Cu dragoste... din IASI (19)
Raspunsuri - Pagina 8
GabrielaG spune:
Fetelor, LA MULTI ANI cu intarziere pt toti Andreii, Andreele si Andrele de pe forum.
Herra, nu te ambala...am patit si eu cu Octavian cand avea vreo 3 ani. Prima doctorita mi-a tot spus de un suflu..nu prea ma bagat-o in seama, apoi m-am mutat la alta si mi-a spus si ea ca aude, drept pt care am fost in policlinica 1 la d-na prof. Matasaru, i-a facut cred ca electrocardiograma, apoi raza si apoi m-a chemat la cabinetul ei din Copou sa-i faca echo cu Doppler color. Mi-a spus ca nu e nimic grav...e un usor suflu care va trece cu timpul...trebuia sa mai merg dupa 6 luni, dar nu am mai fost. M-a enervat cumplit atunci cand a trebuit Octavian sa faca raza si trebuia sa stea cu manutele sus, ca m-a intrebat o asistenta daca sunt insarcinata, i-am spus ca da(avea Mateiu 3 luni in burtica) si m-a luat la 3 pazeste...ca de ce nu spun, ca n-am voie sa ma expun si cine cred eu ca va sta sa tina copilul (adica pe Otto)cu mainile sus? Copilul meu scump a stat singur cu mainile sus, dar mie zau ca mi s-a facut greatza de stat la cozi si la cheremul lor...Ma rog...bine ca a trecut cu bine si am mai scapat de un stress.
In rest fetelor, care aveti copii pe la gradinita, am costumas de spiridus asa dragut...si acum sunt in proiect cu un omuletz de zapada, fulg de nea si ingerash. Si nu uitati, daca il vreti pe mosul acasa, inscrieti-va din timp.
Cristina si Carmen, va multumesc de incredere.
Pupici,
Gabriela si baietii
herra spune:
da, medicul meu de familie mi-a zis si de dna Matasaru; mai ai cumva vreun nr. de telefon?
nici eu nu prea am cum sa stau prin policlinica pe la usile lor (de exemplu acum sunt tot la servici); m-as duce direct la cabinetul particular, daca ma primeste (ca Dimitriu mai intai vrea sa-l vada in spital).
si am mai auzit ca trebuie sa stea nemiscati copii la dopler; cum o sa inteleaga Vlad asta?!
ca doar nu mi-l adoarme, sa ma mai stresez si cu asta?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
carmenp spune:
cristina, io pe la iordache vedeam ca adorme cupiii, da` de ce sa te stresezi?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Darria spune:
Buna seara.
Am o rugaminte la voi: imi puteti recomanda un ginecolog bun pt. probleme la "duduca"? - se pare a fi o raceala.
Eu merg la doamna doctor Grigore dar o programare dureaza 2-3 saptamani si nu poate astepta atat cand are neplaceri jos.
la purtator
noi
ralnied1 spune:
Sunt beculete in oras!!!
E un inceput timid, dar este!
Noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Veve spune:
quote:
Originally posted by Darria
Buna seara.
Am o rugaminte la voi: imi puteti recomanda un ginecolog bun
Desi am auzit si pareri contra,io ti-o recomand pe dr.Akad.Dupa niste experiente naspa c-o piloasa de-a mea,mi-am bagat picioru' si m-am dus la ea.Te trateaza super,are rabdare,iti explica,povesteste....In fine.Eu mi-am pus sterilet la ea si-am fost multumita.Cabinetul ei e pe Sos.Pacurari,dupa intersectia de la Moara de Foc pe dreapta (e o clinica,da' am un lapsus)
Fetili,voi ce mai faceti?Un Pub ceva?Va ...si va pandesc din umbra...
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5
carmenp spune:
darria, am citit mesaju` de ieri da` nu gaseam cartea de vizita, so, dr.mihalceanu, telefon cabinet obstretica 21.86.86
veve, de sarbatori poate ne mobilizam, ca ai plecat tu si-au sarit si aia preturile
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Darria spune:
Veve si Carmen P: multumesc frumos pt. recomandarile voastre
Carmen P nu am uitat ca mi-ai recomandat-o pe doamna doctor Mihalceanu atunci cand v-am rugat sa-mi spuneti un medic bun pt. monitorizare sarcina
O zi placuta. Se pare ca a venit o tentativa de zapada dar e lapovita si e mai mult mizerie. Poate o sa avem zapada de Craciun
la purtator
noi
carmenp spune:
darria, e dr mea si e intra-devar o tipa buna, ai vazut si atunci mai multe ti-am recomandat-o, dar e si foarte ocupata. cum merge sarcina? si cum ai racit?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
kriss79 spune:
Eu il recomand cu caldura pe dr.Mihaila Catalin, lucreaza la maternitatea cuza voda, are si cabinet, tel.0722-739539. Tipul e super ok,nu e in varsta, e haios..in fine, nu am mai fost la el de vreun an, am auzit ca are deschis acum si cabinet pe undeva prin piata unirii.Apropo, stie cineva unde?
la Mihalceanu am fost si eu prin tinerete la S.e.c.s.din tudor, dar e tare ocupata..are cateva ore aici, mai e si la spital si mai are ore si la alt cabinet.acum cateva luni am vrut sa o duc pe sor`mea care are 18 ani la ea in tudor si era libera abia dupa vreo 5 zile..
Cristina S.