Aspirante optimiste (166)
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
acuma pricepisi da..simo???
imi venira scarbele/.........
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
dandana spune:
lachione, sa lesin cand citi despre locatia codrilor! pai pa acolo e si locatia noua a scarbiciului meu ![]()
![]()
poate ar fi bine sa ne dai si strada pt ca eu inca nu sunt dumirita cum se numesc astea pe aici
asa ca hotarati ziua, azi e clar ca nu se mai poate!
pup fetele!
dandana spune:
buuun! cred ca strada paralela cu stirbei e virgiliu iar cea cu codrii e lipova, dar eu cred ca e fix la colt, pe virgiliu
ma aude cineva?
hai mai fetelor ca imi e dor de voi!
cristabb spune:
Dragele mele
Din pacate nu am mai intrat pe net in ultimul timp cu toate ca am multe intrebari sa va pun. Dupa multe, multe analize si o gramada de doctori care venea fiecare cu cate o parere am reusit sa gasesc o explicatie. Se pare ca am ovare mai mult sau mai putin polichistice (asta ar fi parerea lui Ileana Marinescu de la Parhon, sotia lui Marinescu de la Giulesti si parerea lui Cocei) Cu toate astea a existat la un moment dat un doctor care dupa stimulare cu ovamit pe care am facut-o doar o luna, a spus ca am ovulatie. Cert este ca incepand cu ziua 14 a CM am inceput sa iau Metformin[ si am inceput sa tin si un regim mai serios de slabit( sunt un pic cam pufoasa). Acum asteptam CM pentru inceperea unei noi stimulari cu ovamit dar stupoare il astept de 38 de zile. In ziua 14 am facut ecovaginal si nu se vede nici macar un pui de ovul asa ca oricat de mult mi-ar place bebe nu e. Colac peste pupaza mi-am facut si analizele saptamana trecuta si sunt un pic date peste cap si cele de la ficat si cele de hematologie. Or fi Metforminul, cura de slabire sau acidul folic pe care il iau de 3 luni? Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu un mesaj asa lung dar poate vreuna din voi a luat Metformit sau a patit ca mine si ma lamureste cat de cat. Tristete mare
va pup
bety spune:
Uite vesti bune p-aci: 2
-ute - FELICITARI - asta-i veste SUPER 

!
Va si intalniti -
- alta veste SUPER - sa
si pentru mine, ca tare as vrea sa vin...dar sunt departe tare de voi!
Cristabb - de la acid folic sigur nu are ce sa fie; regimul pe care l-ai inceput si probabil medicamentul ti-au dat de furca...eu nu stiu nimic despre acest metformin - dar in prospect ce scrie?!
Pupicul Lianei si
de la mine poate iti fac tristetea mai usoara!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
theo2theo spune:
buna seara fetelor!cristabbsi eu iau metformin de doua luni dar am mai luat trei luni in primavara si cred ca as putea sa-ti dau cateva informatii.In primul rand este un antidiabetic si nu stiu cam ce informatii ai tu despre el,nu stiu de ce l-ai luat din ziua a 14-a cand din tot ce am citit eu se ia din prima zi sau varianta in care il folosesc eu din a cincea zi a cm.Despre cum actioneaza el sa-mi scrii daca vrei mai multe informatii.Nu stiu daca tu ai ciclu regulat,teoretic ar trebui sa se regleze de la metformin dar spun teoretic ca la mine inca nu a avut acest efect.Cel mai rau e ca din cauza lui am o stare de greata continua de nu pot manca mai nimic.De slabit am slabit putin din cauza lui si cam atat.Am citit de cazuri cand au ramas gravidute dupa tratament cu el.Sper sa ni se intample si noua.te pup si fii optimista,intra mai des pe aici ca sigur te molipsesti de la fete, eu asa am patit.pup toate dragutele
Anca Wish spune:
Abia asteptam sa ajung acasa si sa va scriu. Vad ca sunteti pe ultima pagina si nu stiu cata lume va mai vedea ce scriu io aici.
Ieri...ziua 18. Am prestat. Dupa am observat ceva sange, nu mult, dar m-am speriat ingrozitor.
Initial am crezut ca mi-a venit mai devreme, dar s-a oprit. Sunt curata, curata si cu ceva dureri usoare de burtica.
Ziceti-mi ce poate sa fie.
O colega imi zicea ca poate fi un chist care s-a spart.
Eu nu stiu ce sa mai cred.
Amintesc ca luna trecuta am fost la control. Era totul bine. Luna asta am facut candida si am tot luat Nizoral si Clotrimazol ovule. Sa fie de la asta???????
Veniti voi cu idei, va rog!!!!!!!!!1
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
AncaW..ziua 18??????si ovulatia cand a fost??
daca e pe aproape de aceasta zi poate sa fie ca la mine...stii acel mucus cu sange..s-a eliminat dupa ovulatie..
daca nu e pe aproape eu pateam asa de fiecare data cand prestam..pt ca aveam o rana pe col...sper sa nu fie asta..si sper sa fie bine...
stii depinde de organism..cica..la unele mucusul e cu pete maronii...la unele cu pete roz..iar la noi cu sange![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Avalon spune:
Anca, daca ai sangerat dupa contact ar putea fi o rana pe col. De asemenea, usoarele dureri tot de la asta pot fi.