Cluj rulz! (22)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
LA MULTI ANI SARA!!!!!!
Flavia sa fiti fericiti si sanatosi toti 3!
Anca deci tot mai bun laptele la punga...!Offff!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
Buna seara, fetelor !!!
La Multi Ani !!! Sara,fericire, sanatate si numai bucurii. Mama Flavia, sa te bucuri de bebele tau, sa nu pierzi nici o clipa din viata ei, (daca se poate).multe si
dulci de la noi.
Anca, oricum e mare rusine ca se intampla atatea pe lumea asta..., pe langa nedreptatile zilnice, si faza ce tine de sanatatea copiilor nostri..., mare pacat.
Va doresc un week-end placut si linistit in sanul familiei. (eu pt. ca trebuie sa merg la cursurile de la facultate,si asa amanate mult timp)
minunea vietii mele
![](images/user_man.png)
yank spune:
Clujencelor,m-am ratacit in oras.Care ma scoate-ti la lumina,sau la un club.Voi ma duceti,eu platescDa chiar nu stiu ce sa fac vineri seara.Care aveti chef de iesit,da-ti un semn,ca mor incet in hotel aici
baby-boom spune:
Yank, da' ce-as mai veni la o zbenguiala intr-un club...da nu-mi permite una bucata cupchil rasfatat!!!!!
...poate la urmatoarea vizita...de fapt sigur!!!!
...fetele, doritori????
...de ce nu vrei si tu la o distractie diurna???
Io ramane sa-ti doresc distractie faina....
...uite niste ponturi de la sor'mea, ca se stie: Diesel, Euphoria, Karma......si-am auzit ca maine se deschide Obsession...care cica ar fi "the ultimate" in materie
Mari, la a 3-a vizita in Cluj sigur viu si io cu tine...nu de alta da' de-un palton m-as lipi si io
Hai ca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![](images/user_man.png)
yank spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Yank, da' ce-as mai veni la o zbenguiala intr-un club...da nu-mi permite una bucata cupchil rasfatat!!!!!
...poate la urmatoarea vizita...de fapt sigur!!!!
...fetele, doritori????
...de ce nu vrei si tu la o distractie diurna???
Io ramane sa-ti doresc distractie faina....
...uite niste ponturi de la sor'mea, ca se stie: Diesel, Euphoria, Karma......si-am auzit ca maine se deschide Obsession...care cica ar fi "the ultimate" in materie
Mari, la a 3-a vizita in Cluj sigur viu si io cu tine...nu de alta da' de-un palton m-as lipi si io
Hai ca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Merci merci.Pacat ca nu poti,trite-o pe sora ta,singura,cu prieten,amant,nu conteaza,ca sa nu ma duc singur
![](bang.gif)
baby-boom spune:
No, da ce faci tu singurel in Cj????...p-aci-i full de familisti, care cu greu pot iesi la o pizza da' la distractii nocturne...nu ca n-ar vre'....cel putin io
....pana la urma unde te-ai gandit sa mergi?
sa-mi spui cum te-ai distrat!!!!
...da' i-auzi, treci des prin cj?...sau e o intamplare???....nu'jtiu daca o las pi sor'mea...
poze cu noi
![](images/user_man.png)
yank spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
No, da ce faci tu singurel in Cj????...p-aci-i full de familisti, care cu greu pot iesi la o pizza da' la distractii nocturne...nu ca n-ar vre'....cel putin io
....pana la urma unde te-ai gandit sa mergi?
sa-mi spui cum te-ai distrat!!!!
...da' i-auzi, treci des prin cj?...sau e o intamplare???....nu'jtiu daca o las pi sor'mea...
poze cu noi
Pai noh,familisti,nu cautam dame singure exclusiv
![](icon_smile_big.gif)
mariana tache spune:
Florina, vad ca iti cam faci de cap!
yank, tine-te de capul Florinei, ca sa-si lase sora cu tine, ca e o frumusete; te indragostesti si nu mai pleci de la noi .
Sau cauta pe alte situri, ca pe aci greu de gasit disponibilitati Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
olim spune:
LA MULTI ANI SARA!
Yank, daca mai stai la Cluj pana in ianuarie ce vin eu acasa, iti promit ca te invit la un suc,ca sa ma ierti pentru
din aceasta seara.
Si cu mine nu o sa ai probleme, caci imi las sotul in Spania, si eu merg la faculta.Ce zici?
![](images/user_man.png)
yank spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Florina, vad ca iti cam faci de cap!
yank, tine-te de capul Florinei, ca sa-si lase sora cu tine, ca e o frumusete; te indragostesti si nu mai pleci de la noi.
Sau cauta pe alte situri, ca pe aci greu de gasit disponibilitatiMariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Eu am insistat,da ce sa fac,azi nu s-a putut.Cum am eu noroc mereu,cind o sa o vad,o sa fie maritata.Damn it
![](icon_smile_cool.gif)