Transfer credit/rate?

Transfer credit/rate? | Autor: Anderra

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o mica problema,nici nu stiu sigur daca am postat bine la "Discutii generale" dar am nevoie de o informatie ,poate cineva de pe forum s'a confruntat cu chestia asta.
Pe scurt, in iunie am facut pe numele meu, pentru un prieten, un credit de 18 milioane pentru produse electrocasnice.
Pentru ca era o suma mare si salariul meu mik singura optiune a fost sa facem creditul pe 3 ani cu o rata de 850 de mii/luna.
In acel moment amicul meu m'a asigurat ca in maxim un an va achita creditul integral.
Problema e alta si e legata de facerea de bine. Am incercat sa fac un bine sa il ajut si uite ca ... acum imi spune ca el nu are de unde sa achite creditul integral.
La anu' parintii mei vor sa isi cumpere masina (second hand)si vor sa mai un credit la banca pentru 1000 de euro pe numele meu.
I'am spus amicului care e situatia ,ca vreau sa facem intr'un fel sa transferam creditul lui de pe numele meu pe numele altcuiva sau sa achite integral si mi'a spus ca nu se poate asa ceva.
Nu stiu unde sa ma interesez, la banca, la magazinul de unde am luat electrocasnicele?
Imi cer scuze daca m'am exprimat greoi insa sunt un paket de nervi.
Daca stie cineva cum se procedeaza in cazul asta va rog sa imi scrieti.

multumesc,