Cluj rulz! (22)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
stiti cat a dormit a mea ??? imi vine sa mooor! 35 de min!!! era o vreme cand daca ma puneam si io nitel in pat, se trezea in minutu' ala, asa ca am renuntat! azi m-am gandit doar ca o sa ma culc de-a binelea imediat ce adoarme ea! nici sa ma gandesc la un pui de somn nu mai am voie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
anca, te joci????
ELISE A DORMIT NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN DE 30 MINUTELE!!!!!!!
....dupa care s-a trezit plangand, si cu un comportament mai mult decat ciudat...cred c-am avut parte de primul ei coshmar....
........
....deci de data asta v-am batut!!!
...nu'jtiu de ce da' nu ma pre' bucur!!!
...o mamik mititik....:)
...de pre' mult sarit in capul ei...si imediat mi se aloca expresia "mai repede o sari decat o'ncojuri...:)...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Ce dor mi-a fost de voi!
Si pe cad netu' si-a revenit si va citesc ce sa vaz voi v-ati dat pe .Mai fetelor nu e frumos mai ales ca suntem si in post.
Acum ca ne ocupam de clubul piticilor va propun italnire saptamana viitoare la mine.As propune sa ne intalnim dupamasa de pe la 6.
Ce ziceti?
olim spune:
,Draga Roxana, stiu ca nu este foarte usor, dar deja avem 2 ani de cand ne vedem asa " des", insa uneori eu cred ca ne iubim mai mult asa.
Iar saracyl cand vine acasa,, ca ci altceva nimic.
Dar ce sa faci, vorbim la telefon de sute de euro ( cu toate ca aici in Spania vorbim gratisdeoare roming-ul e scump, dar nu avem ce face.
Va doresc o zi buna tuturor.
Sandi spune:
quote:
Originally posted by carrie
neata
Sandi, iti recomand hotelul Confort din Cluj, e dragut are preturi rezonabile si e pe Calea Turzii, iesirea din Cluj spre Turda.
ioii Roxi ce curioasa m-ai facut, de un ceas bag lectura la fam Florescu.eu nu i-am ajutat recunosc, eu bag donatii in general la copilasii f bolnavi, acum stiu un caz, si am sa spun mamei sa apeleze la DC al unei fetite de 3 luni.
ma inscriu si eu la Clubul Juniorilor insa "part time" adica nu stiu daca voi putea participa la toate intalnirile datorita programului destul de agitat care il am.asa ca treceti-ma si vedem noi.
si inainte sa back to work sa va zic ultima perla
dupa ce a papat fie-mea s-a rasturnat pe spate si a inceput sa-si mangaie burtica.zi zice"uuuite ce burta mare am, am un bebe aici"
si am realizat ca e de la prietena mea insarcinata care a fost la noi si pe care a intrebat-o f franc"de ce ai burta asa mare"si i-a zis ca are un bebe acolo
gata
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
![](cool.gif)
Multumesc Carrie, am dat o cautare pe google si am gasit si site-ul hotelelui. Cred ca e exact ce cautam...mai ales ca e la iesirea spre Turda. Am sa-mi fac si o rezervare.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salut fetele!
Bey da' ce atmosfera incendiara pe aici de cand n-am mai postat.....relax girls!
Anca si eu ma mir cum creste piticotul....bine ca tot frumos ramane ca pitica ta de altfel
!Cred ca de la mame frumoase li se trage
!
Buna ideea cu "clubul juniorilor la voi acasa"!Am vrea si noi dar e cam departe...
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
baby-boom spune:
Salut si din randurile noastre...
A mea fata inca mucheste, fara alt fel de simptom.....
...a fost putin mai irascibila dupa amiaza!!!!
...motiv pt. care n-am dat nici un semn de viata, Mariana!!!
Am observat ceva: ori fac papa yaichs(), chestie care n-o prea cred, ori Elise isi bate joc de mine si munca mea la greu....la sor'mea mananca, asta seara Mihai a fost la cineva sa-si copieze NFS si acolo a mancat...io nu eram in preajma, deci nu stiu cat, da' asa am auzit c-a mancat, si nu orice, ci supa
...masa de amiaza acasa a fost tot supa, de legume, cu sau fara smantana, depinde cum i-ar fi placut...nu i-a placut nicicum...si a sfarsit prin a manca fro' 5-7 linguri, dupa care "soldatei" cu sunca.....
In concluzie: mi-e pata pusa.....
Stanca, cre' ca semnam condica....
...iar apoi propun un meeting pe teritoriile noastre, ce ziceti?
Simona, ce mai zici, tot fara conexiune?
Pupam mamicile si copilasii, si le uram o noapte buna de tot!!!!
... + chestia aia cu puricii pe picioare...
...aceasi mamik mititik...stiti voi din ce cauze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
'neata!
marianaa, pe unde umbli? deschid io aci si vad ca ieri seara tu..pauza!!
florina, io zic sa te bucuri! o faci pachetel si o trimiti sa pape pe la altii...sau te-ai gandit ca poate ar fi cazul ca incepi sa scoti fata la restaurant..??
roxa, simo, pe unde umblati?
stanca, io zic da, numa ca tre sa vad in care zi reusesc sa fug sa ma tund, ca-i musai tare! ...ca daca n-o fac saptamana viitoare, nu stiu cand mai ajung....
va pe voi si pe piticii vostri!
baby-boom spune:
'Neata...daca mai pot zice asa!!!!
culcat-22
trezit-11...hihihi, ce fata buna are mama!!! 13 ore de somn, fratilor!!!!
Ancuzza, ca bine zici...pachet si o trimit la cine-o vrea, golanca mik!!!
....o tradez acu' pe Mariana: ieri bantuia prin oras sa-si procure cizme & pantofi....si io trebuia sa bantui da' nu m-a lasat zbiru'!!!!!sper ca ti-ai luat, mai!!!!!
...vrem poze c'obectele!!
Chiar, Roxa, Simona, unde ati disparut???
...va pupam!
poze cu noi
mariana tache spune:
Helo, helo!
Aseara nu am avut net . Da` numai bine mi-a prins caci m-am culcat si eu la o ora mai rezonabila, la 12.15
.
Dupa lungi cautari mi-am luat cizme de care sunt f incantata. Acum il inteleg pe Stefan de ce a vrut sa doarma cu cizmele lui cand au fost noi . Am dat pe ele 2.350.000. Mi s-au parut tare scumpe, dar nU mi-am gasit altceva
. Pantofi nu mi-am luat. Am ginit o singura pereche (un milion); imi plac, dar ceva ma retine sa nu-i cumpar. Au o chestie ce nu imi place (nu stiu cum sa va explic ce bai au
). Florina, nu vi azi in oras
. Poate inca o parere o sa ma ajute sa ma hotarasc. Eu plec dupa 2.30.
Ma bucur ca va place ideea cu Clubul.
Deci, prima intalnire va fi saptamana viitoare, la Stanca, la ora 6 PM. Mie imi convine de minune ora. Voua?
Inscrisi in Club:
- Stefan (mariana)
- Elise (florina)
- Razvan ( stanca)
- Thea (cristiana)
- Serban (roxana) (mi-a soptit o pasarica )
- Alessia (anca)
Super ! Ramane sa stabilim si ziua! Ziceti, fetelor!
A! Eu propun intalnire o data / saptamana. Cred ca e suficient asa.
Fug ca ma striga Stefan (maniiiii, maniiiiii, maniiiiii.....) Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!