Revelion la Praga

Revelion la Praga | Autor: geliza

Link direct la acest mesaj

Anul asta petrecem revelionul la Praga. Mai merge cineva? Cam ce e de vazut acolo?

Eliza si Mara (24 ian 2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Praga e superba! Rivalizeaza cu succes Parisul. Nu exagerez!
Ce mi-ar place si mie! Da-mi citeva amanunte. Cit costa, cite zile, mergeti prin agentie sau aveti pe cineva acolo?
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Ferice de tine!
Praga e superba, un oras pe care merita sa-l vezi! Si cehii sunt destul de asemanatori ca stil cu noi. E si foate frumos pus in valoare ca vestigii arhitectonice. Da' ce magazine au!!!! wwwooowww...Foarte frumos si foarte buna idee.
Ceea ce lasa cumva de dorit - cel putin din puctul meu de vedere - sunt conditiile hoteliere. Eu am stat la hoteluri de 3 stele care-s destul de neangrijite dupa gustul meu. Acum depinde si unde ai cazare.
E de vazut in principal orasul de dincolo de podul peste Valtava. Castelul cum spun ei si toate acareturile din zona si zona in totalitate e superba. Apoi orasul vechi cu Orloiul - singurul ceas astronomic din lume!
Si multe multe....daca mergi in centru totul e de vazut!
Sarbatori Frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

va multumesc. Noi o sa mergem la recomandarea cuiva, la o pensiune...www.travelclubprague.cz...o sa stam acolo vreo 6 zile si mergem cu masina noastra...preturile prin magazine cam cum sunt? ca de paris?

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sapper spune:

si eu imi doresc sa vizitez Praga! cred ca e pe lista pentru anul viitor.

Eliza, poti sa-mi spui te rog cam cat va costa Revelionul acolo??

si sper ca preturile sa fie mai mici decat la Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eliza, e un oras superb! Mie personal, mi-a placut mai mult ca Parisul, dar gusturile nu se discuta! L-am vazut anul asta de Paste!

Daca vei cauta in arhiva, o sa gasesti si alte impresii despre Praga!

Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Praga mon amour , un oras la superlativ. Nu am mai trait nicaieri altundeva sentimentul acela de "love at first sight". Are un farmec aparte, nu as putea preciza ce anume il cauzeaza. Bineinteles ca arhitectura joaca un rol important, dar e mult mai mult decat atat. Pluteste in aer o senzatie de mister inconfundabil si indefinibil, simti ca te apasa pagini grele de istorie... Si eu am fost in Praga tot prin Decembrie si cred ca este perioada anului care pune cel mai bine in evidenta farmecul aparte al orasului. Pentru mai multe idei despre ce e de vazut in Praga, intra aici: http://www.inyourpocket.com/cr/prague/en/ Mie mi-au placut in mod special St Vitus Cathedral, Charles Bridge, Loretto Palace, Wenceslas Square si Old Town Square.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Intradevar este minunata Praga...Si eu am fost foarte incantata...una dintre fete spunea ca e o dragoste la prima vedere.... nu pot uita cum in sept 2004, indragostita fiind....de actualul meu sot(eram singura in praga)....ma plimbam pe podul lui Carol....si simteam cum dragostea ma inunda...Am fost cu o excursie organizata...Cu omnia turism....super ghid....cam nasoala cazarea(la un hotel mai spre periferia orasului, cam cu 2 camere(gen apartam)iar masa a fost nasoala rau....(aveam un supermarket chiar langa hotel)...dar eu am reusit performanta sa ma pierd in Praga. Aveam la mine adresa hotelului, harta si carticica cu orasul...harta metroului...si m-am descurcat....Pe langa biserica Sf Nicolae e si ambasada Rom, unde la intrare este o placa comemorativa cu Mihai Viteazul....ai ce vedea...Distractie placuta....M-ai facut sa imi aduc aminte de o vacanta superba....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput