Ma simt rau ce poate fi?? - Rezultat RMN

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

fetelor si ce este de fapt scleroza in placi?nu radeti dar am auzit vorbind dar niciodata nu m-a interesat.Acum cand citesc aici printre simptomele imi dau seama k si la mine poate fi asa.In septembrie am avut o cadere cu pierdere de cunostinta si binenteles cum am cazut pe cimen un cucui de toata frumusetea.am facut toate analizele inclusiv un scanner si o encefalo..nu mai stiu ucm la cap si nu era nimic.analizele de sange bune, tensiune un pic scazuta dar in rest nimic.am zis k a fost stresul, etc
Aseara actiunea s-a repetat si acum am niste zgaraieturi pe fata pt k am cazut pe un colt de masa de sticla.
prima data aveam mainile amortite ieri stiu doar k m-am trezit pe pat dupa ce fusesem culeasa de pe jos.
Si eu la fel am dureri de spate uneori iar omoplatul drept ma doare ingrozitor dak stau prea mult in picioare sau in fata calculatorului.
credeti k este vorba tot de vreo scleroza k naibii am 25 de ani totusi?
merci de raspunsuri.
care este numele complet al RMN k sa-l fac si eu pe aici.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cait, s-ar putea sa ai "caderi" bruste de calciu/magneziu, chiar daca analizele sant bune. Si eu am lesinat odata (aveam vreo 30 de ani pe atunci , acum sant mai "batrana"), tot asa cu amorteli si furnicaturi in maini. Am facut tratament cu calciu injectabil (intravenos) si pe urma lunar cu tablete si mi-am revenit.

RMN inseamna rezonanta magnetica.

Sanatate

Ingrid si Cristi 2 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Laureta,

...multa sanatate, sa ne dai vesti bune !!!Ai reusit sa mergi in Floreasca, ai facut vreo programare, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mulmumesc fetelor de incurajari.Eu tot mai sper sa nu fie nimic.Cum ziceam io candva la cat de "rea" sunt nu mi se intampla nimik
Eu sunt la fel in fiecare seara,mai fac cate o "cadere",seamana foarte mult cu atacuri de panica(am terminat psihologia si imi dau seama ce buba e).Si am mai observat ceva daca iau Magne B6 doza dubla(pastile)parca ma simt mai bine.Dar amorteala usoara la piciorul stang si obraz stang este tot acolo.Sunt trista incerc sa nu ma gandesc la rau,cred ca prea multe informatii despre boala imi fac mai mult rau.

cait in franceza se spune asa Résonance Magnétique Nucléaire (RMN).parerea mea e ca cel mai bine afli cu RMN eu m am iradiat degeaba si la tomografie la radiografii la coloana si tot la RMN ajung.Daca faci RMN afli tot si daca e ceva la coloana sau cap(deci trebuie facuta cap coloana ).Despre scleroza multipla uite un link sunt multe pe net
http://www.sm-sibiu.home.ro/romana/info_sm.htm

M am interesat la Floreasca si...RMN ul e stricat.Mda,nu am cuvinte.Mai mai interesez dar cred ca sunt sanse minime pentru RMN gratuit.
Asa ca asteptam

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lau sanatate multa, ai grija de tine nu te culca pe-o ureche ca poate trece
pupici la galushca

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Laureta, tocmai am citit o carte de Michael Crichton, in fine, la un moment dat student la medicina fiind, a dezvoltat aceleasi simptome ca si tine si fiindca stia ce poate fi era si el destul de speriat, mai ales ca l-au tinut vreo citeva luni, amortelile, furnicaturile...etc
Ei bine, simptomele au disparut si dupa ce ii spunea un neurolog celebru aici se intimpla citeodata sa fie doar niste disfunctionalitati locale.
Nu te speria, si gindeste optimist, stiu ca e mai usor de spus decit de facut, dar incearca sa alungi cumva ingrijorarea,
multa sanatate si bafta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Lauriciu, multa sanatate si speranta ca nu va fi chiar asa de grav.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
http://community.webshots.com/user/zarzarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Laureta mama, sanatate multa si fi optimista! Hai ca trece buba ;)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

laureta, ai incercat la municipal la dr bajenaru???? este f important sa ajungi pe mana unui medic bun care sa nu te plimbi pana reuseste sa iti puna un diagnostic. La municipal au si RMN.Daca vrei sa ma mai intrebi despre SM, poti sa o faci pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Laureta, ce mai faci, ai reusit sa gasesti un RMN functional ??
iti tinem pumnii

Ingrid si Cristi 2 ani si 8 luni

Mergi la inceput