Aspirante optimiste (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Saru'mana pentru raspunsuri. Ideea e ca ca s-ar fi vazut rana la eco si chiar la consult luna trecuta. In pana mea, daca stiu ce sa mai cred. In viata mea nu am patit asta.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Anca nu vreau sa te sperii ... eu aveam sangerari, dupa jumatatea ciclului, dupa contact sexual, de la endometrioza.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cami, fix asta mai imi lipsea. Abia am facut laparo. Nu e nici un an.
Dupa cunostintele mele, laparo e unica si singura modalitate de a "descoperi" endometrioza, nu?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Da, din pacate laparoscopia este singura metoda sigura de diagnosticare. Nu trebuie sa te gandesti la asa ceva, mai ales daca ai facut asa de curand laparoscopia. Oricum, nu neglija problema, cel mai indicat ar fi sa te duci la medic si sa vezi ce-ti spune. Sper sa nu fie nimic grav!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

AncaW la mine nu s-a vazut rana la eco..ci numai la colposcopie..aaaaaaaaaa parca asa se cheama

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

AncaW mai esti???

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

anca,
si eu am patit acelasi lucru luna trecuta! cam cu o saptamana inainte sa-mi vina m-a picurat(vreo doua picaturi), doua zile la rand. azi, cand am fost la dr, i-am spus si nu mi-a raspuns nimic. era acru si plictisit. daca era ceva serios cred ca-mi spunea.tu ai facut pregnyl? eu luna trecuta am facut unul si am avut si eu dureri. poate de la asta...cine stie?
sunt si eu aspiranta, dar nu chiar asa de optimista...
anca, dar poate ai ramas...

va pup

danotino

Mergi la inceput