfarsitul anului viitor sa ma opresc pentru a avea un bebe. De ce tocmai atunci? Pentru ca sotul eu este inca student in anul trei si as vrea sa fie si el mai aproape de terminarea facultatii ca sa nu mai fie atat de stresat si pentru ca sper intr-o revigorare materiala.Si mi-a crescut dorinta de bebe si de cand colega mea este insarcinata si de cand v-am descoperit pe voi...Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa ma opresc anul acesta din administrarea pastilutelor? Daca tin cont si de faptul ca s-ar putea sa nu se intample chiar imediat ar fi bine venit. Insa ma gandesc cu groaza ca cei 8 milioane nu vor ajunge, pentru ca momentan numai eu lucrez, si mai stam si cu chirie, deci situatia nu este tocmai roz, INSA VREAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Inca nu stiu nimic, mi-am mai facut vreo 2 teste (cand ajung seara acasa ma apuca nerabdarea si pe drum imi cumpar testul), unul mi-a iesit pozitiv (dar mai slaba a doua liniuta) si al doilea a iesit negativ. Dar mai am 10 zile pana la ciclu, dar stiu ca nu o sa ma pot abtine sa-mi mai iau un test pana atunci. Ma tot gandesc ca poate nu are cum sa raman gravida chiar din a 9-a zi, pe de alta parte sanii ma cam dor un pic (s-ar putea sa fie de la cat ma gandesc). Ce test ma sfatuiti sa cumpar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Zina, calmeaza-te un pic si ai rabdare. Mai sunt 10 zile pana la ciclu...mult prea devreme.
Nici cel din sange nu ar fi foarte elocvent.

Bafta!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adevar graiesti AncaW
mamiFlori ai fugit nu vii pe la super si visat..sa ne spui noutati????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput