Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi ne-am uitat la pozele din albumele comune.
Victor vroia neaparat sa vada bebelushu' a careia mamica a pus pampersu' cu pipi la tati in geanta. Si l-a vazut pe Vladut.

Eu am o stare de moleseala, am stat toata ziua in casa cu amandoi copii. sotu' a lucrat ca asha se face cand ai 2 copii, lucrezi si duminica

Ancuta e in leagan si frati-sau in jurul ei,
Gabiarama, te inteleg perfect. Ne pare rau ptr Mihnea.

Sa imi laud si eu puiuta, aseara dupa baie plangea la imbracat. Eu terminasem de imbracat si ea tot urla. La un moment dat, ca si cand si-ar fi dat seama ca n-are de ce sa urle, zice 'Aaaaaaa' tare si se opreste brusc. Victor o intreaba 'Ce a fost asta Anca?'

Si mie mi se pare ca a zis in gangureala ei de domnisoara cu fundu' gol la un moment dat de vreo 2-3 ori 'Anga' in loc de 'Anca'.

Marti mergem sa intervievam bone si miercuri vaccinez amandoi copii.
Pe Victor impotriva oreionului. Asa ca voi chiauna cu 2 copii dupa vaccinuri.

alta realizare: adormim cu suzeta, da' musai sa fie din gama Nuk.
ea si cu bberoane din gama asta se intelege bine.

Eu se pare ca sunt la apusul carierei de 'Fulga' (alaptat), si imi pare tare rau. Azi am terminat cutia de Galactogil, maine imi voi cumpara alta. Poate-poate.

Referitor la botezul nostru de sapt trecuta, biserica nu a fost incalzita. Dar Ancuta s-a descurcat.
Sunt ofticata de omu' de la lumanari care a zis ca nu incalzesc biserica ca nici un copil nu raceste la botez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce vroiam sa va mai zic:
- tot cu 5kg in plus am ramas si eu ca amintire.
As vrea sa ma duc la masaj si sa incep un regim.
Eu pot sa fug de acasa numai daca imi gasesc inlocuitoare (bona).

Demult vroiam sa va povestesc cat de tare m-a ofticat soacra-mea in perioada botezului.
Vine ea de miercuri da' nu ma ajuta aproape cu nimic: seara cand as fi dat orice numai sa culce altcineva copii, ea se retragea in camera ei, ca ii era somn.
In sfarsit vineri spre sambata, in urma permutarilor datorita invaziei de musafiri, ajung sa dorm in acelasi pat cu sotu'
Eu sa o adorm pe Ancuta, care fusese agitata toata ziua.
Si la un moment dat, adorm stand pe scaun cu Anca in brate.
soacra-mea zice ca a auzit-o pe Anca ca imi plangea in brate, a venit a luat-o si a culcat-o in scoica cu ea in camera fara sa imi zica nimic.
Ma culc si eu ca in transa, si peste cateva ore ma trezesc, si ma uit in patut. Si nu era Anca. Am crezut ca mor.
ii zic sotului 'Nu e Anca'. Se trezeste si el rapid si vede si el ca nu e copilu'. In final, il gasim in camera alaturata.
La botez, soacra-mea povestea la toata lumea ce gluma buna ne-a facut.

Si mai spunea cum nu trebuia noi sa facem al 2 lea copil. exact la botez, trebuia sa mentioneze asta.

si mai vrea sa mai vina si de mos Nicolae

Cred ca de la chestiile astea, mi se trage si cu productia slaba de lapte.
Ce bine ca v-am zis ce am pe suflet.

Eu iau Exulton(cand nu uit) la recomandarea doctoritei.
Le suport bine, dar doctorita mea zice ca eu suport orice ce imi da ea.
Din cate mi-a zis ea, trebuie luate inca o luna dupa ce terminam alaptatul.

Gata, nu va mai bat la cap.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, am vazut pozele cu Vladut. Chiar ca e activ. Asa e cand se apropie de 3 luni incep cu "zbenguiala".

Oare de la 3 luni ii putem tine in casa doar cu body cu maneca scurta si pantalonasi? Ca la noi e tare cald sa ii mai dau si camasutza pe deasupra.

Voi ii mai spalati cu apa fiarta pe fata (la ochisori)?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

irina, felicitari lui Vladut! E baiat mare de-acum!
si Andrei "vorbeste" deocamdata numai g...a..eo..., chestii din astea
la noi biserica a fost incalzita ca aveau centrala termica, a fost foarte bine, si am fost si singuri ,nu mai multi copii odata cum am vazut ca se poarta acum.
am iesit si noi pe afara azi, dar cu tot soarele tot frig era, n-am stat decat jumatate de ora.
Ioana multumesc mult!
pun poze acum
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

uite aici poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mary_florin/album?.dir=3775&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

de la cate luni au voie copilasii sa stea in fund?
pupici mihaela si micutul Dennis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

mary ce -mi place poza nr.172

Mergi la inceput

Cristina si eu am inghitit cutii intregi de galactogil, si vad ca acum stau binisor cu lapticul, dar tot cu supliment de lapte praf, ca nu se poate altfel. vad ca mi-am marit productia, am reusit sa mulg azi 120 ml, m-am muls ca dormea bebe si ma dureau sanii prea rau.
eu asa il tin pe Andrei prin casa, in body cu pantalonasi si sosete, fara caciulita, ca nu v-am zis dar Andrei nu suporta caciulile, dupa baita il las jumatate de ora cu caciula si urla de zici ca cine stie ce are, si nu il strang rau la gat, uneori nici nu-l mai leg, numai sa nu mai urle asa....
am fugit ca ne pregatim de baita, la noi tati face baita si eu masajul de dupa.....ne certam care dintre noi sa tina baiatul la baita....a castigat tati ca are mainile mai mari si il tine mai bine.
la noi debridatul vad ca e foarte bun fetelor, pana acum, ca am inceput de 2 zile sa-i dau , dar se cunoaste
gata, am fugit
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, dar body cu maneca scurta, nu lunga. Putem sa ii lasam cu bratele goale?
Am tinut apa in termos 18 ore si era inca, caldutza. Si nu avea gust de metal....:))
Nici cum nu ii pot ptinde piciorusele sa ii tai unghiutele de la picioare. Si la maini de abia o prin (norma, numai cand doarme)

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut mamici si bebici !

simpaticul robert de numai 2 luni si jumatate horcaie pe git si nu poate sa adoarma din cauza asta. am citit ca de fapt nu ar fi laptele ramas pe git ci mucii, care se inmoaie de la laptele cald. acu' .... o fi asa, n-o fi asa...
de curatat in nas, il curatam in fiecare zi doar cu pompita sau apa cu sare si apoi cu pompita.
sincer ... tot nu e deajuns, pentru ca "nu pot sa ajung in git".
si uite asa...nu poate sa doarma.
tot pe net am gasit un aparat care extrage mucii din nas si din git.
BABY-VAC - aparatul este facut in ungaria, aprobat in toata europa, iar un timp s-ar fi gasit la farmaciile doina, parca. stiti ceva de el ? ati auzit de el ?
www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=en" target="_blank">http://www.orrszivoporszivo.hu/index.php?lang=en

sa ne creasca mari si sanatosi !

Mergi la inceput