Diane 35

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu-Cat spune:

Gabi, le-ai luat cumva ca tratament? E foarte foarte improbabil sa ai problema cu ovarele de la Diane... La astea sunt folosite. De aceea sunt asa de "puternice". Si ovarul microchistic a aparut imediat sau dupa ce te-ai lasat...?
Sa nu ai intr-adevar alte probleme hormonale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Fetelor,dar eu vreau analize,problema e ca nici un medic nu considera necesar sa te trimita la analize pentru anticonceptionale.Pur si simplu le dau dupa ureche!Problema mea e tare nasoala fiindca eu le iau ca tratament si nu ca anticonceptional,si tot nu mi-au facut nici o dozare hormonala.Maine ma duc la ginecolog,sa vad ce zice.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Inainte de a incepe tratamentul cu Diane 35, am facut doar un eco genital, dupa tratament am refacut eco.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andram spune:

Am mers la medic pt a-mi recomanda anticonceptioanale care sa imi rezolve problema tenului: imi tot ieseau cosuri-ma saturasem de ele si devenisera un complex.
Primul pe lista a fost Laurina;l-am incercat si nu mi-a fost deloc bine cu el: in plus mi se agravasera problemele tenului pt ca imi ieseau niste umflaturi dureroase. Am schimbat pe Diane si mi s-au rezolvat problemele tenului. Am pofta de mancare, e adevarat...foarte rar, inante de CM, am greturi...dar ma simt bine cu ele. Si le cam iau de 1 an si ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraSAF spune:

si mie mi-a prescris doctorul ginecolog diane 35 ca tratament pt chisturi ovariene..fara nici un fe de analiza..mi-a spus doar ca este singuru tratament pt asa ceva si ca daca nu dau rezultate ajung a operatie...le-am luat vreo 8 uni si pot sa va spun ca nu le0am suportat deoc..mi-a fost rau in fiecare noapte (luam pastia seara inainte de cucare) stari de voma, frisoane, transpiram mullt..si nervi mutlti..dupa cele 8 uni de tratament m-am oprit vreo 2 uni si fara sa-l intreb pe doctor si la contro chisturie mele erau mai mari si se si inmultisera..asa ca nu mi-au mai trebuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraSAF spune:

ah..am uitat s ava spun ca eu m-am ingrasat doar 2 kg in prima luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Am luat Diane35 vreo 2 ani jumatate, primele AC din viata mea. Mi le-a recomandat o dr. dupa un consult si dupa ce i-am zis ca am dureri pana la lesin la CM...Din pacate, mi le-a recomandat tot fara analize hormonale...
Eu n-am avut probleme cu ele, cred ca mi s-au potrivit cel mai bine...au disparut durerile, s-a scurtat CM, nu mai aveam dureri de sani...iar tenul era ca de bebe...Am renuntat la ele dupa ce o alta dr. mi-a zis ca nu e bine sa le iau atat de mult timp pentru ca sunt f. puternice. M-am speriat si am renuntat!
Nu m-am ingrasat de la ele, ba mai mult, au fost singurele AC cu care am reusit sa tin o dieta si am slabit. Depinde f. mult de organism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu am luat Diane dar nu m-am ingrasat deloc, in schimb am avut migrene (scrie la reactii adverse ca e posibil), motiv pentru care am si renuntat la ele.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyf spune:

Sal.
Si eu am luat aceste anticonceptionale dar ele mi-au fost prescrise pentru un chist ovarian.
Le-am luat 3 luni, dar nu am avut nici un pic de problema, iar in ceea ce priveste greutatea care la mine era primordiala, nu am pus nici un kg pentru ca am incercat sa nu mananc mai mult decat mancam pana la inceperea tratamentului.
Dr meu mi-a spus ca pot lua in greutate si 5 kg daca nu sunt atenta, dar a spus ca aceste anticonceptionale sunt foarte bune ca tratament, dar ca ea nu le-ar prescrie pt simpla contraceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu am luat Diane 35 timp de opt luni prima data (ca si tratament pentru ovare polichistice) si m-am ingrasat 5-8 kg,am avut greturi si dureri ingrozitoare de cap.Ajunsesem la un moment dat de luam si zece algocalmine pe zi.Am avut si probleme de vedere.La cativa ani distanta doctorul mi le-a prescris din nou dar de data aceasta nu am reusit sa le iau mai mult de 3 luni si am renuntat la ele.Nu exista nici o reactie adversa pe care sa nu o am.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput