FIV 50
Raspunsuri - Pagina 6
danita spune:
dragelor e un frig de numa ..... cred ca racesc , a inceput sa ma doara gatul si toate alea ..... of
danita
Fabya spune:
Fetelor asa doare cind se produce ovulatia prin stimulare?
marti la 21:30 am facut injectabil Predanol(10.000) si azi ar fi avut ovulatia dar de la prinz ma doare sub burta in zona ovarelor nici la ciclu nu aveam asemenea dureri...
e normal asa se intimpla,parca se lasa durere cu greutate si doare nu mai inceteaza?
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
crinuta71 spune:
Cecilia ma bucur mult ca ai mai scris pe aici. Bine ca la control nu au aparut probleme prea mari si ca ovarele si uterul sunt bine.
Lachi
Fabia si eu aveam dureri destul de mari in preajma ovulatiei (vreo 3 zile) atunci cand faceam stimulare cu Clostylbegit si Pregnyl.
Va pup pe toate fetele 

crinuta71 spune:
Unde sunteti toate?
Fetele care nu ati reusit FIV, urmatoarele menstruatii in primele trei-patru cicluri care au urmat, au venit la timp sau au intarziat? 
Kariris spune:
Crinuta mie prima menstra mi-a venit la 5 zile dupa ce am intrerupt utrogestanul, iar urmatoarele fix la 28 de zile.
ceciserban spune:
Crinuta probabil depinde si de cat de regulat e CM.La mine numai cateodata vine la fix asa ca acum nu ma astept ca in dec sa vina neaparat la fix.Bine ca nu m-as supara sa nu mai vina deloc vreo 9 luni ![]()
![]()
.Tie cand trebuie sa-ti vina?Ai de gand sa ne faci vreo surpriza?![]()
Lachi ce faci iubita esti mai bine?Hai sa te faci repede bine,da?Ca si de la tine astept surprize mari.Vezi ca stii ca sunt pe faza
.

dulci tuturor.
crinuta71 spune:
Lachi multumesc de raspuns. Of, mie cred ca o sa-mi intarzie, sper ca nu mult (nu am inca nici unul din semnele pe care le aveam de obicei cu vreo doua saptamani inainte). Probabil ca ciclul acesta nu am avut ovulatie. Daca imi revin complet, nu stiu daca voi mai avea curajul sa fac FIV.![]()
ceciserban spune:
Hai mai Crinuta tu le stii pe toate.De unde stii tu ca nu ai ovulat luna asta?Poate nu ai nici un simptom si va fi cu ochisori,cine stie?Atunci cand crezi cel mai putin se intampla,n-ai vazut?Te pup hai nu te mai stresa atat ca va fi bine,ai sa vezi.
cecilia