Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-80
Raspunsuri - Pagina 16
Amely spune:
Gata fetelor, am terminat auditul pe ziua de azi... si am intrat o fuga sa va
pe toate ca-mi sunteti tare dragi...
Tabitha, si eu zic ca ti-ar face bine tinctura de care spunea Oana, poate chiar si de muguri de zmeur (este foarte buna!)
Simonettule, sunt alaturi de tine sufleteste si nu numai, si te sustin in ceea ce ti-ai propus.
sa fie cat mai bine!
Oana,
pentru implicarea si dedicarea ta vizavi de problemele noastre...Sincer, nu incetezi sa ma uimesti!
Picca, bafta cu analizele si HSG-ul, astept sa ne dai vesti cat mai bune bune!
Ingeras, Liana, Madana, Diciu, Marrina, Lachi, Iube, Catty, Andicu, Felicia, Rodica, Alexia, Motzunica, Bubulina si absolut toate fetele, cate un
dulce si special pt. fiecare in parte si multe multe 

!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ingeras26a spune:
Catty, sigur ca este posibil. Ai facut stimulare, sau ai mers pe ovulatie naturala? Valorile sunt super, iar ovulatie in z17 este normala, depinde numai de lungimea CM de luna asta. Bafta multa si sa fie cu okisori!
Ingeras
ionica spune:
Buna seara fetelor,
Am o intrebare la voi toate;
Dupa stimularea ovariana si dupa pierderea sarcinii m-am ingrasat cu 8kg,din nefericire nu am rezusit sa pierd nici un gram cu dieta sau gimnastica.
acum doua zile am cumparat un tratament numit REDUCTIL nu o sa credeti am pierdut 2 kg in doua zile;
cunosc efectele secundare etc;
vreau sa stiu daca cineva de aici a incercat acest medicament si a avut rezultate bune.
La mine nu era necesar acest medicament fiindca nu sunt "obeza" ci la limilta normala adica 170cm si 67kg (astazi 65kg dupa doua zile de trament) bine inteles merg pe jos 1 ora pe zi cu cainele .
Medicamentul REDUCTIL iti taie literalmente foamea ,daca acum doua zile ma trezeam noaptea si ma indopam la frigider acum nici nu pot vedea mancarea in fata ochilor.
Imi este fff sete in permanenta,ieri am baut aproape 4 litri de apa.
Va rog sa-mi raspundeti cele care cunoasteti acest tratament( se elibereaza numai cu reteta si nu este indicat daca aveti presiune arteriala )!!
Merci pentru ajutorul vostru!
Pupici
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
simonette spune:
Nu deschide nimeni un nou capitol? Ca eu as mai scrie aici, da mi-e ca se deschide alt cap. si scriu degeaba!
bubulina1 spune:
Buna fetele, eu am avut o zi super naspa, am intrat doar ca sa va pup pe toate, fara exceptie.
Pupici
si bafta Amely, marrina, piccaflor, Simonette, Moana, andicu, ingeras, lachione, ionica, Madana, Motzunica, Tabitha, Liana
"Speranta moare ultima"
simonette spune:
Bubulina,
pt. fata necajita!
Bai nenica, iou vreau capitol nou...ca asa ne trezim ca bantuim aiurea! Pot sa-l deschid chiar eu? Dar cum???
Kariris spune:
Intri pe subiect nou, bagi titlul, postezi mesaju si lista gravidutelor si...il trimiti!